Hillary Clinton si Donald Trump, in a doua dezbatere. Candidatul republicanilor nu a iertat pe nimeni: "Cat de stupida e tara asta?"
Cea de-a doua dezbatere televizata între candidatii pentru presedintia SUA, republicanul Donald Trump si democrata Hillary Clinton, care a avut loc duminica seara (luni, 3.30, ora României), a fost marcata de afirmatiile jignitoare ale lui Trump la adresa femeilor, facute acum 11 ani si scoase la lumina din nou de curând, scrie Gandul.info
''Asta auziti voi despre mine, ce am spus acum 11 ani... Va spun ca nimeni nu are un respect mai mare pentru femei decât mine(...)'', a declarat Donald Trump, în timp ce Hillary Clinton a contracarat: ''Cred ca este clar pentru toata lumea ca în acel material este exact Donald Trump. El a atacat femeile pe toata durata acestei campanii, mereu am vazut cum le-a jignit pe femei la TV, acesta este Donald Trump''.
Candidatul republican l-a atacat apoi pe Bill Clinton, fost presedinte american si sotul lui Hillary Clinton, care în trecut a avut mai multe relatii amoroase extramaritale.
''Daca va uitati la istoria recenta a acestei tari si priviti la Bill Clinton, el a atacat femeile, s-a purtat oribil cu acele femei. Hillary le-a atacat pe acele femei'', a spus Trump. Clinton a reactionat prompt: ''Mare lucru din ceea ce spune Donald nu este adevarat, dar el îsi conduce campania asa cum doreste.
Îmi aduc aminte de ce spune Obama: Când ei te coboara, tu te ridici!”.
Cea de-a doua dezbatere a început, la fel ca si prima, cu un salut între partenerii de viata ai celor doi candidati, Melania Trump si Bill Clinton. Dupa discutiile legate de declaratiile lui Trump la adresa femeilor, s-a trecut la subiecte mai serioase si de actualitate. ''Daca voi câstiga voi cere procurorului general sa se ocupe de situatia mail-urilor tale, cele 33.000
pe care le-ai sters. Oamenii sunt furiosi, oamenii din FBI sunt nervosi. Oamenii au fost mintiti'', i-a spus Trump lui Hillary, cu referire la scandalul e-mailurilor în care fostul Secretar de stat a fost implicat.
''Tot ceea ce spune Donald este o minciuna! Ne-am obisnuit deja cu asta, el minte, minte si asta este ceea ce stie sa faca el!'', a raspuns Hillary, care însa si-a recunoscut vina pentru faptul ca a folosit o adresa de e-mail privata, dar a precizat ca nu exista nicio dovada ca aceasta ar fi fost sparta. ''si totusi, nu stia ce înseamna litera C de pe document? Îi spun eu: classified! (n.r. document secret) si revin: ai sters 33.000 de email-uri dupa ce ai primit o citatie din partea Congresului. Sa-mi spuneti acum ca nu a fost nimic gresit sa stergeti acele email-uri? Ar trebui sa fiti la închisoare!'', i-a spus Trump lui Hillary. De altfel, cei care au urmarit dezbaterea au putut remarca faptul ca, pe tot parcursul acesteia, Hillary Clinton a privit catre sala, în timp ce Donald Trump a privit catre oponenta sa.

''Asta auziti voi despre mine, ce am spus acum 11 ani... Va spun ca nimeni nu are un respect mai mare pentru femei decât mine(...)'', a declarat Donald Trump, în timp ce Hillary Clinton a contracarat: ''Cred ca este clar pentru toata lumea ca în acel material este exact Donald Trump. El a atacat femeile pe toata durata acestei campanii, mereu am vazut cum le-a jignit pe femei la TV, acesta este Donald Trump''.

Candidatul republican l-a atacat apoi pe Bill Clinton, fost presedinte american si sotul lui Hillary Clinton, care în trecut a avut mai multe relatii amoroase extramaritale, potrivit sursei citate.

''Daca va uitati la istoria recenta a acestei tari si priviti la Bill Clinton, el a atacat femeile, s-a purtat oribil cu acele femei. Hillary le-a atacat pe acele femei'', a spus Trump. Clinton a reactionat prompt:

''Mare lucru din ceea ce spune Donald nu este adevarat, dar el îsi conduce campania asa cum doreste. Îmi aduc aminte de ce spune Obama: Când ei te coboara, tu te ridici!”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Cea de-a doua dezbatere a început, la fel ca si prima, cu un salut între partenerii de viata ai celor doi candidati, Melania Trump si Bill Clinton. Dupa discutiile legate de declaratiile lui Trump la adresa femeilor, s-a trecut la subiecte mai serioase si de actualitate.'

'Daca voi câstiga voi cere procurorului general sa se ocupe de situatia mail-urilor tale, cele 33.000 pe care le-ai sters. Oamenii sunt furiosi, oamenii din FBI sunt nervosi. Oamenii au fost mintiti'', i-a spus Trump lui Hillary, cu referire la scandalul e-mailurilor în care fostul Secretar de stat a fost implicat.

''Tot ceea ce spune Donald este o minciuna! Ne-am obisnuit deja cu asta, el minte, minte si asta este ceea ce stie sa faca el!'', a raspuns Hillary, care însa si-a recunoscut vina pentru faptul ca a folosit o adresa de e-mail privata, dar a precizat ca nu exista nicio dovada ca aceasta ar fi fost sparta.

''Si totusi, nu stia ce înseamna litera C de pe document? Îi spun eu: classified! (n.r. document secret) si revin: ai sters 33.000 de email-uri dupa ce ai primit o citatie din partea Congresului. Sa-mi spuneti acum ca nu a fost nimic gresit sa stergeti acele email-uri? Ar trebui sa fiti la închisoare!'', i-a spus Trump lui Hillary.

De altfel, cei care au urmarit dezbaterea au putut remarca faptul ca, pe tot parcursul acesteia, Hillary Clinton a privit catre sala, în timp ce Donald Trump a privit catre oponenta sa.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si