Consultă  horoscopul pentru data de 28 octombrie 2023! Este eclipsă de lună în Taur. Odată cu evenimentul astral ce va avea loc în seara de 28 octombrie 2023 spre seara de 29 octombrie 2023, se pot produce schimbări majore pentru anumite zodii.

Eclipsa de lună în Taur are efecte revigorante pentru mai multe zodii. Înlătură atașamentele, frustrările și nemulțumirile și pregătește zodiile de noi etape ale vieții lor.

Horoscop 28 octombrie 2023

Consultă  horoscopul complet  pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Citește și:  VIDEO- Horoscopul săptămânii 23 octombrie- 29 octombrie. Vărsătorii au parte de schimbări neașteptate

Horoscop 28 octombrie 2023: Eclipsa de lună aduce schimbări majore

Horoscop 28 octombrie 2023: Eclipsa de lună aduce schimbări majore

[Sursa foto: iStock]

Berbec

În ziua de 28 octombrie 2023, Berbecii se simt bine dispuși, sunt zâmbitori și onești. Spre seară, lucrurile se schimbă radical în viața lor după ce află o veste mai puțin bună pentru ei.

Este timpul pentru schimbări, iar eclipsa de lună în Taur din această seara va lucra în favoarea lor pe plan financiar. Nativii acestei zodii vor învăța să își gestioneze resursele financiare și să investească în aspecte importante ale vieții lor.

Taur

Taurii au parte de evenimente total neașteptate în această zi.

În ceea ce privește dragostea, Taurii sunt cameleonici și își doresc să aibă parte de aventuri cu totul și cu totul diferite. Partenerii lor vor fi receptivi la dorințele acestora. Această zodie va avea parte de clipe de neuitat!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Horoscop 28 octombrie 2023: Eclipsa de lună aduce schimbări majore

Horoscop 28 octombrie 2023: Eclipsa de lună aduce schimbări majore

[Sursa foto: iStock]

Gemeni

Eclipsa de lună în zodia Taur îi ajută pe Gemeni, în ziua de 28 octombrie, să conștientizeze întâmplări din trecut, frumoase sau mai puțin frumoase. Această zi este dedicată reflecției asupra sinelui. Persoanele din afara cercului nativului Gemeni nu vor înțelege cât de importante sunt momentele de singurătate pentru acesta. 

Totodată, ziua de 28 octombrie înseamnă surprize în cadrul familial!

Citește și:  Horoscop săptămânal pentru perioada 23-30 octombrie 2023. Ce ne spun astrele: acești nativi se vor îndrăgosti

Rac

Planurile Racilor pot fi date peste cap în această zi de sâmbătă. Pot apărea conflicte în grupul de prieteni al nativului Rac, dar acestea se vor rezolva rapid.

O veche amintire le trezește Racilor sentimente profunde și îi determină să acționeze impulsiv în anumite situații.

Leu

Leii au parte de surprize pe cinste în această zi. Și la ei este vorba despre schimbări dramatice, dar în sensul cât se poate de bun. O veste grozavă referitoare la planul financiar le poate aduce un zâmbet larg pe față, iar pe seară își vor dori să petreacă clipe frumoase alături de cei dragi.

Fecioară

Fecioarele se gândesc la noutate și simt că au nevoie de ea în planul personal.

Monotonia nu le mai face cinste, astfel că în ziua de 28 octombrie, ele ar putea să-și uimească familia și prietenii.

Pot descoperi că au abilități speciale pe care vor încerca să le exploreze cât se poate de mult în cursul acestei zile.

Citește și:  Horoscop 2024 Săgetător. Apogeul financiar devine realitate. Se vor îmbogăți!

Balanță 

Balanțele se simt nevoite să pună stop lucrurilor mai puțin bune din viața lor. Ele vor avea parte de tot sprijinul emoțional din partea familiei și vor reuși să treacă cu bine peste eventualele supărări ce pot apărea.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Este timpul să își facă un plan pentru următoarele săptămâni, astfel încât să poată explora cât mai multe aspecte ale vieții lor.

Scorpion

Scorpionii sunt încercați de provocările care se ivesc la tot pasul. Deși poate părea o povară pentru ei această zi, la final vor învăța să aprecieze mai mult ceea ce au și ceea ce poate veni mai târziu în viața lor.

Săgetător

Săgetătorii aleg să își schimbe numărul de telefon, totul pentru a se simți eliberați de anumite aspecte ale trecutului. Odată cu acest lucru, ei vor dori să își schimbe radical și aspectul fizic pentru a porni la un nou drum!

Capricorn 

Capricornii au o lecție importantă de învățat în această zi. Nimic nu îi oprește din a se afirma, însă spre seară vor cântări foarte bine ce au de făcut în zilele următoare.

Nativii Capricorn se vor gândi serios la planuri pe termen lung în ceea ce privește relația amoroasă.

Vărsător 

Vărsătorii dau tot ce au mai bun în ziua de 28 octombrie. Își doresc din suflet să le fie de ajutor persoanelor dragi, iar eforturile lor vor fi pe deplin apreciate. Ei se simt darnici și cu ocazia acestei zile vor face cadouri uimitoare apropiaților!

Horoscop 28 octombrie 2023: Eclipsa de lună aduce schimbări majore

Horoscop 28 octombrie 2023: Eclipsa de lună aduce schimbări majore

[Sursa foto: iStock]

Pești

Nativii zodiei Pești sunt hotărâți să plece în aventura vieții lor. Decizia lor poate fi spontană și le poate aduce mai multă bucurie decât și-ar fi putut imagina. În cursul acestei zile pot întâlni o persoană specială.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si