Anul 2020 este reprezentat de poziția lui Uranus în Taur până în luna octombrie, care aduce după sine ideea că valorile, credințele și tradițiile noastre familiale par învechite. Tindem să le înlocuim cu altele noi. Deasemenea apar schimbări bruște în domeniul relațiilor interpersonale.

Berbec: previziuni an 2020

2020 îi aduce Berbecului un test al răbdării și al rezistenței, dar îi vor face să fie mai înțelepți decât au fost vreodată.

Berbecii vor simți presiune atât la muncă cât și în viața privată, în anul ce va urma.

Horoscop 2020 - Vezi ce dezastre te pândesc în anul ce urmează

Spre primăvară, nativii zodiei Berbec vor simți totul la intensitate maximă, atât sentimentele pozitive cât și cele negative se vor intensifica. În 2020, berbecii vor avea mare atracție pentru călătorii și aventură.

Taur: previziuni an 2020

Taurii vor avea parte de un an stabil și vor fi împliniți profund din punct de vedere emoțional. Ei vor avea o putere mentală foarte mare.

Zodia Taur este sfătuită ca în primăvara anului 2020 să își evalueze viața amoroasă și să încerce să facă schimbările necesare. Nativii ar trebui să se concentreze mai mult pe dezvoltarea personală, pentru că dețin resurse de energie mentală și fizică, inepuizabile.

Horoscop 2020 - Vezi ce dezastre te pândesc în anul ce urmează

 

Gemeni: previziuni an 2020

Anul 2020 aduce gemenilor întărirea relațiilor personale, în special a prieteniilor.

Dacă te afli într-o relație de lungă durată, vei simți nevoia să îți planifici viitorul alături de persoana iubită.

Vara anului 2020 aduce beneficii în carieră. Orice decizie vei lua trebuie să te gândești și la situația ta financiară. Gemenii vor avea parte de un an încărcat dar sunt cu gândul la o zi petrecută in pat, ascunși de lume, o zi care să îi facă fericiți.

Rac: previziuni an 2020

Anul 2020 îi face pe raci să acorde o deosebită atenție familiei și celor apropiați lor. Vor încerca tot timpul să îi ajute pe cei dragi, iar uneori acțiunile lor pot fi chiar nemiloase. Racii vor simți influența lui Saturn, care din păcate va fi mai mult negativă în primele luni.

Racii vor căuta companie în timpul verii 2020, însă vor fi înconjurați mai mult de prieteni. La muncă, capacitatea mentală va ajuge la cote maxime, dar nu este recomandat să stai mult peste program pentru că poți ajunge să îți neglijezi familia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Leu: previziuni an 2020

Horoscopul anului 2020 pentru Leu arată că este axat doar pe servici. Persoanele născute sub semnului de foc sunt foarte perseverente și insistente și au o energie creativă puternică. Leii au tendința uneori să facă pe șefii.

La jumătatea anului 2020, leii vor întâmpina probleme financiare. Lucru ce poate duce la depresie sau anxietate. Tot ce trbuie să faceți este să vă păstrați calmul și să găsiți o ieșire.

Dacă un obstacol îți va apărea în cale, vei trece cu ușurință peste el și vei merge mai departe. Te poți întări prin activități sportive, precum badminton sau tenis de masă.

Fecioară: previziuni an 2020

Anul 2020 le va face pe Fecioare să se axeze pe lucrurile mai ample și să vadă totul dintr-o perspectivă mai largă. În primele luni ale anului zodia Fecioară va fi izolată de prieteni și familie pentru că simte că nu poate avea încredere în ei.

Din vara anului 2020 vor avea parte de un val de energie și este recomandat să inceapa exercitii regulate si sa lucreze la dieta lor. Dacă nu-ți rămâne suficient timp liber din cauza serviciului, alege activități care sunt eficiente, precum tabata sau HIIT.

