Horoscop pentru weekendul 2- 3 octombrie 2021 pentru toate zodiile

Iată horoscopul pentru weekendul 2- 3 octombrie 2021 pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Exista posibilitatea ca berbecii sa-și schimbe gandurile si convingerile,  pentru ca doar schimbarea perspectivelor ne permit sa evoluam si sa depasim unele amintiri dureroase si subiecte pe care am incercat sa le ingropam ca sa mergem mai departe candva.

Tendinta de a ne proteja inima este naturala dar in vremuri ca acestea trebuie sa le indreptam spre noi insine ca sa vindecam sincer ce am ascuns ca sa mergem mai departe. Da drumul trecutului, relatiilor care nu mai au loc suficient pentru a-ti sustine o viata buna si vezi cum unele leaturi te opresc din progres pe plan fizic, profesional sau financiar.

Taur

Acesti nativi fac rost de bani în plus în acest weekend și nu se implică în lucruri care necesită prea mult timp și efort. Sunt foarte șmecheri și pot să convingă o persoană în legătură cu un subiect delicat. În a doua partea zilei, pot primi niște musafiri, care fără îndoială, o să le ridice dispoziția. Totodată, nu vor pierde ocazia să afle noi detalii despre niște persoane.

Horoscop de weekend 2-3 octombrie 2021. Ce ne rezervă astrele?

Horoscop de weekend 2-3 octombrie 2021. Ce ne rezervă astrele?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si:  Zodiile care se vor căsători în 2021. Bat clopote de nuntă

Gemeni

Gemenii au noroc în ceea ce priveste mediul profesional, datorită unei abilități pe care a obținut-o în trecut. Sunt foarte pragmatici și nu se lasă amăgiți de cuvinte frumoase. Astrologii mai spun că în a doua partea zilei, gemenii vor primi mai multe invitații și trebuie să se gândească bine unde vor să se ducă și care este adevăratul lor scop.

Mare atenție la oamenii care bârfesc alte persoane, s-ar putea ca același lucru să facă și cu voi, dacă le spuneți prea multe.

Rac

Nativii raci vor avea parte de surprize in acest weekend. S-ar putea sa primeasca cadouri generoase în această zi și se simt fericiți. Este o zi în care racii nu se vor gândi la probleme și vor încerca să găsească o limbă comună cu orice om, chiar dacă în trecut nu s-au împăcat foarte bine. În a doua jumătatea zilei, racii pot primi o noutate legată de locul de muncă sau de studii. Un lucru este clar, noutatea le poate schimba câteva planuri, dar spre bine.

Leu

Leii trebuie sa aiba griji cu banii in acest weekend. S-ar putea sa dea banii pe chestii neprevăzute sau reparații în casă. De asemenea, în această zi leii se înțeleg foarte bine cu partenerul de viață, prieteni, rude sau colegi de serviciu. Știu să asculte și să pună întrebările potrivite, la timpul potrivit. În a doua jumătatea zilei, leii își vor aminti un lucru important pe care trebuie să-l facă o persoană apropiată.

Fecioară

Fecioarele s-ar putea sa aiba parte de unele dezacorduri grave în viata personala, iar unele se pot încheia cu pauză în relații. Aceste neînțelegeri vă afectează nu doar emoțional, dar și unele decizii care sunt luate prea repede.

În a doua partea zilei, fecioarele preferă să se relaxeze mai mult și să petreacă timp cu prietenii la o bere sau suc. S-ar putea să întâlnească câteva persoane pe care nu le poate suporta.

Balanță

Balanțele își demonstrează calitățile de lider si in acest weekend, sau capacități organizaționale. Exista posibilitatea de semnare a unor noi contracte sau acorduri, stabiliți câteva întâlniri și obțin niște rezultate bune. În a doua jumătatea zilei, acest nativ își va da seama că nu a pierdut timpul și munca în zadar, dar rezultatele încep să apară, chiar dacă sunt destul de mici.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Horoscop de weekend 2-3 octombrie 2021. Ce ne rezervă astrele?

Horoscop de weekend 2-3 octombrie 2021. Ce ne rezervă astrele?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscopul lunii octombrie 2021: Ce ne aşteaptă în următoarea perioadă?

Scorpion

Astrele arată că pentru scorpionii este o zi importantă, fiindcă pot afla secrete, pot deconspira jocuri de culise, pot încheia o relație profesională toxică sau pot pune punct unei relații sentimentale karmică. Poziția planetelor arată că este o zi în care scorpionii se pot detașa de tot ce este bolnăvicios în viața lor, poate chiar frici sau obiceiuri nocive.

Săgetător

Acesti nativi se pot baza în acest weekend pe sprijinul celor dragi și își vor da seama cât este de important să ai alături oamenii, care te iubesc așa cum ești și nu încearcă să te schimbe. În a doua jumătatea zilei, acest nativ își rezolvă problemele financiare, care îl însoțesc de câteva zile. Iar mai aproape de seară, poate primi o invitație, care îi aduce mai mult entuziasm în viață.

Capricorn

Nativii capricorn culeg roadele profesionale ale unui proiect sau lucru la care a muncit foarte mult timp ceva vreme și pentru care s-a zbătut. De asemenea, în a doua jumătatea zilei, capricornii pot vedea adevărata față a unor prieteni, rude sau colegi de serviciu. Astrologii menționează că această zodie trebuie să fie foarte atentă atunci când acceptă unele propuneri, care îi cer implicarea pe un timp îndelungat.

Horoscop de weekend 2-3 octombrie 2021. Ce ne rezervă astrele?

Horoscop de weekend 2-3 octombrie 2021. Ce ne rezervă astrele?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop chinezesc 2022: Pe ce dată începe Noul An Chinezesc în 2022?

Vărsător

Exista posibilitatea ca ărsătorii sa își faca prieteni noi și demonstrează calitățile sale de lider. Nu vrea să cedeze și știe unde trebuie să ajungă. Poate întâlni oamenii care au aceleași interese și poate chiar vise în viață. Va petrece timpul frumos și va râde din toată inima. Nu este exclus că unii oamenii vă verifică pentru ceva. Mare atenție la drum și nu încercați să faceți zece lucruri în același timp.

Pești

Pești pot fi ajutati foarte mult de intuiție și se bazează pe credință și spiritualitate. Sunt puternici moral și știu să facă față unor probleme, care necesită mai multă înțelepciune. Poziția planetelor arată că în viața peștilor pot apărea câteva persoane, care le pot aduce niște informații valoroase. Este foarte important să vă țineți de cuvânt și să duceți tot până la capăt, chiar dacă este dificil.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si