Horoscopul chinezesc pentru anul 2023 aduce vești extrem de bune pentru unii nativi. Astrologii anunță că Anul Iepurelui de Apă va fi unul mult mai bun decât cel al Tigrului.

Pe ce dată începe Noul An Chinezesc în 2023?

Zodiacul chinezesc este format din 12 semne, iar anul 2023 va fi Anul Iepurelui de Apă. Acesta va începe pe 23 ianuarie și se va finaliza pe 10 februarie 2024, după care va urma Anul Dragonului.

Anul 2023 este anul Iepurelui de Apă în horoscopul asiatic. Noul an chinezesc va începe pe 22 ianuarie și va fi unul mult mai bun față de cel al Tigrului, unul care s-a remarcat prin haos și incertitudine de la cap la coadă.

Horoscop chinezesc 2023: Anul Iepurelui de Apă

Conform previziunilor astrale chinezești, Iepurele de Apă neagră va aduce mai mult echilibru mai ales în plan sentimental. În acest an se va face se vor elimina relațiile toxice. Va fi un an potrivit în special pentru cei care vor să facă pași importanți în relația de cuplu.

Mai mult, 2023 este un an perfect și pentru cei care își doresc copii, deoarece Iepurele este unul din simbolurile fertilității. 

Horoscop Iepure 2023

Prima parte a lui 2023 le va aduce iepurilor multe motive de bucurie, mai ales în sectorul financiar.

Cele mai bune luni sunt martie, aprilie și mai. Acești nativi se pot îmbogăți în primăvară, astfel că nu trebuie să rateze ocaziile care vor veni în calea lor. A doua jumătate a anului le aduce o nouă poveste de dragoste Iepurilor.

Citeste si: Zodii care își găsesc marea dragoste în octombrie 2022

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Horoscop chinezesc 2023: Pe ce dată începe Noul An Chinezesc în 2023?

Horoscop chinezesc 2023: Pe ce dată începe Noul An Chinezesc în 2023?

[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop Dragon 2023

Dragonii sunt mai precauți în anul ce vine. În luna mai s-ar putea ca acești nativi să ducă o bătălie importantă. În septembrie își revin financiar după câteva luni de dezorganizare. Vor încheia anul cu mai puține datorii financiare.

Horoscop chinezesc 2023: Pe ce dată începe Noul An Chinezesc în 2023?

Horoscop chinezesc 2023: Pe ce dată începe Noul An Chinezesc în 2023?

[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop șarpe 2023

Șerpii sunt cei mai norocoși, vor avea cel mai bun an. Acești nativi vor avea de câștigat la toate planurile. Cea mai norocoasă lună va fi octombrie, când unii dintre Șerpi s-ar putea muta în casă nouă.

Horoscop mistreț 2023

Mistreții își vor face tot felul de planuri, însă nu se vor concretiza toate. Ambițiile lor se vor lovi de o serie de obstacole, în primul rând de birocrație și pesimismul celor cu care colaborează. S-ar putea ca în luna noiembrie 2023 să primească o veste tristă.

Horoscop câine 2023

Câinii vor renunța la anumiți oameni sau vicii. Este un an al transformărilor pentru ei. Acești nativi vor să devină mai echilibrați cu stilul lor de viață. Iunie și iulie sunt două luni extraordinare pentru ei.

Horoscop cal 2023

Caii își vor îndeplini scopurile în 2023. Însă până la îndeplinirea dorințelor pot întâmpina și unele obstacole.

Martie e o lună de conflicte, mai le aduce dispute pe bani, iar iulie și august vin cu victorii importante.

Citeste si: Eclipsă de Soare în 25 octombrie 2022. Tot ce trebuie să știi despre acest fenomen

Horoscop chinezesc 2023: Pe ce dată începe Noul An Chinezesc în 2023?

Horoscop chinezesc 2023: Pe ce dată începe Noul An Chinezesc în 2023?

[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop șobolan 2023

Șobolanii s-ar putea să ducă o luptă personală. Această luptă poate interveni din ideile lor complet greșite, de la prejudecăți. Șobolanii vor fi ceva mai reținuți în anul 2023, mai sensibili, mai ușor de supărat. Luna octombrie va fi una bună, una în care se vor mai relaxa nițel.

Horoscop Bivol 2023

Bivolii vor face mari eforturi din punct de vedere financiar în 2023. Veștile bune, roadele muncii lor in din martie. Până pe 15 martie, mai exact, Bivolii vor semna niște hârtii care le pot schimba viața.

Horoscop Tigru 2023

Tigrii vor avea un an bun. Însă, lunile martie, mai, septembrie și decembrie 2023 pot fi mai complicate. Veștile proaste vin chiar de la cineva din familie, de la persoane care sunt stabilite în străinătate.

Citeste si: Horoscop: Zodiile care au parte de o surpriză majoră până la finele anului

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Horoscop Cocoș 2023

Pentru cocoși, 2023 va fi un an al echilibrului, unul plin de revelații spirituale. Vor călători fizic mai puțin, dar adevăratul voiaj va fi cel interior. Se vor redescoperi.

Horoscop Maimuță 2023

Maimuțele vor avea un an plin de surprize. Cele mai bune luni pentru ele vor fi iunie, iulie, august și octombrie. Prima parte a anului le aduce noi responsabilități, urmând ca din vară încolo să călătorească mai mult.

Horoscop Oaie 2023

Oile au un an bun în sectorul carierei, dar ceva mai lent la capitolul iubire. Luna octombrie le va aduce posibilitatea de a intra în posesia unei averi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si