Horoscop 2022 Scorpion. Scorpionul este o zodie extrem de ambițioasă, iar anul 2022 îi va aduce în special provocări în carieră, pe care le vor aborda cu mult curaj. Însă, dacă s-au gândit să lanseze un proiect de mai mult timp, anul acesta ar putea fi un punct de amanare. Cu toate acestea, ar trebui sa acordați atenție gestionării responsabile a banilor, cheltuielile excesive ar putea sa nu vă prindă bine.

Horoscop general 2022 pentru zodia Scorpion

Sănătate

Anul 2022 vine cu vesti bune pentru sănătatea ta, dragi nativi din Scorpion. Iar sacrificiile făcute în ultima perioadă pentru a vă îmbunătăți sănătatea vor avea efecte în acest an. Veți menține un stil de viață sănătos și veți avea tendința să nu mai amânați programările medicului, indiferent dacă sunt pentru teste de rutină sau pentru scalarea dentară periodică. Vei adopta noi obiceiuri alimentare și de mișcare, mai bune și mai eficiente pentru tine și vei deveni mai optimist. Stelele vă aduc energie pozitivă pentru a reuși să finalizați tot ce ați planificat. Stelele aduc o recomandare: prudență cu privire la dulciurile și cerealele procesate, precum și alcoolul, deoarece pancreasul tău poate reacționa în acest an. În caz contrar, vedetele nu aduc nicio veste tulburătoare în ceea ce privește sănătatea.

Obiectivele financiare și activele sunt relativ liniștite pe parcursul anului 2022. Atunci când par la fel de importante, opțiunile care pot schimba viața, vor fi probabil mai mult decât să nu fie atașate de alte lucruri. Bani prin parteneriate sau angajamente noi pentru obiective importante. Cariera este evidențiată în modul în care îl susțineți, în munca pe care sunteți dispus să o implicați, în maniera în care vă descurcați cu detaliile, obligațiile și rutinele care o îndeplinesc.

Totodată, Jupiter petrece cea mai mare parte a anului 2022 în casa IV a Scorpionului, dar în perioada 14 mai – 28 iulie face o incursiune în casa V (creația, creativitatea, talentele personale, iubirea, romantismul, copiii, distracțiile, promovarea personală); la 29 decembrie, Jupiter intră din nou în casa V, unde va rămâne până în luna mai a anului următor. Perioadele în care Jupiter se află în casa creativității și a romantismului sunt perioade foarte calde, pline de afecțiune și de bucurie, care îți oferă un prilej foarte bun pentru a medita la ceea ce este cu adevărat important pentru tine, la ceea ce te face fericit. În cazul multor Scorpioni, răspunsul îl reprezintă copiii, pentru care sunt înstare de orice; unii decid să (mai) aibă un copil, alții tânjesc după iubire sau după o relație de suflet, alții au chef de distracție, de aventură ori de vreun hobby. 

Horoscop 2022 Scorpion. Schimbări majore în viața acestui nativ

Horoscop 2022 Scorpion. Schimbări majore în viața acestui nativ

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop 2022 Balanţă. Totul va fi în echilibru, așa cum ți-ai dorit

Familie

În 2022, sectorul vieții de familie se numără printre cele care ar trebui să ocupe un loc primordial în lista ta de priorități. Însă, ar trebui să ai mai multă grijă la cum te comporți în raport cu cei dragi și cum reacționezi atunci când aveți de înfruntat diferențe de viziune.

Sunt multe lucruri care vă leagă, dar s-ar putea că nu a-ți profitat de ele așa cum se cuvine în ultima perioadă. În primele trei luni ale anului, dar mai ales în ianuarie și februarie, ai parte de discuții în contradictoriu cu partenerul de viață în privința unor chestiuni casnice, domestice sau locative. Nu este chiar cel mai bun moment al anului să faci achizișii de terenuri sau spații de locuit, dar dacă acest lucru nu suportă așteptare, fii foarte atent(ă) când evaluezi proprietatea. În următoarele trei luni ale acestui an, ai putea întâmpina unele probleme de comunicare, mai ales în raport cu rudele. În relație cu copiii, totul pare să meargă bine, mai ales de la jumătatea lui mai încolo. Pentru Scorpionii aflați la început de drum cu partenerul, se întrevede șansa de a-și extinde familia. Astrodex.ro progonează că tensiunile persistă în familie, dar faci eforturi pentru calmarea lor. În al treilea trimestru al anului, se așterne o stare de acalmie peste viața de familie, dar asta înseamnă că tensiunile ar putea reapărea oricând. Profită de lunile acestea pentru a lucra la tine, pentru a vedea ce anume din comportamentul tău duce la reacții nu prea plăcute din partea celor dragi. În felul acesta, îți poți schimba abordarea în anumite situații de viață. În ultimele trei luni ale lui 2022, te bucuri de o atmosferă liniștită acasă.

