Horoscop chinezesc 2022. Zodiile în zodiacul chinezesc încep odată cu Anul Nou chinezesc. Anul Nou începe la a doua Lună Nouă după solstițiul de iarnă, de aceea nu este sărbătorit mereu la aceeași dată.

Tigrul de apă este unul din cele mai fermecătoare semne ale zodiacului chinezesc. Se face remarcat prin capacitatea sa creativă, prin felul în care reușește să cadă mereu în picioare, la fel ca Maimuțele.

În astrologie se spune că 2022 va fi un an mult mai bun decât 2021. Este anul celor care construiesc totul cu răbdare, al oamenilor care au o imaginație de invidiat. Este anul în care cei mai mulți se impun cu rezultatele muncii lor și mai puțin cu stagnarea.

Horoscop chinezesc 2022. Zodiile chinezești conform anului în care te-ai născut

Zodia Sobolan

Anii: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Zodia Bivol

Anii: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Zodia Tigru

Anii: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Zodia Iepure

Anii: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Zodia Dragon

Anii: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Zodia Șarpe

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Anii: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Zodia Cal

Anii: 1942, 1954,1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Zodia Oaie/ Capră

Anii: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Horoscop chinezesc 2022. Care sunt cele mai norocoase zodii?

Horoscop chinezesc 2022. Care sunt cele mai norocoase zodii?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Mercur retrograd 2022: Patru momente de cumpănă pentru zodii

Șobolan

În 2022, cei născuți sub zodia șobolanului vor avea mare noroc în plan financiar si chiar vor reuși să facă o mică avere.

Însă, totul se întâmplă pentru că acești nativi sunt foarte muncitori.

Ai grijă la momentele mai putin placute, la înșelatorii, firea ta blândă te transformă, uneori, într-un tip mult prea credul. Însă, dacă te vei asocia într-o afacere, veți reuși să obții profituri bune, atât timp cât alegi proiectul potrivit.

Totodată dai dovada de mai multa tolerantă și amabilitate, astfel că îi vei acorda prioritate persoanei iubite, chiar dacă este ușor temperamentală sau nu vă înțelegeți mereu. Faptul că ești extrem de empatic te fac foarte plăcut şi reuşeşti să înţelegi persoana iubită extrem de bine. Anul viitor te vei bucura de clipe magice în compania persoanei iubite, nu este exclus să treci în etapa următoare a relaţiei. Născut pentru a fi foarte adaptabil, sobolanul este destul de viguros. Te îmbolnăvești extrem de rar, însă, atunci când o faci, este destul de dificil să te refaci! Prin urmare, nu ignora niciodată semnele de boală, mergi la medic periodic pentru controale de rutină şi întăreşte-ţi sitemul imunitar.

Bivol

Bivolii au un noroc la bogăție, pe acestia ii ajuta si atitudinea proactivă. Nu vor avea avea probleme financiare. Anul 2022 va fi unul normal, dar pentru bivoli normalitatea înseamnă prosperitate, bani care vin mereu, excursii, chiar și o mașină sau o casă nouă.

Nu te pricepi prea bine în a-ți exprima sentimentele și atunci când o faci te exprimi într-un mod implicit și indirect.

Însă, odată ce te îndrăgostești de cineva, vei iubi din toată inima și nu te vei răzgândi chiar dacă întâlnești altul mai bun. Bivolii singuri au toate șansele să își găsească jumătatea anul viitor. Cu o condiție fizică bună, rareori te îmbolnăvești, iar dacă vei introduce în rutina ta și multă mișcare, te vei bucura de o sănătate extraodinară și în anul 2022.

Tigru

Nativii în semnul Tigrului, vor acorda mai putina atentie banilor anul care vine. Veniturile acestora provin, în principal, din joburi care au legătură cu hobbyurile acestora, nu ar putea să prospere dacă nu ar face ceea ce le place. Pentru tigrii, atunci când vine vorba de dragoste, nimic nu vine foarte uşor, în ceea ce privește relația amoroasă. Cel mai bine ar fi bine să fiți toleranți și sinceri și niciodată impulsivi pentru a nu ajunge să suferiți o despărțire.

