Mulți nativi din zodiac vor avea parte de surprize neașteptate în luna aprilie. Aceștia vor trăi momente de neuitat și își vor demonstra sentimentele față de partener. La început poate va părea dificil, însă situația va deveni foarte bună și vor aduce avantaje multiple. Potrivit horoscopului lunii aprilie, mulți nativi își vor găsi forța interioară pentru a-și demonstra iubirea.

Iată horoscopul dragostei pentru aprilie 2022 pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Nativii din zodia Berbecului vor avea parte de surprize neașteptate în cuplu. Orice dorință ai, partenerul va fi gata să o satisfacă, tu trebuie doar să vorbești deschis. Nativii care sunt în căutarea sufletului pereche vor avea mai mult de muncă în această perioadă, însă nu trebuie să renunțe. Cu toate astea, astrele îi sfătuiesc să ia o pauză. Ai grijă să nu te lași prea mult afectată de lucrurile care nu sunt în totalitate responsabilitatea ta

Taur

Taurul care nu are un partener va trebui să treacă prin multe încercări pentru a găsi persoana ideală. Atracția lui pentru frumos îl va face să se îndrăgostească până peste cap de un chip frumos și un corp spectaculos, dar nu aceasta este calea de urmat pentru a avea o relație bazată pe apripiere emoțională și sentimente pofunde.

Prin urmare, dacă își dorește o relație serioasă, cel mai bine ar fi să ignore aspectul fizic și să se concetreze pe găsirea valorilor pe care le caută într-un partener de viață.



Între timp, dacă vrea să se bucure de singurătate și libertate, poate continua să se concentreze asupra recompenselor fizice.

Gemeni

Dacă ești implicat/ă într-o relație, această perioadă va fi una fericită, plină de înțelegere. Te încântă să petreci tot mai mult timp împreună cu partenerul/a de viață. Dacă ești singur/ă, este luna ideală pentru a întâlni pe cineva și pentru a începe o relație.

Te vei îndrăgosti și te vei bucura să ai o viață activă și distractivă alături de noua persoană.

Rac

Simțiti mai mult decât oricând nevoia de a ieși într-o călătorie alături de persoana iubită, așa că programați-vă din timp excursia, va fi nu doar o relaxare, ci vă veți apropia și veți învăța alături de partenera voastră.

Citeste si: Luna Nouă aprilie 2022: Cum vor fi zodiile afectate de acest fenomen?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Comunicarea dintre voi și partener poate fi una mai delicata luna aceasta, dar uneori, acolo unde existaă iubire, nu mai este nevoie de cuvinte si dezbaterile pot fi amânate în favoarea bucuriei simțurilor.

Leu

Nu o duci rău în dragoste.

Dacă ai pe cineva, tu și partenerul/a veți fi foarte apropiați și pasiunea va renaște. Iubirea va pluti in aer pe tot parcursul lunii aprilie. Dacă ești singur/ă, vei continua tot așa. Vei fi mai concentrat/ă pe prieteni, muncă și familie. Nu este un moment bun pentru a te implica într-o relație.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară vor trece printr-o perioadă plină de instabilitate emoțională, asta pentru că se numără printre cele mai toxice zodii. Deși în general sunt răbdători și calmi, tin să aibă întotdeauna relații problematice. Astrele spun că au nevoie de mai multă tărie de caracter pentru a face față propriilor porniri. Dacă privești cu atenție în jur, vei realiza că viața nu este chiar atât de dificilă pe cât ți-ai imaginat-o.

Balanță

Este esențial pentru tine ca partenerul/a de viață să te înțeleagă, să vorbească aceeași limbă cu tine și să aibă același set de valori ca tine.

Citeste si: Horoscop 23 martie 2022. Trei zodii primesc o veste excelentă. Mare atenție, decizii importante de luat în dragoste!

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Nu că nu ai fi vrut asta de la început, doar că erai mai tolerant/ă. Dacă ești singur/ă, vei căuta pe cineva cu care să petreci timp de calitate. Nu te va interesa doar fizicul sau romantismul, ci să vă puteți conecta mental și să aveți aceeași filozofie de viață. Vei găsi dragostea departe, pentru că ești atrasă de tot ce ți-e străin.

Scorpion

În dragoste, luna aceasta îți va merge bine.

Dacă ai pe cineva, totul decurge în limitele normalității vieții de zi cu zi. Dacă ești singur/ă, ai putea avea o relație sporadică și distractivă. Dacă te gândești la o relație de lungă durată și la o iubire adevărată, nu este cel mai bun moment.

Săgetător

În luna aprilie, gândul îţi stă numai la viaţa ta amoroasă, fie că îţi petreci timpul visând la o nouă iubire sau încercând să petreci cât mai mult timp împreună cu iubitul tău. Te dedici total relaţiei de cuplu şi începi să ai gânduri din ce în ce mai serioase, care nu exclud întemeierea unei familii.

Capricorn

Începutul acestei perioade va veni cu vești bune pentru acești nativi. Este momentul ca relația de cuplu să treacă la un alt nivel, iar tu ești mai mult decât pregătită să acorzi șanse unei poveștii de iubire ieșită din comun. Ar trebui să păstrezi o notă de subiectivitate în tot ceea ce întreprinzi în această lună. Horoscopul dragostei te sfătuiește să fii tu cea care își manifestă dorințele interne, iar partenerul de viață cu siguranță te va urma.

Vărsător

Încearcă să ai ceva mai multă încredere în partenerul de viață și să nu îl mai suspectezi la fiecare pas. Aceste suspiciuni ale tale pot afecta relația de cuplu și pe voi, mai ales pe termen lung.

Pești

Peștii au parte de momente de succes pe toate planurile. Cu toate acestea, cea mai mare bucurie va veni din partea partenerului de viață. Acesta îți va da o veste care te va uimi peste măsură. Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2022 îți spune că trebuie să fii mai atentă la conversațiile cu cei din jur. Dacă îți dorești să oferi la fel de multă iubire celui de lângă tine, trebuie să fii pregătită să asculți ceea ce are de spus.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si