Află ce ți-au rezervat astrele pentru mâine, 23 decembrie 2021!

Horoscop 23 decembrie 2021 pentru toate zodiile

Iată horoscopul zilei de 23 decembrie 2021 pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Ai parte de mult noroc în această zi, mai ales în călătorii, la întălniri. Te așteaptă momente frumoase, rezultate bune și emoții pozitive. Este un cadru astral bun pentru a petrece mai mult timp cu o persoană dragă.

Horoscop 23 decembrie 2021. O zi extrem de norocoasă pentru două zodii

Horoscop 23 decembrie 2021. O zi extrem de norocoasă pentru două zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop decembrie 2021: Sărbători de vis pentru trei zodii! O perioadă magică

Taur

În această zi, s-ar putea să ai tendința să exagerezi cu unele cumpărături. Afli că apar lucruri care nu au fost luate în calcul și trecute pe listă sau că parcă ar fi bine să le iei chiar dacă nu ai nevoie de ele acum.

Atenție la deciziile pe care le ei!

Gemeni

Simți că anumite lucruri scapă de sub control sau nu le poți înțelege așa cum își doresc ceilalți. Nu e nicio grabă dacă nu reușești să faci chiar tot ce ți-ai trecut pe listă pentru această zi.

Rac

Se pare că vei avea o zi minunată încă de dimineață, iar oamenii cu care vei interacționa azi te vor umple de bucurie, dar ai grijă că printre aceștia se pot ivi și unii care nu vor dori să

îți ofere energie pozitivă, ci din contra, vampirii energetici vor încerca să te agațe în mrejele lor.

Horoscop 23 decembrie 2021. O zi extrem de norocoasă pentru două zodii

Horoscop 23 decembrie 2021. O zi extrem de norocoasă pentru două zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Fazele lunii decembrie 2021: Când este Lună Nouă şi Lună Plină?

Leu

Comunicarea cu ceilalți va fi extrem de bună, în special atunci când este vorba despre familie și prieteni. Relaționezi bine cu persoanele mai în vârstă, cu cei cu mai multă influență.

Fecioară

Ai tendința de a explorai, de a trăi experiențe noi. Punctele forte ale zilei vin din sfera iubirii, dar și din sectorul banilor, așa că vei avea o zi excelentă.

Balanță

Probabil că în această zi vei interacționa cu mai mulți oameni noi. Pentru tine este un cadru astral bun și pentru a te exprima, pentru a împărtăși emoții, amintiri, dar și pentru a comunica prin intermediul tehnologiei.

Horoscop 23 decembrie 2021. O zi extrem de norocoasă pentru două zodii

Horoscop 23 decembrie 2021. O zi extrem de norocoasă pentru două zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion

Mergi pe premiza că doar cel care nu îndrăznește, nu greșește! Pornind de la acest citat ar fi bine să te gândești la toate acele idei care îți fug prin minte și care te entuziasmează și te sperie deopotrivă. 

Săgetator

În această zi vei încerca să fii mai empatic, mai tolerant, mai generos cu ceilalți.

Pentru tine, azi este despre iertare, despre vindecare. Nu interpreta comportamentul celorlalți, mai ales dacă este diferit de atitudine pe care le-au prezentat până acum.

Capricorn

S-ar putea să începi unele acțiuni care vor conduce la o situație mai complexă. Mai lasă deoparte perfecționismul! Ai tendința să exagerezi uneori, de aceea poate ar fi mai bine să nu iei decizii majore.

rsător

Te așteaptă o zi cu emoții intense, ai multe de rezolvat,  de calculat, de aranjat și parcă nu îți ajunge timpul. Oprește-te, respiră adânc și gândește-te mai bine care sunt acele activități sau sarcini care sunt cu adevărat urgente.

Pești

În acaestă zi, se pare că dai dovadă de spirit practic, ești realist și vrei să te bazezi pe fapte mai mult. Azi ești cu gândul la viitor, faci planuri, negociezi și porți mai multe discuții cu ceilalți.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si