Horoscop 2020- Vezi ce dezastre te pândesc în anul ce urmează

Balanță: previziuni an 2020

Balanțele vor trece în anul ce va urma prin experiențe atât pozitive cât și negative, totul din cauza prezenței lui Saturn în Rac. Experiențele prin care vor trece vor fi profunde și negative. Persoanele din zodia balanță vor avea parte de o perioadă pozitivă din luna martie.

Din vara 2020, încep să curgă ofertele legate de un job sau poate fi vorba de o promovare. Balanțele se vor concentra cu adevărat pe carieră și poate să se gândească să investească economiile, dacă simt că ar trebui să facă asta.

 

Scorpion: previziuni an 2020

Scorpionii vor primi de la anul 2020 o stare permanentă de agitație. Ei nu se vor simți confortabili în compania nimănui, iar gândurile negative vor ieși la suprafață. Vor fi nervoși de la cea mai mică problemă întâmpinată.

Horoscop 2020 - Vezi ce dezastre te pândesc în anul ce urmează

Toamna și finalul anului 2020 aduce bucurie în viața scopionilor. O persoană specială își va face loc în viața lor și va da culoare.

Săgetător: previziuni an 2020

Săgetătorii sunt plini de optimism în anul ce va urma și tind să creadă că viitorul le va aduce doar succes. Vor avea parte și de dezamăgiri care îi va șoca atât de tare încât încep să fie răutăcioși și foarte impulsivi, ceea ce de regulă conduce la și mai multe greșeli.

Toamna anului 2020 aduce oportunități în carieră, dar este recomandat să îți faci timp și pentru familie sau prieteni. Dacă ai prea multe pe cap și nu ai timp de ei încearcă să îi implici în unele dintre activitățile tale, cum ar fi sportul.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

Capricorn: previziuni an 2020

Persoanele capricorn sunt foarte cățărătoare și sunt în mare parte solitari. Anul 2020 le aduce o dragoste nebănuită. Ei asociează deseoi cariera cu profitul financiar sau prestigiul.

În ciuda fidelității lor, nu au o căsnicie fericită deoarece se căsătoresc de conveniență. Dezamăgirile căsniciilor și multe dezamăgiri sunt motivele pentru tristețea prezentă.

Citeste si: ȘOC! Ce se întâmplă în aceste momente cu Emil Constantinescu! Fostul președinte al României a ajuns de nerecunoscut, este piele și os

Vârsător: previziuni an 2020

Vărsătorii sunt fire motivante, flexibile și înțelegătoare. Uneori caracterul lor este în contradictoriu. Sunt serioși și în același timp sociabili. Tânjesc după independență și libertate, lucru care poate duce la pierderea respectului de sine.

În anul 2020 vor cunoaște mulți oameni noi și se vor împrieteni ușor. Noile relații vor deveni foarte importante pentru ei. În căsnicie, sunt parteneri fideli și de încredere.

Vărsătorilor nu le place să muncească din greu, dar au succes datorită insistenței lor și a ajutorului și susținerii prietenilor.

Citeste si: Răzvan Botezatu, provocare incredibilă pentru ministerul Sănătății! ”Să știți, domnule ministru, că suntem oameni, nu bau-bau! Poate nu ar strica să...”

Pești: previziuni an 2020

Peștii sunt indeciși, sensibili și generoși. Viciile de care dau dovadă majoritatea zodiacului pești sunt ipsa rezoluției și depresiile ocazionale. Nu își pot controla sentimentele, sunt nesiguri de ei înșiși și dacă rezultatul nu corespunde cu dorințele lor, ajung să fie neliniștiți.

Citeste si: Andra de la Puterea Dragostei și Bogdan Mocanu, așa cum nu i-ați mai văzut niciodată. Vezi unde au fost surprinși concurenții emisiunii

În 2020 vor avea parte de prietenii care își vor da și viața pentru ele. Ei merg pe premisa că le pot rezolva problemele și pot scăpa prietenii de durere. Problemele prietenilor devin propriile lor probleme. În căsnicie, sunt greu de mulțumit și nu sunt de nădejde.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si