Anul viitor, tigrii se vor bucura de o sănătate de fier, mai ales dacă vor avea grijă de ei înșiși și nu vor evita controalele periodice la medic. Încercați să vă bucurați de viață, sănătatea nu vă va pune piedici!

Iepure

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la bani în anul 2022. Aveti parte de multe castiguri in anul ce vine. Cu toate acestea, trebuie să vă controlați puțin cheltuielile pentru a nu rămâne fără finanțe. Iepurii sunt loiali, însă, până ajung să se îndrăgăgostească, va trece multă vreme. Însă, atunci când iepurii se îndrăgostesc, aceștia po fac cu toata ființa și vor fi devotați până la moarte. Anul 2022 va aduce zile senine și pline de magie celor aflați într-o relație, iar celor singuri este posibil să le aducă o jumătate.

Totodată, în 2022 iepurii s-ar putea să aibă probleme în zona ficatului, nu au grijă de sănătatea lor. Aşadar, multă cumpătare şi echilibru în tot ceea ce ţine de sănătate!

Dragon

Dragonul va obține cu ușurință câștiguri importante în 2022. Nativii născuţi sub semnul dragonului consideră că banii sunt doar un mijloc de a-şi realiza visul, decât un lucru important din viață. Dragonii nu duc niciodată lipsă de admiratori, însă atunci când fac marele pas, rămân acolo, să lupte pentru relaţia loc. Cei care au o relaţie cu un dragon, însă, trebuie să fie suficient de tolerant și să îi laude mereu, pentru că aceștia au un ego destul de pronunțat și au nevoie de confirmări mereu.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Dragonii sunt viguroși, puternici, sănătoși și plini de energie, indiferent de ceea ce fac. Se îmbolnăvesc rar, însă se pot răni accidental din cauza naturii lor active. Mare grijă la accidente!

Horoscop chinezesc 2022. Care sunt cele mai norocoase zodii?

Horoscop chinezesc 2022. Care sunt cele mai norocoase zodii?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Zodia care se îmbogăţeste în 2022. Totul se va schimba pentru această zodie

Șarpe

Șerpii, au noroc în viață și de multe ori obțin o mulțime de câștiguri, astfel încât nu trebuie să-și facă griji pentru bani. Cu toate acestea, cheltuiți mult în ciuda câștigurilor bune și deseori irosești bani rapid.  Cei născuți sub semnul șarpelui tind să aibă o căsnicie fericită și să să aibă relațiile amoroase frumoase. Dacă ești înțelegător și rezonabil vei trăi o viață minunată alături de partener.

Și în anul următor, vei fi plin de vitalitate și vei avea o imunitate bună, astfel că este puțin probabil să te îmbolnăvești. Chiar dacă te îmbolnăvești, nu vei fi dispus să mergi la spital.

Cal

Caii nu se prea pricep la gestionarea financiară și nu știu nimic despre reducerea cheltuielilor. Mare atenție la cheltuieli în anul următor, nu mereu vor veni bani atunci când vei avea nevoie, așa că este cazul să faci mici economii. În anul 2022, s-ar putea să te îndrăgostești cu ușurință, dar și să renunți la dragoste la fel de ușo.  Caii sunt extrem de independenți. Bărbaților nu le place să se bazeze pe alții și tind să meargă după iubirea liberă și fără obligaţii, în timp ce femeile urmăresc iubirea realistă.

Calul este un semn de foc, iar focul se conectează cu inima. Astfel, se simt stresaţi mereu, iar acest lucru duce la probleme cu inima, cu stomacul, dar și cu sistemului nervos. Aceste aspecte pot afecta sănătatea pe o perioadă lungă de timp.

