Horoscopul 2022 pentru Berbec se concentrează mai ales în jurul siguranței materiale. Încă de la începutul anului, vor cădea într-un fel de negare; însă, se vor gândi intensiv la următorii pași pe care să-i facă în carieră. Iar cu siguranță vor stii în ce direcție li se va îndrepta cariera. 

Horoscop general 2022 Berbec

Astfel, Pluton va rămâne în casa carierei Berbecului până în 2023, tranzit început în 2008.

Nativii berbeci mai au timp să înțeleagă că, pentru a-și clădi o carieră solidă și o reputație pe măsură, trebuie să accepte necesitatea unei transformări personale și să aibă grijă să își gestioneze corect puterea personală. Totodată, nu este exclus ca o anumită experiență legată de carieră să conducă la o transformare importantă în plan psihic. Acum, că ai aflat care sunt cele mai importante tendințe astrologice generale ale anului, să trecem la partea a doua a horoscopului și să vedem cum stai cu dragostea în 2022.

De asemenea, viața ta personală, dar mai ales relația cu rudele, nu se numără printre aspectele care ar trebui să te preocupe intens în 2022. Nici în 2022, dar nici în acest an nu apar semnale de alarmă că se întâmplă ceva ieșit din comun în viața de familie. Și astfel, poți fii sigur(ă) că alături de cei dragi vei găsi înțelegere și suport atunci când întâlnești provocări pe alte planuri.

În primul trimestru al lui 2022, adică în lunile ianuarie, februarie și martie, nu ar trebui să te confrunți cu temeri în ceea ce privește viața de familie. S-ar putea ca, pe parcursul lunii martie, să te confrunți cu o escaladare a tensiunilor în raport cu rudele apropiate cu care nu prea ai lucruri în comun.

Horoscop 2022 Berbec. Vești extrem de bune. Succes în plan financiar

Horoscop 2022 Berbec. Vești extrem de bune. Succes în plan financiar

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop octombrie 2021. O lună plină de provocări și mult romantism

Sănătate

Nativii din Berbec stau bine cu sanatatea în 2022 și se bucură de un an înfloritor. Acesta este un an minunat, în timpul căruia vei încerca să ai mai multă grijă de tine, te va interesa starea corpului tău, starea ta de bine și, cumva, te vei îndrepta către o ascensiune spirituală. Vei face mai multe exerciții fizice decât de obicei și nu vei abandona obiceiurile alimentare sănătoase. Mai mult, astrele îți vor oferi cadou energie pozitivă în cea mai mare parte a anului. Vei începe să-ți privești corpul cu mai multă bunătate și răbdare, să-l înțelegi mai bine și să-i urmărești mai atent semnele și nevoile. Poate că vei programa mai des întâlnirile cu medicul pentru controale de rutină sau vei alege să faci câteva schimbări majore și favorabile în stilul tău de viață.

Bani

Se știe că principala problema a Berbecului este impulsivitatea. Nativii din aceasta zodie pot sa adune cu rabdare bani pentru indeplinirea unui obiectiv maret (este singura situatie in care Berbecii dau dovada de rabdare), au un talent deosebit in a descoperi oportunitatile de a face bani si de a-i inmulti, dar de indata ce Berbecul are nevoie de ceva inutil, iarasi isi aduce buldozerul ca sa intoarca lumea cu susul in jos.

Berbecul este un sclav al dorintelor sale, un shopaholic, un hedonist, si daca nu isi va invinge pasiunea pentru cumparaturi spontane, nu va fi niciodata bogat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Berbecul este o zodie de Foc Cardinală, iar asta înseamnă că se aruncă deseori cu capul înainte. Însă ai pentru sa te folosesti pe deplin de potențialul acestui an, trebuie să îți temperezi acest gen de porniri. În primul trimestru al acestui an, proiectele pe termen lung, individuale sau de grup, respectiv colaborările cu ceilalți sunt un subiect fierbinte pe agenda ta. Investițiile nu sunt însă încurajate, mai ales în ianuarie și februarie, cu toate că ar putea apărea oportunități în acest sens. Știi cum se spune, „la pomul lăudat să nu mergi cu sacul”. Mai bine ești precaut(ă) decât să îți pară rău. În următoarele trei luni ale lui 2022, dar mai ales de la finele lui aprilie încolo, s-ar putea ca ascensiunea ta profesională să decurgă mai anevoios, să lucrezi mai mult pentru rezultate pe care altfel le-ai fi văzut mult mai ușor. În luna iunie, recomandarea este să fii foarte atent(ă) dacă proți negocieri sau trebuie să semnezi contracte. 

Citeste si: Horoscop 2022. An cu super- noroc pentru 5 zodii. Vin veşti grozave

Carieră

Pentru berbeci în 2022, sectorul profesional și al banilor rămâne un domeniu de viață interesant și dinamic, în care poți avea deopotrivă mult de câștigat și tot atât de mult de pierdut. Ești o zodie de Foc Cardinală, iar asta înseamnă că te arunci adeseori cu capul înainte, dar pentru a te folosi pe deplin de potențialul acestui an, trebuie să îți temperezi acest gen de porniri. În primul trimestru al acestui an, proiectele pe termen lung, individuale sau de grup, respectiv colaborările cu ceilalți sunt un subiect fierbinte pe agenda ta. Investițiile nu sunt însă încurajate, mai ales în ianuarie și februarie, cu toate că ar putea apărea oportunități în acest sens. Știi cum se spune, „la pomul lăudat să nu mergi cu sacul”. Mai bine ești precaut(ă) decât să îți pară rău. În următoarele trei luni ale lui 2022, dar mai ales de la finele lui aprilie încolo, s-ar putea ca ascensiunea ta profesională să decurgă mai anevoios, să lucrezi mai mult pentru rezultate pe care altfel le-ai fi văzut mult mai ușor. În luna iunie, recomandarea este să fii foarte atent(ă) dacă proți negocieri sau trebuie să semnezi contracte. Proiectele merg anevoios, nu încurajează investițiile.

Horoscop 2022 Berbec. Vești extrem de bune. Succes în plan financiar

Horoscop 2022 Berbec. Vești extrem de bune. Succes în plan financiar

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop dragoste octombrie 2021. Urmează o perioadă de stabilitate

Dragoste

La capitolul dragoste, se pare ca aceasta este conectată la aventuri în anul care vine. Si astfel se mișcă la fel de rapid ca restul vieții tale și lansează noi explorații încântătoare atât din lumea interioară, care îți ține inima, cât și din cea exterioară, care te ajută să îți formezi visele. Perioade semnificative apar începând cu luna august, când Jupiter se mută în casa dragostei, romantismului și imaginației, iar apoi din nou în noiembrie, când Venus, face o retrogradă în Scorpion promițând întoarcerea pasiunii, fantezii și interludii erotice. Nu este puțin probabil ca o relație de dragoste intensă să se aprindă în timpul verii și să se transforme treptat într-un angajament intens, potențial pe termen lung. Explorarea a ceea ce îți luminează focurile într-un mod cât mai intim, a înțelege cine are sens și este profund important în lumea ta și găsirea de noi modalități de a împărtăși puterea sunt lecții de care te vei lovi.

Citeste si: Mercur retrograd 2021: Ultimul hop din acest an, în septembrie. Cele mai afectate zodii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si