Consultă horoscopul pentru weekend-ul 6-7 ianuarie 2024. Mai multe zodii au parte de două zile pline cu provocări, în primul weekend din noul an. Iată cum se va descurca fiecare nativ în parte. Unii se pot întâlni cu norocul.

Citește horoscopul weekend-ului 6-7 ianuarie 2024 pentru toate zodiile

Află ce ți-au pregătit astrele în weekend-ul 6-7 ianuarie 2024.

Consultă horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

horoscop

Consultă horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: VIDEO- Anul 2024, plin de provocări. Dragonul din Lemn aduce neprevăzutul

Berbec

Berbecii au parte de două zile interesante, în primul weekend al anului 2024. După petrecerea de Anul Nou și după sărbătorile de iarnă, acești nativi încă încearcă să-și reia viața de unde au lăsat-o. Deși ar dori să se mai relaxeze puțin, acest final de săptămână vine cu provocări pentru ei.

Este important ca această zodie să acționeze strategic și să își calculeze fiecare pas înainte de a porni la drum. Ei pot avea parte de noroc pe parcursul acestor zile, însă nu trebuie să se bazeze pe acest lucru, ci pe propriile forțe.

Taur

Taurii încearcă să facă schimbări la început de an, dar ceva îi împiedică din a-și atinge obiectivul final.

Această zodie trebuie să aibă grijă la mediul înconjurător și la oamenii de lângă ei.

Vor avea parte de provocări, însă nu trebuie să se bazeze pe cei din jur. În acest nou an este benefic ca nativii zodiei Taur să își lase la suprafață

Gemeni

Gemenii sunt siguri pe ei și trec cu succes de toate provocările din viața lor. Este o perioadă în care planurile lor de viitor prind contur, deoarece această zodie le acordă mai multă atenție.

Este bine ca fiecare idee nouă să fie pusă pe hârtie pentru a avea o perspectivă largă asupra lucrurilor care urmează în viața lor.

Totodată, weekend-ul acesta va avea și părți relaxante. Gemenii pot primi invitații în locuri frumoase pentru a petrece timp de calitate alături de familie și prieteni.

Rac

Racii au parte de momente frumoase alături de prieteni. În acest weekend este momentul perfect pentru ca această zodie să se distreze din plin, înainte de o perioadă ce poate fi destul de aglomerată.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Este important ca Racii să nu facă excese de niciun fel și să își păstreze mintea limpede pentru următoarea perioadă din viața lor. Pot fi plăcut surprinși la finalul zilei de duminică cu un cadou excepțional.

zodia rac horoscop weekend

Horoscopul weekend-ului 6-7 ianuarie 2024 ne spune că Racii vor avea un weekend plăcut.

[Sursa foto: iStock]

Leu

Nativii zodiei Leu sunt hotărâți să facă lucruri mărețe în această zi. Toată energia lor va fi canalizată pe ceea ce îi va preocupa cel mai mult în această zi.

Totodată, această zodie va avea parte de surprize, dar și de mici provocări de-a lungul celor două zile de weekend.

Este bine ca indiferent de situație, acești nativi să se consulte cu cei dragi din viața lor. Se vor oferi întotdeauna să le fie alături.

Citește și: Exclusiv! Care sunt cele mai norocoase zodii în anul 2024: ”Cei care sunt născuți în anul 1999 sau 2000 vor începe noi capitole în viața lor”

Fecioară

Fecioarele sunt neliniștite în acest final de săptămână, deoarece provocările vin atunci când se așteaptă cel mai puțin. Dacă în general weekend-ul este o perioadă relaxantă pentru această zodie, acum trebuie să iasă din bula sa de confort.

Totuși, aceste două zile nu sunt lipsite și de clipe liniștite și frumoase alături de cei dragi. Este important ca Fecioarele să termine ceea ce au de făcut și apoi să se concentreze pe activitățile care le fac plăcere.

Balanță

Balanțele încearcă să găsească echilibru în aceste două zile. Ele se pregătesc de următoarea săptămână. Este important ca Balanțele să-și reîncarce la maximum bateriile pentru a face față sarcinilor de la locul de muncă din următoarea săptămână.

Acești nativi se vor simți bine în confortul propriei case în acest final de săptămână. Pentru a se destinde, este indicat să facă activități care le aduc plăcere. Dacă este posibil, Balanțele își pot invita prietenii să participe pentru a nu se simți singure.

Scorpion

Scorpionii au parte de un weekend liniștit în compania prietenilor. Problemele îi ocolesc, însă pot apărea provocări în ceea ce privește planificarea unei călătorii. Cel mai bine ar fi să ia o pauză de la tot și să își refacă planul de călătorie.

Așa, vor putea vedea, poate, și alte perspective la care nu s-au gândit anterior. În principiu, pentru ei, graba le va strica treaba. Este foarte bine să facă lucrurile în ritmul lor.

Săgetător

Săgetătorii se pregătesc să revină la locul de muncă, însă nu cu un zâmbet foarte larg pe buze. În acest caz, este important să se gândească bine la ceea ce își doresc pe viitor. Acest final de săptămână poate fi decisiv în viața nativilor Săgetător.

Totodată, este bine să se consulte cu cei mai experimentați din jurul lor pentru a cere sfaturi și idei. Este foarte important ca Săgetătorii să nu ia decizii radicale fără să se gândească de două ori înainte.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Anul Nou vine cu vești bune! Horoscopul săptămânii

zodia scorpion horoscop de weekend

Horoscopul weekend-ului 6-7 ianuarie 2024 ne spune că Săgetătorii se pregătesc de un nou început de săptămână.

[Sursa foto: iStock]

Capricorn

Capricornii se pot simți ușor mâhniți după perioada sărbătorilor de iarnă, însă acest weekend este momentul perfect pentru a-și recăpăta forțele. Noi experiențe de neuitat se arată la orizont pentru această zodie, însă odată cu ele, Capricornii se vor confrunta și cu obstacole.

În aceste două zile Capricornii pot face o excursie la munte sau la mare, după bunul plac, pentru a-și reîmprospăta gândurile. Este bine să plece la drum însoțiți.

Vărsător

Vărsătorii au parte de un weekend simplu și fără prea multă „mișcare” în jurul lor. În aceste două zile, nativii zodiei Vărsător vor fi destul de productivi și își vor întrece chiar propriile așteptări. Este o perioadă bună pentru ei, însă trebuie să fructifice orice oportunitate le apare în cale.

Această zodie poate învăța lucruri noi și își pot extinde cunoștințele într-un anumit domeniu. Nu este niciodată prea târziu pentru a face ceva nou.

Pești

Peștii au șansa de a avansa în carieră. Fiecare nouă oportunitate este un pas înainte pentru ei, în viitor. Este important ca limbajul această zodie să lucreze la modul în care comunică cu cei din exterior. Limbajul corpului este foarte important în acest final de săptămână.

Pe lângă aceste lucruri, Peștii vor avea ocazia să înceapă un proiect personal de la 0. Acest lucru vine la pachet cu provocări care vor fi trecute cu succes de nativii zodiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si