Oaia

În 2022 se pare ca nu veți avea probleme financiare grave, dar nici nu veți avea parte de prea multe castiguri. Vei avea o viață confortabilă, lină și stabilă. Iar când colegii sau prietenii tăi au dificultăți financiare, vei oferi ajutor fără ezitare.Cei născuţi sub semnul oii sunt atenţi, loiali şi grijulii față de paersoana iubită. Bărbații știu cum să mulțumească o femeie, în timp ce femeile sunt extrem de romantice.

Cei născuți sub semnul oii sunt adevărați gurmanzi și nu pot rezista tentației mâncării. Prin urmare, anul viitor ar fi bine să acordați prioritate dietei ușoare, să evitați supraalimentarea și să fiți moderat la consumarea alimentelor grase.

Maimuța

Cei născuți sub semnul maimuței sun foarte ambițioși, motivati și orientați spre tot felul de afaceri care ii vor aduce profit. Iar dacă îți doresc să obțină succes în carieră, trebuie să nu acționeze în grabă. Anul 2022 va aduce îmbunătățiri ale bugetului, mai ales că este posibil să vină cu o promovare. Ai tendința de a oscila, de a căuta prea mult, chiar dacă iubirea e chiar în fața ta. Însă, dacă te îndrăgostești cu adevărat de cineva, vei încerca prin toate mijloacele să îi câștigi inima, astfel încât să te bucuri de o viață amoroasă fericită.

Însă, nativii din maimuță pot fi predispuși la boli pulmonare, dar de boli ale sistemului respirator cauzate de epuizare excesivă. Evită oboseala extremă și ai grijă de sănătatea ta!

Citeste si: Horoscop noiembrie 2021. Schimbări majore în viața unor zodii

Cocoșul

Nativii în semnul Cocoșului au noroc sectorul fnanciar pe tot parcursul anului. De fiecare dată când vă vă doriţi bani, aveți întotdeauna o modalitate de a obține câștiguri de a rezolva criza. Cocoşii au tndința de a avea o atitudine pozitivă în faţa iubirii și puteți vedea lucruri bune acolo unde alţi văd doar dezavantaje. Ești tolerant și generos cu persoana iubită, iar dacă vei continua aşa te aşteaptă un an uimitor.

Cocoșii sunt predispuşi la alergii, iar atunci când sezonul se schimbă, ar trebui să acordați atenție temperaturii și să mâncați mai multe alimente crude.

Câinele

Pe când, nativii în zodia câinelui nu sunt cei mai norocoşi atunci când vine vorba de partea financiară. Şi în anul următor veţi fi nevoiţi să munciţi la fel de mult pentru a avea bani şi prosperitate. Ca un adevărat câine, eşti extrem de loial şi iubeşti relaţiile lungi și stabile. De asemenea, ești orientat spre familie, iar anul următor vei dedica multă dragoste, dar şi timp mult copiilor tăi.

Sunteți predispus la anxietate și depresie, adesea vă pierdeți cumpătul  și suferiți de insomnie, dureri de cap, aritmie și alte boli. Prin urmare, vi se sugerează să vă relaxați și să faceți mai multă mișcare, ceea ce va aduce multe beneficii sănătății.

Porcul

Aceşti nativi pot avea parte de ​​venituri la care nu se asteptau. Nu sunt zgârciţi și le place să împărtășești totul cu ceilalți. Însă, ar fi bine să investești în afaceri, astfel vei prospera neașteptat. Cei năcuți sub acest semn, sunt calmi și au o atitudine practică în faţa iubirii. În loc de pasiuni efemere, îţi doreşti cu ardoare o relație veșnică și iubești viața simplă, de familie cu mulţi copii.

În 2022, încearcă să te stăpânești și să eviți să mănânci în exces sau să stai până târziu, altfel îți vei face rău organismului. Ar trebui să acorzi o atenție sporită problemelor de sănătate ale rinichilor, aceștia pot avea probleme.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si