Horoscop de weekend 11 -12 iunie 2022.  Descoperă horoscopul pentru weekendul 11 -12 iunie 2022. Este cunoscut faptul că Venus este planeta responsabilă cu romantismul și tandrețea, aflată în zodia Taur vine cu un efect mai puternic. În conjuncția cu Uranus noile idei sunt binevenite.

Horoscop de weekend 11-12 iunie 2022 pentru toate zodiile

Iată  horoscopul de weekend 11-12 iunie 2022   pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Venus și Saturn influențează latura ta amoroasă. Îți dorești cu orice preț să obții o întâlnire cu acea persoană pe care tu o consideri specială. Dacă vei părea prea interesat poți ține la distantă pentru un timp sau chiar definitiv persoana pe care tu vrei să o atragi. Lasă lucrurile să vină natural și să vină de la sine, în acest fel momentele nu vor mai fi atât de stresante. Participă la cât mai multe evenimente în acest weekend.

Taur

Este un weekend cu potențial ridicat de romantism, apare ca o prioritate a agendei tale. Astrele îți recomandă să fii înțelept și să îți clarifici intențiile față de o anumită persoană sau chiar partenerul de cuplu. Pot exista anumite semne care să conducă spre neclaritate. Mercur în zodia ta te face să rostești cuvinte mai curajoase și vei spune tot ce îți dorești pe plan sentimental.

Citeste si: Horoscop 11 iunie 2022. Vești extrem de bune pentru trei zodii. Li se schimbă viața

horoscop weekend 11-12 iunie 2022

Horoscop weekend 11-12 iunie 2022.

Gemeni

Vei lua decizii care vor duce la împliniri și bucurii în relațiile tale. Ai trecut prin tot felul de situații în relația de cuplu, iar acum ești interesat să continui și să construiești lucruri de durată pentru iubirea ta.

Nu este finalul, dar relația ta este în plină transformare și se poate concretiza.

Rac

Există posibilitatea să pui munca înaintea relației de cuplu, iar acest lucru îl va deranja pe partenerul tău. Explică-i persoanei de lângă tine și dovedește-i acest lucru. Oferă relației tale mai mult timp petrecut împreună și lucrurile se vor rezolva. 

Leu

Oferi foarte mult atunci când vine vorba despre relația de dragoste sau de un nou început. Poți fi extrem de generos fără a ți se cere acest lucru și poți avea impresia că unele persoane profită de acest lucru. Setează praguri în timp ce continui să-ți trăiești iubirea, dar fă asta fără frustrare. Clarifică cu persoana de alături ceea ce ai pe inimă. Ai încredere că persoana de alături își va dori ca totul să fie bine între voi.

Fecioară

Este un weekend relaxant în dragoste spre deosebire de cel anterior, vei scăpa de tensiunile interioare pe care le-ai adunat în timpul săptămânii și vei putea discuta cu ușurință cu partenerul tău. Indiferent care este statusul relației tale clarifică ceea ce dorești să spui. În caz contrar ești predispus la neînțelegeri, suspiciuni sau interpretări. Fii atent la modul în care spui: nu ridica tonul sau cuvintele care ar putea răni persoana dragă.

Balanță

Vrei să te distrezi în acest weekend și te gândești să dai o petrecere chiar la tine acasă. Te dedici relației de cuplu și vrei să petreci cât mai mult timp alături de persoana dragă pentru care simți că inima îți bate din ce în ce mai tare. 

Scorpion

Bucură-te de timpul petrecut în afara casei, poți merge chiar într-o vacanță. Ai o stare de confuzie: verifică dacă te întâlnești cu persoana dragă sau cu prietenii pentru a nu încurca borcanele și a da curs unor discuții ceva mai aprinse. Îți este mai ușor să vorbești despre sentimentele tale, așa că nu te mai ascunde. Dacă ești într-o relație de ceva timp, sentimentele îți sunt clar comunicate, vorbiți despre orice problemă pe care o întâmpinați în relația de cuplu.

Citeste si: Mercur reintră în Gemeni începând cu 13 iunie. Cum sunt afectate zodiile de acest aspect al planetei comunicării

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

horoscop weekend 11-12 iunie 2022

Horoscop weekend 11-12 iunie 2022.

Săgetător

O nouă relație poate înflori dacă într-adevăr reprezintă o prioritate pentru tine. Eforturile pe care le depui în acest sens vor fi răsplătite. Chiar dacă cel de lângă tine este convingător, ar putea fi nevoie de ceva mai mult decât cuvinte pentru ca dragostea să își facă simțită prezența.

Capricorn

Dragostea și banii se intersectează în weekend. Fii atent la finanțe, mai ales dacă vă implicați împreună într-un proiect care necesită o sumă mare de bani. În viața ta poate apărea o persoană care îți va da puțin lumea peste cap, ai tendința de a cheltui banii pe cadouri pentru această persoană.

Vărsător

Te poți înțelege bine cu o anumită persoană, dar este important să încerci să cunoști persoana respectivă înainte de a face ceva mișcări pe plan romantic. 

Pești

Ești generos în acest sfârșit de săptămână. Oferi persoanei de lângă tine dovezi clare de iubire. Asta înseamnă iubire necondiționată. Aștepți aceleași lucruri și din partea partenerului tău. Nu te grăbi să îți arăți sentimentele cele mai profunde.

Citeste si: Lună Plină în Săgetător în 14 iunie 2022. Cum impactează zodiile acest aspect astrologic

 

 

 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si