Carl Hamilton și Kristin ajung la Hamburg pentru a ajuta BND în vânătoarea teroriștilor. Astrid investighează moartea Elenei iar DG află că Hamilton este un agent dublu care lucrează pentru CIA. Specialistul american în securitate Pence îl convinge pe secretarul de stat suedez Gripenberg să pedepseasca teroriștii cibernetici responsabili de întreruperea curentului in spital.

Hamilton urmărește teroriștii până la un depozit din centrul Hamburgului iar înăuntru, agentul găsește cadavrele acestora dar și pe asasinul lor, Mike.

În fapt, Mike se dovedește a fi un bun prieten al lui Hamilton iar amândoi ar fi primit misiuni diferite de la Haig. Hamilton este profund tulburat de duplicitatea lui Haig, deoarece, spre deosebire de ordinele primite de Mike, lui i s-a ordonat să-i captureze pe teroriști în viață.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Kristin ”intervine” în întâlnirea dintre Mike și Hamilton iar sițuația devine incertă pentru agentă. În mod surprinzător, Hamilton va 3face ca soarta lui Kristin să atârne de un fir de ață...

În episodul anterior, Agentul Hamilton a început să lucreze la SÄPO, spre marea surpriză și consternare a lui Kristin. Carl s-a împrietenit imediat cu Birger, care l-a ajutat să afle că Norling a ascuns un hard disk USB cu informații secrete într-o unitate de stocare.

În cautarea hard disk-ului, Hamilton a ajuns pe urmele Elenei, dar acolo a găsit cu totul altceva. Norling a fost forțat să intre în operație atunci când spitalul său a suferit o întrerupere bruscă de curent, realizată de teroriști cibernetici necunoscuți. Birger a descoperit că teroriștii au ajuns la Hamburg iar Hamilton este trimis într-o nouă misiune.

Elena, ascunsă într-un refugiu din Stockholm, reușește să se strecoare de sub supravegherea lui Astrid și îl întâlnește pe Norling care o îndrumă către un depozit, acolo unde aceasta va gasi ceea ce i-a cerut Borisov.

Elena nu observă însă că este urmărită de Mike, asasinul. 

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul ”Agentul Hamilton”, difuzat la Kanal D2.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si