Berbec

Nativele Berbec sunt curajoase, independente și pasionale. Așadar, nativii cu care nu sunt compatibile sunt cei născuți în zodia Taur. Acest lucru se datorează faptului că ei nu acceptă să li se spună ce să facă și sunt un pic prea practici atunci când vor să devină îndrăzneți.

Taur

Persoanele născute în zodia Taur sunt hotărâte, oneste, loiale și cred într-o viață simplă.

Nativele zodiei nu sunt compatibile cu cei născuți în Săgetător, deoarece nu acceptă să fie manipulate, plus că acestora le plac jocurile mentale și acest lucru le deranjează pe nativele Taur. Prin urmare, pot apărea diferite conflicte.

Citeste si: Horoscop. Zodiile care îți pot citi gândurile

Gemeni

Nativii Gemeni sunt iubitori de distracție și sunt cunoscuți pentru loialitatea lor. În plus, au mereu un scop în viață. Aceștia nu fac deloc casă bună cu zodia Capricorn, care sunt mult prea sinceri și acest lucru îl poate deranja pe celălalt semn.

Rac

Racii sunt emotivi, grijulii și generoși. Semnul astral cu care acești nativi nu se înțeleg este Văsător, deoarece sunt foarte fericiți și acordă o atenție deosebită cheltuielilor. Acest lucru nu este comun pentru ambele semne.

Problemele se pot ivi oricând, și relația nu va fi una sănătoasă.

Leu

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Persoanele născute în acest semn zodiacal sunt șarmante, fermecătoare și încrezătoare. Ele sunt puternice mental, și urăsc să fie judecate greșit. Cel mai rău meci pe care-l pot face este cu nativul Scorpion, deoarece este încăpățânat și dorește întotdeauna să fie el cel mai puternic. Acest lucru va conduce cu siguranță la conflicte.

Fecioară

Una dintre zodiile cele mai generoase și care mereu oferă ajutor, Fecioara nu se înțelege deloc cu semnul astral Săgetător, deoarece ei sunt opusul. Tot timpul vor exista incertitudini în relație, de aceea, trebuie luată decizia cea mai înțeleaptă.

Citeste si: Horoscop. Soțiile perfecte ale zodiacului. Cele trei femei cărora bărbații le cad la picioare

Balanță

Acești nativi sunt lipsiți de griji și foarte sociabili. Iar ei nu fac meci bun cu Fecioara. Ele trebuie să fie corecte și practice tot timpul și aceste lucruri deranjează pe cealaltă persoană.

Scorpion

Cunosuți pentru fiabilitatea lor, Scopionii nu se înțeleg deloc cu nativii Berbec. Acest lucru se datorează faptului că ei doresc ca lucrurile să fie făcute în funcție de nevoile lor, aspect pe care un scopion nu-l va accepta niciodată.

Săgetător

Nativii acestui semn au o personalitate energică de neegalat, sunt foarte optimiști și pozitivi. Zodia cu care nu se va înțelege niciodată este Taur, pentru că sunt ocupați și au un stil de viață practic, iar emoția va lipsi mereu din relație.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop iunie 2020. Trei zodii dau lovitura în prima lună de vară

Capricorn

Persoanele născute în zodia Capricorn sunt oneste,loiale şi ambiţioase. Ele se aşteaptă ca partenerul să le sprijine în toate şi,de asemenea,să facă anumite eforturi. Semnul astral cu care nu se înţelege este Gemeni,pentru că lor le este greu să înţeleagă anumite lucruri,sunt foarte greu de schimbat şi în relaţie nu va exista progres,ci regres.

Vărsător

Pentru că sunt supra-protectori,ei nu se înţeleg cu nativii Rac. Acest lucru se datorează faptului că pot fi mult prea emotivi pentru tine. Atunci va apărea constant îndoiala,ceea ce duce la finalizarea relaţiei.

Peşti

Nativii Peşti se nasc romantici,iar zodia cu care nu este comptabilă este Fecioara,pentru că aceştia sunt destul de practici şi critici. Este mult prea complicat să ţii pasul cu ei. Relaţia dintre aceste două semne poate fi doar una de prietenie.

Sursa: clickpentrufemei.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si