Astăzi, 21 iulie, horoscopul le dă șansa nativilor să aibă parte de un sfârșit de lună frumos. Luna și Planeta Neptun vor fi bune îndrumătoare pentru zodiile de apă, de foc, de aer și de pământ. Chiar dacă nativii sunt mai sensibili în această perioadă, vor reuși să depășească situațiile neplăcute cu multă ambiție și determinare.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii acestei zodii au de partea lor astrele, care le oferă energie și îi fac mai dinamici.

În planul carierei, este un moment foarte bun în a pune bazele unui nou proiect. Luna în Leu are și ea o influența asupra berbecilor și îi va ajuta pe nativi să ia decizii bune și echilibrate.

Citește și: Horoscop august 2023: Ultima lună de vară aduce schimbări majore în viața acestor zodii

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii simt nevoia de mai multă relaxare, ceea le este și indicat. Stresul și problemele îți pot lăsa amprenta asupra ta, motiv pentru care este recomandat să iei o pauză înainte de a porni din nou la drum. Nu uita, nu pune niciodată sănătatea pe locul doi.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

În această zi, starea Gemenilor este ușor instabilă. Nu e tocmai ziua nativilor Gemeni, care se gândesc constant în ce direcție s-o apuce.

Sensibilitatea iese la iveală și de aceea trebuie să iei în calcul că totul are o rezolvare, iar deciziile pe care le iei trebuie să fie cât mai echilibrate.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Starea Racilor este destul de instabilă. Luna în Leu îi influențează negativ și din această cauză te simți mereu nemulțumit de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit astrelor, simți nevoia de afecțiune și atenție din partea persoanelor dragi. Recomandat este să te pui mai des pe primul loc și să-ți oferi afecțiunea de care ai nevoie.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii iubesc să fie în centrul atenției și sunt mândrii când se întâmplă acest lucru. Pare că viața ta merge din ce în ce mai bine și reușești să scapi de probleme și să-ți vindeci rănile trecutului. O persoană apropiată se gândește la tine și este posibil să te viziteze cât mai curând. Socializarea și comunicarea sunt benefice pentru tine.

Citește și: Lună Nouă august 2023: Cele mai importante predicții astrologice ale momentului

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele au parte de o zi extraordinară. Iubesc să organizeze pentru ca totul să fie pus la punct. Universul îți dă speranțe astăzi, dar astrele te vor pune la încercare. Este foarte important să iei în calcul felul tău de a fi și este indicat să înveți să te mulezi mai mult.

Răbdarea s-ar putea să-și fie pusă la încercare odată cu apariția unor situații noi.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii acestei zodii s-ar putea să se simtă secați de energie astăzi. Luna în Leu nu este de partea lor, motiv pentru care lucrurile pe care trebuie să le faci necesită un aport prea mare de energie față de nivelul la care te situezi acum. Recomandat este să te focusezi pe tine pentru a face cele mai bune și potrivite alegeri.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii sunt mult mai prudenți când vine vorba de prezența unei persoane în cercul apropiat. Luna în Leu te face să-ți dai seama mult mai ușor cu cine rezonezi mai bine și în cine poți avea încredere. Totuși, din această cauză pot exista mici conflicte între tine și partenerul tău. Începi să realizezi că nu vă îndreptați amândoi în aceeași direcție.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ziua de 21 iulie nu este prea încrezătoare pentru acești nativi. Te poți simți exclus din cercul de prieteni, iar astrele îți transformă ziua în una mai dificilă decât pare. Ești mai emotiv și ai parte de gânduri noi care nu te lasă să te liniștești. Important e să iei o pauză și să-ți pui gândurile în ordine.

Citește și: VIDEO- Horoscopul săptămânii 17 iulie- 23 iulie: află ce îți rezervă astrele

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Universul este de partea Capricornilor astăzi. Totul pare să meargă ca pe roate, iar energia zilei este una pozitivă. Vei avea parte de surprize plăcute și rezultate mult așteptate. Pentru Capricorni, ziua de astăzi poate face diferența.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Îți place afecțiunea oamenilor pe care îi iubești, însă, uneori ai nevoie și de spațiu personal. Astăzi, Vărsătorii vor să aibă parte de puțin timp doar cu ei înșiși, pentru a-și limpezi gândurile. O plimbare prin parc pentru relaxare sau pentru a medita este recomandată. Ziua poate să-și aducă liniște și pace sufletească.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii trec printr-o perioadă dificilă. Te gândești constant la trecut și nu știi dacă ai procedat corect. Luna în Planeta Neptun te face să fii mai emotiv și melancolic, însă, important e să înveți din greșeli și să nu încerci să le repari. Concentrează-te mai mult pe lucrurile frumoase din viața ta.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si