Horoscop 2022 pentru toate zodiile: Cum va fi noul an pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti?

Horoscop 2022 Berbec

Nativii din Berbec stau bine cu sanatatea în 2022 și se bucură de un an înfloritor. Acesta este un an minunat, în timpul căruia vei încerca să ai mai multă grijă de tine, te va interesa starea corpului tău, starea ta de bine și, cumva, te vei îndrepta către o ascensiune spirituală.

Vei face mai multe exerciții fizice decât de obicei și nu vei abandona obiceiurile alimentare sănătoase. Mai mult, astrele îți vor oferi cadou energie pozitivă în cea mai mare parte a anului.

La capitolul dragoste, se pare ca aceasta este conectată la aventuri în anul care vine. Si astfel se mișcă la fel de rapid ca restul vieții tale și lansează noi explorații încântătoare atât din lumea interioară, care îți ține inima, cât și din cea exterioară, care te ajută să îți formezi visele. Perioade semnificative apar începând cu luna august, când Jupiter se mută în casa dragostei, romantismului și imaginației, iar apoi din nou în noiembrie, când Venus, face o retrogradă în Scorpion promițând întoarcerea pasiunii, fantezii și interludii erotice. Nu este puțin probabil ca o relație de dragoste intensă să se aprindă în timpul verii și să se transforme treptat într-un angajament intens, potențial pe termen lung. Explorarea a ceea ce îți luminează focurile într-un mod cât mai intim, a înțelege cine are sens și este profund important în lumea ta și găsirea de noi modalități de a împărtăși puterea sunt lecții de

care te vei lovi.

Citeste si: Horoscop 2022 Berbec. Vești extrem de bune. Succes în plan financiar

Horoscop 2022 Taur

În 2022, taurii, vor fi foarte energici, deși starea de sănătate depinde foarte mult de modul în care vor alege să o utilizeze. Dacă ai vicii cum ar fi fumatul sau consumul excesiv de alcool, îți este recomandat să le reduci.

Pe de altă parte, si dieta este foarte importantă în acest an, mai ales că alimentația furnizează nivelul de energie necesar pentru a-ți finaliza cu succes planurile și pentru a-ți îndeplini visele.

Pentru 2022, sectorul vieții de familie și domeniul casnic este destul de armonios. În aceste sectoare, lucrurile merg bine, ceea ce îți permite să te focusezi pe alte sectoare, unde ai mai multe chestiuni importante de rezolvat. Ar putea exista totuși unele momente de tensiune, unele perioade în care trebuie să iei atitudine pentru a pune lucrurile în ordine.

La capitolul dragoste, pentru tauri, anul 2022 se anunță unul destul de interesant, deoarece romantismul și posibilitățile intime pentru nativii vor fi la cote maxime. Astfel, cu respectul de sine sub control cosmic, cu cât te simți mai bine în pielea ta, cu atât mai ușor îți vei găsi parteneriatele romantice. Înainte de a căuta să te simți bine, aducând lucruri din lumea ta exterioară, hrănește-te din interior spre exterior. În octombrie și noiembrie, Venus, planeta ta guvernantă, este retrogradă în semnul Scorpionului, care se întâmplă să fie și casa ta de parteneriate. Așteaptă-te la o intensitate aburindă în această perioadă, mai exact și la unele reuniuni cosmice, reapariții din trecut sau călătorii care îți vor provoca nostalgie.

Citeste si: Horoscop 2022 Taur. Se anunță un an cu noroc pe toate planurile

Horoscop 2022 Gemeni

Sănătatea și starea de spirit a gemenilor vor fi interconectate. Atsfel, atunci când sunteți trist, neliniștit sau încordat, bolile sunt pe un război, iar imunitatea scade. Însă, atunci când ești încrezător și optimist, starea ta de sănătate se îmbunătățește considerabil. Pe de altă parte, nu vă așteaptă afecțiuni severe în cursul anului 2022, cu excepția cazului în care anumite aspecte astrale sunt specificate în diagrama personală. Afecțiunile cu care vei lupta sunt mai degrabă somatizări ale emoțiilor și gândurilor tale. Acesta este motivul pentru care, sfatul nostru este să vă implicați mai des în activități plăcute, să meditați mai mult și să nu uitați să faceți exerciții fizice.

Horoscop pentru anul 2022: Cum va fi noul an pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti?

Horoscop pentru anul 2022: Cum va fi noul an pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti?

