Horoscop luni, 1 august 2022. Rapiditatea cu care se mișcă Mercur în luna august, ne poate da, la propriu, bătăi de cap, fiind nevoiți să ne adaptăm rapid la fluctuațiile mentale, spun astrologii.

Citeste si: Horoscop săptămânal 1 august- 7 august 2022. Zodiile care încep un nou capitol în viața sentimentală

Horoscop luni, 1 august 2022.

Atmosfera astrală lunii august ne pregătește de mari schimbări ce vor avea loc în toamna acestui an, scrie Astrocafe.ro. Chiar dacă este încă vacanță, este bine ca în momentele de liniște și singurătate să ne gândim la situațiile și relațiile în care suntem implicați.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Se disting șase evenimente astrale de-a lungul acestei luni astfel: schimbarea Semnului zodiacal de către planetele Mercur, Venus, Marte și de către Soare plus momentele de Lună plină și de Lună nouă.

Horoscop luni, 1 august- Berbec

Astazi ar trebui să te ocupi pe indelete, de activitatile de la locul de munca. Ai multe de facut, colegii si sefii nu te sustin, insa tu tii cont doar de optiunile tale.

Si bine faci! Totusi, dozeaza-ti eforturile si rezolva doar situatiile usoare, de rutina, deoarece organismul tau da semne serioase de oboseala. 

Horoscop luni, 1 august- Taur

Interesanta zi la capitolul relatii sentimentale sau cu copiii. Te poti bucura de momente placute, daca iei partea frumoasa a lucrurilor. Senzatia ca nu este ceea ce pare este evidenta si oricum asa si este. Poate ca cea mai buna atitudine fata de persoana iubita sau fata de copii, ar fi una de detasare, acceptare si incredere ca vor veni si vremuri mai bune. 

Horoscop luni, 1 august- Gemeni

Casa, familia si patrimoniul sunt la mare cinste. Astrele iti recomanda sa te ocupi de treburile gospodaresti, de reparatii sau imbunatatirea conditiilor locative. Relatiile cu membrii familiei iti pot da batai de cap, insa nu lua chiar totul de bun. 

Rac

Esti mai mult pe drumuri. Rudele sau prietenii apropiati iti dau tarcoale, insa sunt momente bune pentru intalniri si discutii interesante si de folos. Pentru altii se poate pune problema studiilor pe termen scurt. De retinut ca latura educativa este in vizorul astrelor. Lasă-te purtat de instinct, fă ce-ți dictează sufletul.

Citeste si: Horoscop august 2022 Rac: Sfatul astrologilor

Leu

Chestiunile financiare cotidiene sunt sub incidența razelor astrale. Poti primi cadouri, recompense sau vești legate de veniturile din munca proprie. Esti nevoit sa faci cumparaturi, insa bugetul disponibil lasa mult de dorit. Indicat ar fi sa privești partea frumoasă a lucrurilor.   

Fecioară

O zi în care simți că toată lumea e a ta. Ai energie, chef de tot și toate, dar mai ales ai un plan bine pus la punct, in legatura cu noi directii de urmat in viata. Dorinta de a te ocupa de propria persoana este la cote inalte. 

Citeste si: Horoscop august 2022 Fecioară. Probleme pe plan financiar

Balanța

Dorința de retragere din iureșul vieții este foarte evidentă la tine astazi. Este o zi propice unei introspecții atente. Astrele îți deschid porțile sufletului, pentru a te cufunda cat mai mult posibil in lăcașurile sale. Ocupă-te de activitățile ușoare, elimină gândurile neplăcute și orientează-te doar către partea frumoasă a vieții. 

Scorpion

O zi dinamică la capitolul prieteni și protectori pentru tine. Întâlniri, discuții, vești care de care mai interesante, dar și dispute pe măsură. Se pare că există anumite lucruri legate de cariera sau imaginea ta în societate, la care ai nevoie de ajutor. Un prieten îți poate spune la modul obiectiv cum te raportezi tu la îndatoririle sociale și ce ar trebui să faci pe viitor. 

Săgetător

Ocupă-te cu mare atentie de carieră și de imaginea ta în societate. Există chestiuni delicate, ca si cum drumul profesional pe care ți l-ai construit până cum în viață sta pe baze nesigure, fiind gata-gata să se dărâme. De asemenea, sefii sau autoritatile nu prea vad cu ochi buni cum îți indeplinesti sarcinile sociale.  

Capricorn

Se pare ca ești interesat doar de ce se petrece în afara granițelor țării. Relația cu străinătatea este în prim plan, fiind posibile dialoguri sau demersuri specifice pentru călătorii în ținuturi îndepărtate sau pentru studii pe termen lung.  

Vărsător

Chestiunile financiare ce vizeaza banii si bunurile altora sunt subiectele principale de astăzi. Ocupa-te de achitarea si verificarea situatiei taxelor, impozitelor, a creditelor sau ai grija si de aspectele legate de mosteniri. Pot veni bani sau bunuri dintr-un contract mai vechi sau din familie.  

Pești

Relatiile parteneriale, colaborările si proiectele iti ocupa intreaga zi. Este posibil ca in urma unei analize atente a acestui segment sa descoperi multe neplaceri sau situatii confuze. Neprevazutul iti poate crea probleme serioase, de aceea fii prudent si nu te lansa in discutii, negocieri sau schimbari de pozitie. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Mai multe detali pe Astrocafe.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si