Horoscop saptămânal  pentru perioada 25-31 iulie 2022. Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru următoarea perioadă și vezi ce te așteaptă în dragoste, sănătate, carieră sau în sectorul banilor!  

Horoscop săptămânal 25-31 iulie 2022 pentru toate zodiile

Iată horoscopul săptămânal 25-31 iulie 2022 pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Nativii zodiei Berbec se bucură de o perioadă plină de fericire și afecțiune.

Până la toamnă ești favorizat de prezența planetei Jupiter în semnul tău.

Citeste si: Horoscop 21 iulie 2022. O zi extrem de dificilă pentru aceste zodii. Nimic nu le merge așa cum și-au dorit!

Familia este pe primul loc în acest moment. Sună persoanele dragi ție și împărtășește-le sentimentele tale de recunoștință față de ele. Se vor bucura. Ești însă cam iritat cu privire la echilibrul dintre venituri și cheltuieli. 

Taur

Taurii sunt conectați cu partea spirituală. Își ascultă foarte mult intuiția, căci ea nu dă greș niciodată.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Muzica Universului cântă în urechile tale și poți primi mesaje spirituale. Ai putea avea senzația că ești profund conectat la natură și la cei din lumea spiritelor.  Este momentul când trebuie să te bucuri de liniște și să meditezi la lucrurile din viața ta.

Gemeni

Gemenii dau dovadă de foarte multă generozitate în această perioadă. Fac gesturi frumoase apropiaților, din inimă, bucurându-i la maxim pe aceștia.

Încearcă să nu uiți că și tu ești o persoană importantă și nu trebuie să te neglijezi. Fă-ți singur propriile bucurii!

Rac

Nativii zodiei Rac se fac remarcați în această perioadă. Colegii îl vor aprecia pentru modul de gândire sau fapte pe care acesta le-a făcut în ultima perioadă. Bucură-te de această perioadă căci oamenii te apreciază pentru ceea ce ești tu.

Leu

Urmează să pleci într-o vacanță bine-meritată care te va readuce cu zâmbetul pe buze. Ai fost foarte tensionat în ultima perioadă. Stresul și-a spus cuvântul însă acum trebuie să te detașezi și să te bucuri din plin de zilele care urmează.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară urmează să își formeze noi legături cu oameni. Descoperi noi hobby-uri care îți aduc multă energie pozitivă și oameni la fel de energici. Ești înconjurat de voie bună. Bucură-te de momentele petrecute alături de cei dragi!

Balanță

Balanțele urmează să pășească în noi domenii care îl vor ajuta să se dezvolte din multe puncte de vedere. Deși părea o perioadă în care totul stagnase și nimic nu mai părea că va da roade, iată că lucrurile pozitive nu au încetat să apară!

Citeste si: Horoscop 22 iulie 2022. Probleme în plan sentimental pentru aceste zodii. Decizii drastice!

Scorpion

Scorpionii se simt mai bine ca niciodată. După o perioadă în care totul părea că nu duce către o destinație bună, iată că lucrurile bune apar în sfârșit. Te gândești la o schimbare de look, îți dorești să te apuci de un sport și să te îmbunătățești cât mai mult pe plan personal. Ești focusat pe propria persoană, ceea ce este un lucru foarte benefic. Pe plan sentimental vei întâlni pe cineva care te va face să zâmbești cu adevărat!

Săgetător

Săgetătorii trebuie să încerce să petreacă mai mult timp alături de partenerul lor de viață. În ultima perioadă ai fost foarte axat pe tine, încât partenerul a început să se simtă neglijat. Încearcă să fii mai apropiat de el și să petreceți mai mult timp împreună. O plimabre în parc, o ieșire la film, o cină împreună, v-ar putea ajuta foarte mult.

Capricorn

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Capricornii trec în altă etapă a relației. Se pare că totul se îndreaptă către lucruri bune și vei cunoaște părinții partenerului tău. Acest lucru vă va întări și mai mult relația și veți fi convinși că aceasta merge în direcția bună.

Vărsător

Vărsătorii și-au propus să devină persoane cât mai bune. Aceștia se gândesc să se apuce de un nou sport, să citească mai mult, să peatreacă mai mult timp în natură. Tu și partenerul de viață reușiți să găsiți activități menite spre dezvoltarea personală.

Pești

Peștii se simt fără energie zilele acestea. Schimbarea de temperatură nu le-a prea priit. Se recomandă o vizită la mare, piscină pentru a vă recăpăta energia pozitivă. Încercați, de asemenea, să vă odihniți mai mult. Luați o pauză de la stresul cotidian!

Citeste si: Chiron se află retrograd în Berbec, începând cu 19 iulie 2022. Cum vor fi influențate zodiile de acest aspect


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si