Chiar de la începutul anului 2022, gemenii s-ar putea sa aibă parte de multă dragoste din partea unui partener sau sau a prietenilor apropiați. Vor avea parte de dedicare și loialitate  mai mult decât de obicei. În prezent, relațiile de dragoste trebuie să se extindă pentru a include o mai bună conștientizare a influențelor sociale externe, noile prietenii de grup și angajamentele pe termen lung cu familia. Înainte de jumătatea lunii martie, urmăriți ca partenerii romantici să devină foarte concentrați pe activități noi, forme de divertisment sau puncte de vânzare sociale

Citeste si: Horoscop 2022 Gemeni. Un an măreț cu multe oportunități pentru acești nativi

Horoscop 2022 Rac

Horoscopul anului 2022 pentru Rac le va aduce o energie asemănătoare, vindecare spirituală si se vor simti mai impliniți. Acesti nativi pot evita cu succes situațiile tensionate ce provin din sensibilitatea lor. Ai posibilitatea ca in acest an sa inveti cum să lucrezi cu propriile emoții, iar apoi, să gestionezi mai bine situațiile stresante din viitor.

Se pare că și în anul 2022 vei fi preocupat intens de devenirea ta în plan profesional și consolidarea statului la nivel financiar. Ai lucrat anul trecut la relațiile cu ceilalți, la „networking” și dezvoltarea de parteneriate, iar provocarea lui 2022 pentru tine este aceea de a le face să îți aducă profiturile scontate. Trebuie sa faci inn asa fel inacat se le faci să meargă în favoarea ta.

Racii pot avea parte în 2022 de multe momente critice care se concentrează asupra romantismului, senzualității și viselor sale. Cu un Venus retrograd în octombrie stârnind dorințele în semnul Scorpionului și în casa hărții tale solare care simbolizează treburile vii și imaginația, aproape orice este posibil. Persoane intense din trecut pot începe să se revină încet în lumea ta, oricând în perioada de început a toamnei.

Citeste si: Horoscop 2022 Rac. Nativii zodiei Rac își vor regăsi calea și echilibrul interior

Horoscop 2022 Leu

Pentru zodia Leu, anul 2022 este un an cu rezultate foarte bune, care implică dezvoltare spirituală, dezvoltarea relațiilor, succes în planul carierei, exprimarea puterii de lider care le caracterizează zodia, dar și savurarea momentelorromatice alături de persoana iubită.

Nativii Leu se pot simți suprasolicitați și uneori copleșiți din punct de vedere energetic de lucrurile pe care intenționează să le finalizeze cu succes. Poate că ai așteptări prea mari la propria persoană sau este timpul să faci unele schimbări în viața ta, schimbări care necesită ceva timp și trebuie să accepți acest lucru. Dar, având în vedere că toate zilele au un număr egal de ore, este posibil să simți că nu vei termina niciodată sarcina pe care ai planificat să o finalizezi, așa cum ai făcut anterior.

La începutul anului 2022, această parte a vieții tale continuă să se deruleze dramatic. Noile alianțe și întoarcerea vechilor iubiri din trecut fac parte din posibilități. Această întreagă perioadă din ultimii 6 ani a lucrat încet, și uneori nu atât de lent, în modul în care abordezi dragostea, ceea ce îți dorești de la ea, ceea ce ai nevoie de la ea până la cele mai profunde niveluri. Focurile de artificii fără substanță durează puțin în timp ce înaintezi către o atitudine și o conștientizare mai plină de satisfacție, mai completă în jurul intimității. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop 2022 Leu. O nouă poveste de iubire și succes în carieră

Horoscop 2022 Fecioară

Anul 2022 le va aduce încercări, prin care aceste trăsături vor fi benefice. Esența ta adevărată este neobosită, însemnând că nu o vei lua razna. Trebuie să fii pregătită pentru o perioadă în care locul de muncă, cercul de prieteni și chiar tu însuți se vor transforma.

Relația cu familia se va desfășoara în plină armonie în 2022. Astfel că, nu se întrevăd momente de tensiune între tine și cei dragi ori situații pe care să nu știi cum să le gestionezi. S-ar putea totuși să fie nevoie să fii mai implicat(ă) în viața apropiaților, să îi ajuți mai multe în unele momente de cumpănă cu care s-ar putea confrunta în viețile lor personale. Ascultă-i și dă-le sfaturi din suflet.

Horoscopul anului 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti

Horoscopul anului 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti

Fecioarele se află în 2022 printre zodiile care resimt cel mai puternic influența astrelor în plan profesional și financiar. În cea mai lungă perioadă a sa, acest an va opera schimbări majore pe ambele planuri, care continuă unele tendințe conturate deja încă din 2022. Nu vor fi perioade ușoare în acest an, iar cantitatea de stres poate fi mare, dar vei deveni mai conștient(ă) de limitele tale.

La nivel emoțional și în relații vei fi constant și inegalabil până la jumătatea lunii aprilie, potrivit horoscopului pentru anul 2022.

