Minerva a făcut mai multe previziuni astrologice pentru nativii zodiacului, pentru luna februarie, în cadrul emisiunii Wownews!

Iată cum va arăta luna februarie pentru nativi!

Horoscopul lunii februarie pentru nativii zodiacului

Berbec

Zodia Berbec

Zodia Berbec

Nativii Berbec trebuie să simtă faptul că au în jurul lor oameni care au principii solide și care își folosesc timpul liber cu înțelepciune.

De asemenea, o bună organizare și o gândire pragmatică îi va ajuta pe nativi să facă față dificultăților, dar și să lase o impresie bună celorlalți.

Pentru nativii Berbec, luna februarie este un moment bun pentru schimbarea locului de muncă. Pot lua în considerare oferte noi, sau pot cere o mărire de salariu, dacă se așteaptă la o creștere salarială.

De asemenea, se pot gândi să achiziționeze o mașină nouă, sau se pot muta într-o nouă locuință. Totuși, până pe 15 februarie este indicat să conducă prudent, deoarece pot fi amendați pentru încălcarea regulilor de circulație.

Taur

Pentru nativii Taur, sfârșitul lunii Ianuarie vine cu un val puternic de energie senzuală și romantică. Este o perioadă plină de bucurie, pentru a explora noi dimensiuni ale intimității, dar și de a-și îmbunătăți relațiile prin apropiere fizică. Pentru unii din ei se poate stabili data căsătoriei.

De asemenea, spre deosebire de alți ani, aceștia sunt mai deschiși în a părăsi un loc de muncă ce nu îi împlinește. Ce este o realizare este faptul că există un potențial limitat pentru talentele lor în poziția profesională pe care o au în prezent.

Mai mult decât atât, au o prioritate în ceea ce privește alimentația adecvată, necesitatea adaptării unei diete, care să fie completată cu produse sănătoase.

Gemeni

Nativii trebuie să își lase intuiția să îi ghideze. Gemenii vor înțelege în această lună că unele dintre cele mai semnificative schimbări au loc în liniște, departe de ochii lumii.

De asemenea, nativii nu au fost niciodată atât de concentrați pe senzualitate, așa cum o vor face acum.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În plan financiar, le place să câștige bani, la fel de mult cum îi cheltuie. 

Rac

Pentru Raci, în ceea ce privește cariera, aceștia sunt sfătuiți să aibă încredere în cel de-al șaselea simț. De asemenea, trebuie să nu se teamă să își asume anumite riscuri. Perioada este una favorabilă pentru persoanele angajate în afaceri de familie, de exemplu.

Este foarte important să știe că toate evenimentele care au loc în această perioadă au consecințe pe termen lung!

Leu

Pentru Lei este un moment bun pentru resetare, o repornire, mai ales pentru cei care au simțit că nu își găsesc locul. De asemenea, în viața sentimentală trebuie să aibă mai multă grijă și să își rezolve problemele de comunicare.

Lucrurile por deveni puțin obișnuite pentru cei care au deja relații. La orizont nu se arată schimbări majore. Este foarte important să se axeze pe comunicarea în cuplu și să evite îndoielile care pot duce la crize nedorite.

Citește și: Horoscop chinezesc pentru 2024: Anul Dragonului de Lemn aduce schimbări importante pentru fiecare zodie

Fecioară

Pentru Fecioare, găsirea unui echilibru între viața profesională și cea personală devine crucială. Acestea pot descoperi că succesul în carieră le poate schimba viața personală în ceva neașteptat și pozitiv. Până pe data de 9 februarie, se vor derula diverse oportunități profesionale.

În ceea ce privește cariera, se conturează o călătorie dinamică, plină de oportunități de creștere. Totuși, Fecioarele se pot confrunta cu tensiuni, neînțelegeri și rivalități în sfera profesională.

Balanță

Pentru Balanțe este anunțat un progres în ceea ce privește cariera. Acestea pot trăi bine mersi din pasiunile care le aduc venituri generoase. Un post nou, un salariu nou.

Soarele în Vărsător și în Capricorn le aduce Balanțelor un spirit critic legat de conflicte. Luna Nouă dă impuls căutărilor creative și ideilor. 

Scorpion

Zodia Scorpion

Zodia Scorpion

Pentru Scorpioni a venit momentul în care trebuie să își rezolve problemele în regim de urgență, mai exact cele care au fost neterminate anul trecut. Totuși, nativii Scorpion vor face față cu brio sarcinilor. Multe dintre ele pot dispărea de la sine.

Peste tot vor fi remarcate semne pozitive. Vor depăși cu fruntea sus orice obstacol care le vine în cale. Luna Februarie vine cu mult calm și determinare!

Săgetător

Săgetătorii trebuie să își caute inspirația în călătorii. Pentru a merge cu succes pe această cale, trebuie să aibă un bagaj cu impresii legate de ce își doresc sa facă. 

Soarele în Capricorn îi învață răbdarea, iar cel din Vărsător aduce gânduri. Acești nativi pot dobândi susținători importanți, cu oameni de influență, datorită cărora este posibil să atingă un nivel al veniturilor.

Capricorn

Capricornii trebuie să se aștepte la schimbări serioase. Există șansa să participe la un proiect important, sau să se mute o perioadă cu serviciul într-o altă localitate. Acesta va fi totuși un moment bun pentru creșterea carierei lor.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Partea financiară este una favorabilă, fiind așteptate surprize plăcute. Totuși, trebuie să se aștepte la unele cheltuieli neprevăzute. Acest lucru îi poate pune puțin pe gânduri, dar trebuie să nu se gărbească, să aibă răbdare, deoarece lucrurile își vor relua cursul normal după data de 15 februarie.

În ceea ce privește starea de spirit, Mercur în Capricorn va face ca gândurile și planurile lor să se clarifice și nu este nicio îndoială în acest sens.

Vărsător

Zodia Vărsător

Zodia Vărsător

Nativii Vărsător trebuie să știe faptul că noțiunile pe care le au sunt deosebit de utile. Venus din Săgetător dă naștere unor emoții extraordinare, la sete de aventură, care nu le va permite să fie statici.

Totodată, interesul nu va crește doar pentru călătorii, ci și pentru oameni din alte culturi. Se pot îndrăgosti către sfârșitul lunii Februarie.

Cei îndrăgostiți se înțeleg perfect, lucru care conferă comunicării un fel aparte. Acești nativi se vor putea cufunda în adânca lume a lor interioară, dar și în lumea interioară a partenerilor de viață, dorind să împărtășească hobby-urile cu ei!

Pești

Peștii au o șansă extraordinară de avansare în carieră. Datorită efortului depus la muncă, aceștia vor câștiga favoruri din partea șefilor. Poate exista o ofertă, o promovare, o ofertă de loc de muncă.

Citește și: Horoscop februarie 2024 pentru toate zodiile: Luna iubirii aduce vești minunate

Vor putea ajunge la o stare de bine interioară, însă abia după Luna Plină de pe data de 9 februarie. Până pe 15 februarie, atmosfera va fi intensă, emoțională, pentru că își doresc ca fiecare zi să fie specială.

Sunt sfătuiți să practice sporturi de iarnă, să meargă în zone de munte, unde există zăpadă, să schieze, să patineze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si