Bani și Carieră

Din fericire, scorpionii nu se află printre semnele care resimt greutatea problemelor pe plan financiar și profesional în acest an. Iar unel lucruri par să evolueze într-un ritm bun și se vede că ai pus în anii trecuți bazele unor atitudini și proiecte bune în aceste sectoare. Totuși, merită să știi că uneori trebuie să îți asumi riscuri, să gândești în perspectivă cum ar putea evolua anumite relații sau planuri. În primul trimestru al anului, se anunță o perioadă relativ bună pentru tine. Lipsa aspectelor majore pe casele banilor și ale muncii din harta ta solară denotă că te bucuri de liber arbitru, că nu ești condiționat(ă) în niciun fel să iei anumite decizii sau să îți direcționezi eforturile într-o direcție incompatibilită cu ceea ce încerci să realizezi pe plan profesional. În următoarele trei luni ale lui 2022, se recomandă mai multă grijă în legătură cu felul în care interacționezi cu ceilalți. Retrogradarea lui Pluto prin casa comunicării, tranzit care începe la finele lui aprilie, vorbește despre nevoia unei precauții mai mari în raport cu negocierile și semnarea de contracte. Din acest punct de vedere, Astrodex.ro prognozează că luna iunie va fi mai complicată. În al treilea trimestru al acestui an, se continuă tensiunile în raport cu cei cu care derulezi activități profesionale. Uranus retrogradează din a doua decadă a lui august prin casa aferentă din harta ta solară, semn că nu prea știi la ce să te aștepți de la colaboratorii și partenerii tăi de afaceri. De asemenea, de la finele lui septembrie încolo, poți afla că unii îți fac competiție neloială. În ultimele trei luni ale anului, lucrurile se repun pe o direcție bună. Comunici mai bine cu cei cu care desfășori activități.

Horoscop 2022 Scorpion. Schimbări majore în viața acestui nativ

Horoscop 2022 Scorpion. Schimbări majore în viața acestui nativ

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Zodia Balanta- perioada, personalitate, caracteristici, compatibilitate cu alte zodii

Dragoste

Unii dintre apropiații tăi vor abandona curând idei, credințe sau obiceiuri învechite. Iar la începutul anului 2022, urmează ca partenerii romantici sau membrii apropiați ai familiei să examineze cu atenție modelele și comportamentele din trecut. Domeniile cheie de îngrijorare pot implica lupte cu puterea cu rudele mai în vârstă, regimurile de sănătate sau planificarea financiară pe termen lung: în săptămânile și lunile următoare se așteaptă o explorare constantă a noilor opțiuni și independență socială din partea partenerilor romantici pe termen lung. O mare parte din aceasta este sănătoasă, Sage și va pune capăt probabil unei faze de aproape 18 luni de relații neproductive cu rudele sau prietenii de familie pe termen lung. Mulți săgetători vor întâlni, de asemenea, un val rapid de senzualitate fizică și atracție romantică pe parcursul lunii martie și începutul lunii aprilie: se așteaptă la o conștientizare reînnoită a flirtului și a vitalității fizice în toate relațiile cheie. Săgetătorii singuri se pot simți, de asemenea, extrem de atrași de colegi mai mari, parteneri de muncă sau asociați de afaceri. Dacă da, Sage, mergeți încet și așteptați confirmarea evidentă: până la mijlocul lunii iunie, o atracție romantică puternică va fi aproape inevitabilă. După începutul lunii iunie, partenerii romantici pot deveni foarte concentrați asupra noilor misiuni de afaceri, opțiuni de carieră sau propuneri financiare.

Noroc

De-a lungul acestui an. nativii Scorpion au suferit, unele crize profunde. Însă, la acești nativi criza s-a produs în special, în domeniul mișcării și al comunicării. Nativii au avut un job care a presupus în primul rând mobilitate, însă tocmai în acest domeniu transformările dau puțin peste cap obiectivele nativului. Pentru că fie comunicarea a fost prea multă, prea variată și a obosit efectiv nativii, fie a fost dificilă și greoaie, aceasta aducând nativul în situația de a spune STOP! Așa nu mai merge! Reluam totul, de la capăt! Și au reluat. Nu se mai mișcă la fel, nu mai vorbesc ca la început, nu mai au nimic din ceea ce au fost ei ca și comunicatori. Dar dacă vedem către ce s-a îndreptat preocuparea nativilor, dacă socotim de unde vin și unde au ajuns, putem ajunge la niște variante care i-ar putea îndruma cumva asupra modului în care pot să se orienteze profesional. Unii dintre nativi pot avea mici neplăceri la locul de muncă prin luna aprilie. Este vorba de un mic amor, un mic flirt la locul de muncă, pe care cei din jur îl „monitorizează” și li se aduce la cunoștință că au fost observați.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Mercur retrograd 2021: Ultimul hop din acest an, în septembrie. Cele mai afectate zodii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si