Citeste si: Horoscop 2022 Fecioară. Un an cu multe provocări și transformări la care nu te aștepți

Horoscop 2022 Balanţă

Anul 2022 va veni cu mai mult echilibru în viata balanțelor. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie sa te strofoci pentru ceea ce iți doresti. Dacă te comporți prea rece, ai putea respinge oamenii apropiați. Însă, puteți conta pe faptul că pentru Balanță, anul 2022 a pregătit o mulțime de succese mai mici sau mai mari, fiind o recompensă binemeritată.

Se pare ca nici in 2022 nu vei avea parte de mari surprize pe acest plan. Însă, vor veni si vești extrem de bune, nu ai motive să te îngrijorezi în legătură cu modul în care vor evolua lucrurile, dar în alte situații, există riscul ca unele proiecte să nu evolueze în ritmul pe care ți l-ai fi dorit. Este foarte important cum gestionezi tu oportunitățile care apar.

Astrele arata ca vor exista surprize romantice pe tot parcursul anului 2022. Noii iubiți sau un mod nou de a vedea un partener actual îți pot lumina visele încântătoare în aproape orice moment. Călătoria poate fi legată de o posibilitate senzuală sau… cineva dintr-un loc destul de exotic poate fi centrul atenției tale. Cu o mare parte din acest an subliniind viitorul tău și modul în care dorești să-l construiești, dragostea ia și o notă oarecum serioasă. Totuși, învață să te joci și să te distrezi păstrându-ți angajamentele și legăturile potențiale de lungă durată.

Citeste si: Horoscop 2022 Balanţă. Totul va fi în echilibru, așa cum ți-ai dorit

Horoscop 2022 Scorpion

Scorpionul este o zodie extrem de ambițioasă, iar anul 2022 îi va aduce în special provocări în carieră, pe care le vor aborda cu mult curaj. Însă, dacă s-au gândit să lanseze un proiect de mai mult timp, anul acesta ar putea fi un punct de amanare.

În 2022, sectorul vieții de familie se numără printre cele care ar trebui să ocupe un loc primordial în lista ta de priorități. Însă, ar trebui să ai mai multă grijă la cum te comporți în raport cu cei dragi și cum reacționezi atunci când aveți de înfruntat diferențe de viziune. Sunt multe lucruri care vă leagă, dar s-ar putea că nu a-ți profitat de ele așa cum se cuvine în ultima perioadă. În primele trei luni ale anului, dar mai ales în ianuarie și februarie, ai parte de discuții în contradictoriu cu partenerul de viață în privința unor chestiuni casnice, domestice sau locative.

Din fericire, scorpionii nu se află printre semnele care resimt greutatea problemelor pe plan financiar și profesional în acest an. Iar unel lucruri par să evolueze într-un ritm bun și se vede că ai pus în anii trecuți bazele unor atitudini și proiecte bune în aceste sectoare. Totuși, merită să știi că uneori trebuie să îți asumi riscuri, să gândești în perspectivă cum ar putea evolua anumite relații sau planuri.

Citeste si: Horoscop 2022 Scorpion. Schimbări majore în viața acestui nativ

Horoscop 2022 Săgetător

Zodia Săgetător este o zodie de foc, aceasta este de obicei foarte optimistă și extravagantă, răspândind aceste caracteristici și celor din jur. Anul 2022 se va remarca prin a-i inspira pe ceilalți. Totodată vă puteți aștepta și la relații romantice si stabile.

Horoscop 2022 pentru toate zodiile: Cum va fi noul an pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti?

Horoscop 2022 pentru toate zodiile: Cum va fi noul an pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti?

Planeta Jupiter, deși petrece cea mai mare parte a anului 2022 în casa III a Săgetătorului, tranzitează și casa IV (casa, familia, inconștientul, bazele emoționale, trecutul, părinții și relația cu aceștia) pentru scurt timp (în intervalul 14 mai – 28 iulie), dar la 29 decembrie revine aici și va rămîne până în luna mai a anului viitor. Trecerea lui Jupiter prin casa IV activează teme ce țin de echilibrul interior și de relația cu cei apropiați și te îndeamnă la cercetare interioară și la explorarea vulnerabilităților și a ideii de siguranță. Este posibil ca unora dintre Săgetători să le încolțească în minte ideea de a-și întemeia o familie, de a-și cumpăra o locuință, de a-și crea un cuib.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

În 2022, te numeri printre zodiile care trebuie să acorde o atenție specială sectorului profesional și finanțelor în 2022. Se arată la orizont atât oportunități în aceste domenii, cât și unele situații de criză, anumite momente în care trebuie să privești în perspectivă. Încearcă să separi riscurile care te pot conduce la pagube de situațiile în care poți avea de câștigat de pe urma lor. În primele trei luni ale anului, dar mai ales în ianuarie și februarie, te poți confrunta cu probleme de comunicare în plan profesional.

