Horoscop de weekend 30 aprilie 2022- 1 mai 2022. Consultă Horoscopul de weekend 30 aprilie 2022- 1 mai 2022 și află care sunt zodiile care vor avea parte de un weekend de vis!

Berbec

Stai ca pe ghimpi cu unele momente de ranchiună și dorință de răzbunare, dar eclipsa te va scoate din orice alte preocupări și te va îndemna să faci business și mai mulți bani.

Din punct de vedere al sănătății, atenție la toxine și sistemul de auto apărare al organismului.

Cursuri, învățare, examene, preocupări intelectuale se cer odată cu eclipsa.

Taur

Ești purtătorul energiilor la acest moment și ne încredem în priceperea ta de a ne da startul în proiecte. Abundența, frumosul, senzualitatea și tot ceea ce ai ca și daruri de la divinitate, îți vor da un restart în dorințe și în gânduri.

Citeste si: Eclipsa de Soare din 30 aprilie 2022: Cum sunt zodiile influenţate?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Indiferent care sunt preocupările tale, bucură-te de acest nou prezent în care eclipsa te va desena. Ești favorizat de astre. Singura piedică este poate egoul! Totul depinde de tine și de cât de bine te cunoști, te motivezi, te ocupi de ceea ce-ți dorești.

Gemeni

Persoanele aflate în zodia Gemeni au nevoie de liniște interioară.

În această săptămână se vor recalibra față de prieteni și vor încerca să se detensioneze cât de mult posibil.

De altfel, Gemenii simt nevoia și dorința de a începe un nou proiect pe plan profesional. Se anunță o perioadă bună pentru nativi.

Rac

Nativii se vor întâlni cu prietenii, vor depăna amintiri și vor petrece clipe de neuitat. În plus, unii Raci se vor deschide spiritual, iar alții vor simți nevoia de o validare pe toate planurile din partea persoanelor apropiate lor. 

Leu

Mari provocări profesionale vor începe de la final de săptămână pentru tine. Nu forța lucrurile și nu te întrece în orgolii cu superiorii tăi. Ai nevoie să cobori cu picioarele pe pământ și să începi noi proiecte profesionale sau noi implicări sociale. Dar pentru asta trebuie să te schimbi un pic și tu. Vezi să nu te faci de râs, tocmai din rigiditatea la schimbare.

Fecioară

Bine sau rău, înger sau demon?! Canalizat pe pozitiv sau plin de negativ?

Citeste si: Mercur intră în Gemeni începând cu 29 aprilie 2022. Cum sunt influențate zodiile de tranzitul planetei comunicării

Eclipsa vrea să te scoată din lucrurile mici și să te facă să visezi și să nutrești la lucrurile foarte mari. Ai nevoie să generalizezi și să înțelegi care este valoarea banilor pentru evoluția ta.

Dar care este și valoarea iubirii, tot pe scara evoluției tale.

Balanță

Nativii Balanță sunt deschiși spre alții și pot ajuta mai multe persoane să își revină pe plan mental. Desigur, unele Balanțe vor fi destul de retrase în aceste zile, dorind să se odihnească după zilele de Paște. Nu este exclus ca anumiți nativi să se vindece după o despărțire dureroasă. Nativii vor putea lega parteneriate benefice spre sfârșitul săptămânii.

Scorpion

Karma și lecțiile ei! Ce este în trecut de nu vrei să înveți și ce piedici ai la învățare? Eclipsa îți dă ajutoare și multă dragoste dar și mult ego.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Nu te lăsa furat de peisajul iubirii ci caută să te armonizezi cu persoana iubită la oricare dintre nivelurile și structurile voastre. O nouă poveste de dragoste mare sau o nouă etapă în proiectele de cuplu.

Săgetător

Nativii vor fi foarte inspirați în a redecora casa sau în a cumpăra o alta. De asemenea, Săgetătorii au nevoie să își înțeleagă sufletul și să poată fi înțeleși. Și nativii acestei zodii se vor deschide spre cei din jur.

Capricorn

Capricornii vor avea în zilele următoare un moment creativ apreciat de cei din jur. Totodată, acești nativi se pot deschide spre iubire și vor simți nevoia de a fi înțeleși. Iubirea le poate schimba viața. De altfel, iubirea este emoția care va îi va guverna pe Capricorni o bună bucată de vreme.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător vor avea deschidere spre casă și familie. Ei pot amenaja casa și pot lua noi decizii în ceea ce privește locuința lor pe viitor. Vărsătorii au nevoie de cei dragi aproape și după sărbători, astfel că, ei pot veni cu diverse propuneri către familie. În plus, unii nativii vor fi preocupați de calcule financiare.

Pești

Nativii din zodia Pești încearcă din greu să treacă peste despărțirea de fostul partener, iar pentru acest lucru au nevoie să își înțeleagă trăirile. Totodată, validarea celor din jur va cântări foarte mult pentru nativi. Plimbările scurte și dese îi va ajuta pe nativii Pești să își țină mintea ocupată și să iasă din starea de melancolie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si