Ziua de vineri aduce schimbări pentru toate zodiile. În timp ce unii nativi vor ieși în evidență prin gesturi de iubire, alții se gândesc la prietenii vechi care ar putea fi reluate.

Citeste si: Urări de Anul Nou 2022. Mesaje originale pentru familie și prieteni. La mulți ani!

Horoscop 31 decembrie 2021 Berbec

Ți se oferă șansa să avansezi la locul de muncă, vei primi o sarcină pe care te gândești dacă să o duci până la capăt. 

Bucură-te de acest moment bun. 

Horoscop 31 decembrie 2021 Taur

Azi doriți ceva nou. Dacă în trecut v-a mers prost în dragoste, asta nu înseamnă că trebuie să renunțați. Interesați-vă mai bine de trecutul persoanei cu care vă întâlniți și dați frâu liber iubirii.

Horoscop 31 decembrie 2021 Gemeni

Pe plan sentimental îți merge foarte bine. Te faci plăcut în preajma partenerului tău, iar el se bucură de toată dragostea pe care o oferi. În ultima zi din an trebuie să ai mai multă grijă la el. Îți va reproșa că te gândești doar la tine și nu îi oferi atenția necesară.

Citeste si: Programul de Revelion. Până la ce oră avem voie afară în noaptea dintre ani

Horoscop 31 decembrie 2021 Rac

Trebuie să începi să vezi lucrurile într-un alt mod. Te cerți pe diferite motive și pare că nimic nu îți iese cum trebuie. Spre seară trebuie să ai grijă la alimentație.

Horoscop 31 decembrie 2021 Leu

Astăzi este ziua în care îți vei testa răbdarea. Ai grijă la planurile de viitor și încearcă să fii răbdător cu ceilalți.

Horoscop 31 decembrie 2021 Fecioară

Fecioarele trebuie să aibă grijă să nu piardă persoana de lângă ele chiar în ultima zi din an. Comunicarea este cheia, chiar și în noaptea dintre ani.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Coafuri cu stil pentru petrecerea de Revelion

Horoscop 31 decembrie 2021 Balanță

O persoană este cu ochii pe tine și așteaptă de ceva vreme să te invite în oraș. Dacă vei accepta, atunci te vei distra de minune.

Horoscop 31 decembrie 2021 Scorpion

Nu este o zi bună nici pentru dragoste, nici pentru comunicare. Nu luați decizii importante în această zi.

Horoscop 31 decembrie 2021 Săgetător

Sinceritatea și spontaneitatea ta s-ar putea să îi revolte pe cei din jurul tău. Azi vei primi sfaturi de cum să fii un mai bun ascultător.

Citeste si: Vinul spumant ”deschide” masa de Revelion

Horoscop 31 decembrie 2021 Capricorn

Sunteți destul de morocănoși azi.

Nu acceptați sfaturile celorlalți, vă certați cu persoana iubită și cu familia. Mare grijă!

Horoscop 31 decembrie 2021 Vărsător

Chiar dacă e ultima zi din an, "nu lăsa pe mâine ce poți face azi" încă este valabilă. Termină toate listele cu lucruri pentru anul 2021 și intră în 2022 fără bătăi de cap.

Horoscop 31 decembrie 2021 Pești

Azi trebuie să iei în serios relația de iubire. Tinzi să crezi că poți trece peste orice obstacol, dar ai nevoie de cumpătare.

Citeste si: Petrecere în aer liber la Iași de Revelion. Noaptea dintre ani a costat 600.000 de lei

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si