Citeste si: Horoscop 2022 Săgetător. Evoluție și dorințe îndeplinite

Horoscop 2022 Capricorn

Niciun scop nu este prea greu de atins,  pentru perseverentul și ambițiosul Capricorn. Acesta este guvernat de Saturn, numit și „părintele timpului” sau „marele înțelept”, Capricornul știe exact când este momentul potrivit să acționeze, așteptând atât cât este nevoie, cu o răbdare de neclintit.

Pentru zodia capricorn, 2022 este un an bun. În acest an, vei primi energie astrală care te va ajuta să îți îndeplinești scopurile ambițioase și vei reuși. Totodată, trebuie să fii suficient de organizat pentru a face timp pentru hobby-uri și pentru îngrijirea personală. Sistemul nervos poate da semnale de oboseală, dureri de cap sau semnale care pot afecta membrele sau coloana vertebrală.

În 2022, în sectorul dragostei se pot ivi cateva schimbări romantice puternice în viața ta. Scopurile capricornilor, în 2022 se vor învârti în principal în jurul relațiilor. Va trebui să vă confruntați cu o problemă care v-a chinuit în trecut. De data aceasta, însă, va fi rezolvată cu succes. Învățați din greșelile anterioare și nu vă temeți să vă susțineți punctul de vedere.

Citeste si: Horoscop 2022 Capricorn. Te așteaptă o nouă călătorie în jurul relațiilor și al muncii intense

Horoscop 2022 Vărsător

Anul 2022 îi va motiva pe Vărsători să se autodepășească. Persoanele din această zodie de aer sunt predispuse la indecizie în acest an, dar vor fi expuse situațiilor care necesită decizii clare și increzatoare. Astrele avertizează, de asemenea, împotriva deciziilor pripite și a acțiunii ca urmare a acestora. Mare atenție!

În anul 2022 se prevede o perioada favorabila din puct de vedere al sanatatii pentru nativul Varsator, însa daca acesta are grija si atentie la propriul corp. Activitatea de munca din prima jumatate a anului este incarcata de atitudinea nepasatoare a reprezentantilor zodiei fata de propria bunastare. Horoscopul avertizeaza impotriva unui astfel de comportament.

Pentru dragoste, anul 2022 promite o perioada de noi cunostinte, iubiri pasionale si inceputul unei relatii de lunga durata. Nativii zodiei Varsator se vor scufunda intr-o mare de atentie din partea sexului opus. Unii Varsatori, derutati de abundenta de optiuni, se vor intalni cu mai multi parteneri in acelasi timp. Horoscopul avertizeaza: vor fi putine ocazii de a gasi "chiar" partenerul de viata. O perioada favorabila pentru o cunostinta fatidica este vara. Sarcina reprezentantilor semnului este sa nu se lase purtati de experimente si intrigi amoroase. Gelozia nejustificata pentru un partener poate interfera cu fericirea mult-asteptata. Prin urmare, horoscopul recomanda sa tineti un astfel de sentiment sub control: sa aveti incredere in partener si in fapte, si nu in barfe si speculatii.

Citeste si: Horoscop 2022 Vărsător. Acești nativi se autodepășesc. Mare atenție la unele decizii

Horoscop 2022 Peşti

Pestii vor avea parte anul viitor de o stare de sanatate excelenta si cu planuri mari de schimbare în acest context. Daca principala lor nemultumire este asociata cu excesul de greutate, atunci in timpul iernii, lupta cu kilogramele nu va aduce bucurie si succes. Nativii pesti nu vor putea sa ramana pe o dieta sau sa se obisnuiasca cu sportul regulat din cauza influentei grele a lui Marte.

În sectorul dragostei, nativii pesti vor avea doar doua perioade active: Ianuarie-Februarie si Aprilie-inceputul lui Iunie. Nativii semnului de apă, prea cufundati in planurile de cariera, vor simti impactul lui Marte inflacarat ca pe o crestere a eficientei, dar este posibil ca acest val de energie sa nu se reflecte in relatii. Personalitatile pragmatice si conservatoare, obisnuite sa nu-si dea frau liber sentimentelor, risca sa rateze dragostea. Acestea vor fi supuse influentei lui Pluton in Capricorn. Pestii cu un canal senzorial deschis, vor avea toate sansele sa experimenteze dragostea adevarata sau sa se cufunde in relatii platonice tandre.

Citeste si: Horoscop 2022 Peşti. Emoții intense și împlinire pe plan profesional

Anul 2022 pentru pesti, va fi plin de evenimente financiare legate direct de veniturile personale ale unui reprezentant al elementului apa. In ciuda eforturilor semnificative, semnul nu va reusi sa urce pe scara profesionala sau sa obtina un succes major in dezvoltarea afacerilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si