Consultă horoscopul lunii februarie 2024. Majoritatea zodiilor au parte de iubire necondiționată alături de persoana iubită. Vezi pentru cine bat clopotele de nuntă în această perioadă.

Citește horoscopul lunii februarie 2024 pentru toate zodiile

Află ce ți-au pregătit astrele pentru luna februarie 2024.

Consultă horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

horoscop dragoste

Descoperă horoscopul lunii februarie 2024.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Horoscop săptămânal pentru 22- 28 ianuarie 2024: Zodiile care primesc vești din străinătate

Berbec

În luna februarie, luna iubirii, Berbecii au parte de surprize alături de partenerul lor. Dorințele lor devin realitate în această perioadă, iar persoana iubită va ști cum să le satisfacă toate poftele nativilor Berbec.

În cazul celor care își caută jumătatea lucrurile sunt interesante. Ei au toate șansele să o întâlnească, însă primul pas va trebui să fie făcut de aceștia. Este o lună plină de surprize pentru Berbeci, iar ei trebuie să profite la maximum de acest lucru.

Taur

Taurii sunt în căutarea partenerului perfect, însă vor fi nevoiți să treacă prin mai multe situații și încercări înainte de a ajunge la persoana potrivită pentru ei.

Această zodie este interesat de tot ceea ce înseamnă frumos, iar partenerul nu face excepție.

Când vor întâlni persoana potrivită pentru ei se vor îndrăgosti nebunește, însă este important de reținut faptul că o poveste frumoasă de dragoste nu pică din cer. Vor fi nevoiți să facă sacrificii.

zodia taur

s

[Sursa foto: iStock]

Gemeni

Gemenii se pot îndrăgosti nebunește mulțumită lui Cupidon.

Ei vor simți din plin iubirea persoanei de lângă ei, iar de ziua îndrăgostiților, pe 14 februarie, această zodie poate experimenta o surpriză ca în povești.

Nativii Gemeni vor deveni din ce în ce mai interesați de persoana de lângă ei și vor fi și răsplătiți pentru grija lor. Este foarte important ca această zodie să fie sinceră cu partenerul său.

Rac

Racii vor avea noroc pe plan amoros în această lună. Ei își pot întâlni sufletul pereche, iar odată cu acesta vor apărea și unele vești bune. Această zodie se bucură la maximum de fiecare moment până atunci.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Este foarte important ca zodia Rac să se gândească cu mare atenție la ceea ce își dorește mai departe în viață. Acest lucru poate influența alegerea viitorului partener.

Luna februarie le va oferi Racilor o lecție importantă.

Citește și: Când începe Anul Nou Chinezesc în 2024 și ce influență va avea asupra zodiilor?

Leu

Luna februarie vine cu suișuri și coborâșuri pentru zodia Leu.

Aceasta poate avea parte de certuri cu partenerul, însă până la sfârșitul acestei luni totul se va îndrepta pentru ei. Din cauza perioadei încărcate în plan profesional, relația Leilor cu partenerii lor poate fi afectată.

După mai multe tensiuni în relație, această zodie poate avea parte de o veste minunată, poate chiar o cerere în căsătorie. Timpul va decide.

Fecioară

Fecioarele trec prin schimbări la nivel emoțional și pot experimenta instabilitate. Starea lor poate fi afectată și de cele mai mărunte inconveniențe în relația amoroasă, însă este important să se păstreze încrezătoare.

Această zodie este mai puternică decât crede și este timpul să își arate adevăratele culori, inclusiv în fața partenerului. Fiecare pas pe care îl parcurg Fecioarele este un pas mai aproape de ideal.

Balanță

Balanțele au nevoie de înțelegere deplină din partea partenerului lor. Este important ca această zodie să își conștientizeze nevoile și să încerce să găsească idealul de partener pentru ea.

În cazul în care această zodie nu este fericită în relația amoroasă pe care o are cu partenerul, este cazul să rupă orice legătură cu această persoană. Lucruri mai bune vor urma apoi, însă este nevoie de puțin timp. Este foarte important ca această zodie să se conecteze inclusiv la nivel spirirtual cu partenerul său.

Scorpion

Scorpionii pun mare preț pe liniștea interioară și se întâmplă ca persoana iubită să le-o furnizeze din plin. Acest lucru îi va face să se gândească de două ori înainte de a face următorul pas, dar cert este că în viața acestor nativi bat clopotele de nuntă, timid.

Deși au mai experimentat unele neînțelegeri cu partenerul lor, Scorpionii sunt gata să îngroape trecutul și să privească spre viitor. Lucruri mărețe urmează în viața lor.

Săgetător

Săgetătorii se gândesc la modalități inedite de a face ca relația cu persoana iubită să ajungă la un cu totul alt nivel. Este o oportunitate foarte bună pentru ca această zodie să se apropie și mai mult de partener.

Este foarte important ca într-o relație partenerii să își acorde timp și grijă reciproc. Luna februarie pare a fi excelentă pentru nativii Săgetător. Se dedică în totalitate relației pe care o au.

Urmează lucruri foarte bune în viața lor.

Capricorn

Capricornii încep luna februarie cu gândul la întemeierea unei familii alături de persoana iubită. În acest context, nativii zodiei Capricorn sunt pregătiți să facă cel mare și să spună „Da” iubirii eterne cu persoana de lângă ei.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Este momentul ca această zodie să fie ea însăși și să își acorde timp relației amoroase. Totul va merge perfect dacă ambele părți vor lucra în echipă. Luna februarie este norocoasă din punct de vedere amoros pentru Capricorni.

zodia capricorn

Horoscopul lunii februarie 2024 ne spune că zodia Capricorn se gândește să își întemeieze o familie.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Mercur retrograd în 2024: Calendar astronomic

Vărsător

Vărsătorii visează cu ochii deschiși la o poveste de iubire superbă, însă aceasta trebuie să fie și creată. Ei au șansa să experimenteze noi lucruri alături de partenerul lor și să facă în așa fel încât totul să fie în favoarea lor.

Este important ca în această lună a iubirii, nativii Vărsător să îi acorde o mai mare șansă partenerului lor. Le va aduce zâmbetul pe buze, cu siguranță.

Vărsătorii se vor simți foarte norocoși.

Pești

Peștii au parte de vești bune pe parcursul acestei luni, dar în ceea ce privește planul amoros, veștile sunt excepționale. Aceștia vor ieși dintr-o relație toxică și, tot în această lună, vor avea ocazia de a cunoaște o persoană specială.

Este foarte important să își scoată în față doar calitățile și să se simtă bine în piele lor. Această zodie va uimi pe toată lumea, dar mai ales pe persoana pe care o plac.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si