Înarmaţi cu plase, foarfece şi bare de metal, oamenii îşi fac nestingheriţi "datoria". Animalele sunt lăsate să agonizeze în plasele de metal, sunt efectiv târâte până la maşina de transport, iar apoi sunt bătute pentru a fi băgate în cuşti.

Toate aceste lucruri se petrec în faţa poliţiştilor locali care supraveghează acţiunea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Hingherii nu au milă de bieţii căţei nici măcar atunci când văd că sunt filmaţi, singura lor reacţie fiind aceea de a-şi acoperi feţele, nu de a-şi schimba comportamentul.

Reporterii Ştirilor Kanal D au sesizat poliţia, iar răspunsul acestora a fost promt. "IPJ Constanţa se autosesizează cu privire la imaginile în care este surprins modul de acţiune de prindere a câinilor vagabonzi, de pe raza oraşului Eforie Nord. Colegii mei fac verificări cu privire la persoanele implicate, urmând a lua măsurile legale care se impun în astfel de situaţii."

Mai jos ai filmuleţul realizat astăzi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si