Horoscop saptămânal  pentru perioada 14-20 martie 2022. Descoperă previziunile pentru următoarea perioadă și vezi ce te așteaptă în dragoste, sănătate carieră sau în privința banilor. 

Horoscop săptămânal 14-20 martie 2022 pentru toate zodiile

Iată  săptămânal pentru 14-20 martie 2022   pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Conform horoscopului săptămânal pentru perioada 14- 20 martie 2022, Berbecii vor avea parte de o săptămână activă în sectorul muncii.

Astfel, aceștia se vor focusa foarte mult pe job și vor fi nevoiți să ia câteva decizii importante în ceea ce privește acest domeniu.

Citeste si: Luna Plină martie 2022: Pe ce dată are loc și cum sunt zodiile afectate

Totodată, Berbecii sunt preocupați de sănătate și nu este exclus ca aceștia să treacă pe la cabinetele medicale pentru mici controale de rutină.

Taur

Nativii din zodia Taur vor deborda de creativitate în zilele următoare, pe toate planurile. De asemenea, unii nativi ai acestei zodii vor fi nevoiți să ia câteva hotărâri importante în dragoste. Taurii care au copii vor fi foarte implicați în viața acestora săptămâna aceasta și vor fi nevoiți să ia decizii care îi vizează în mod direct pe cei mici.

Gemeni

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Gemenii vor avea parte de o săptămână copleșitoare și epuizantă. Aceștia simt că nu își mai găsesc locul și se gândesc serios să se mute în alt oraș au chiar în altă țară. De asemenea, foarte mulți Gemeni vor simți o agitație interioară care nu le permite să se concentreze la locul de muncă sau când ies în oraș cu prietenii.

Rac

Săptămâna 14- 20 martie 2022 pentru Raci va fi plină de drumuri legate de rezolvări ale unor acte și contracte. De asemenea, Racii vor socializa foarte mult și vor profita de lipsa restricțiilor pentru a ieși cu cei dragi și pentru a schimba impresii. Este recomandat să fiți foarte atenți la drum.

Leu

Intuiția te-ar putea ghida către o oportunitate de bani. Este timpul să separi visele de realitate. Ești foarte entuziasmat de tranzacțiile cu criptomonede. Vezi atât avantajele, cât și dezavantajele. Sau poate vrei să achizizționezi aur, în speranța de a-ți crește veniturile dacă bursa scade. Simți oportunitățile. Te simți inovator și vrei să apelezi la tehnologie pentru a-ți face viața mai ușoară. 

Fecioară

Ai o întâlnire romantică în această perioadă. Dacă ești în căutarea dragostei, s-ar putea să găsești romantism astăzi. Asta nu înseamnă neapărat că va fi o relație solidă, dar poți avea parte de o pereche de ochi frumoși și cutinte dulci care îți topesc inima. Dacă ești deja într-o relație de dragoste, organizează o seară romantică.

La jumătatea săptămânii te gândești la aventuri. Poate vrei să-ți vinzi casa și să pleci cu familia în locuri îndepărtate. Sunt vise mari pentru care acum este momentul să faci pași înainte.

Balanță

Este timpul să-ți găsești echilibrul interior. S-ar putea să ratezi o zi de naștere importantă, să întârzii la o întâlnire, una pe care o conduci și șeful tău o monitorizează, sau pur și simplu te simți obosit. Cercetezi cum să obții mai mulți bani fără să muncești, prin speculații financiare. Te atrag monedele virtuale sau piața de capital. Ai o mare capacitate de a înțelege principii complexe și de a vedea lucrurile într-un mod nou.

Scorpion

Ai o oportunitate romantică. Tu și iubitul tău plănuiți o vacanță împreună, poate o croazieră sau o insulă grecească. Ori vrei o casă cu grădină. Imaginează-ți viitorul cu partenerul tău. Profesional, vei întâlni o persoană care să-ți facă un site sau care să-ți arate cum să-ți triplezi productivitatea. 

Săgetător

Această perioadă îți sporește ambiția și te vei gândi la un plan de viitor. Toți cei din jur te vor atenționa cu privire la serviciul tău care nu îți mai aduce niciun beneficiu și vei căuta o schimbare perfectă pentru tine. Trebuie să îți asculți inima ca să îți atingi obiectivele și să te simți și împlinit/ă, mai ales că până acum ai suferit din cauza unor alegeri greșite.

Citeste si: Horoscopul săptămânii

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Degeaba ai succes în plan profesional dacă starea ta emoțională este la pământ.

Capricorn

Îți vei descoperi o nouă pasiune și pe tot parcursul săptămânii vei lucra doar la dezvoltarea abilităților tale. Luna Plină din 18 martie îți încoronează talentul și poate vei primi o diplomă sau chiar un premiu substanțial pentru munca depusă. Trebuie să te relaxezi puțin dacă vrei să ai timp și pentru alte lucruri, asta dacă nu cumva ai decis că poți lăsa dragostea vieții tale să treacă neobservată pe lângă tine.

Vărsător

Veniturile tale vor crește în aceste zile și ai toate șansele să scapi de o datorie mai veche sau să achiziționezi un obiect scump la care visai de foarte mult timp. Nu te entuziasma prea tare și nu cheltui fără măsură, fiindcă banii se duc la fel de repede cum vin și riști să te trezești din nou îngropat/ă în datorii. Finalul săptămânii este marcat de întâlnirea cu o persoană făcută exact pentru sufletul tău. Asigură-te că ai economiile neatinse ca să o scoți la o întâlnire, asta dacă nu vrei să ratezi momente unice alături de ea.

Pești

Săptămâna ta va fi una grea pentru că deciziile pe care le vei avea de luat îți vor da mari bătăi de cap. Nu te grăbi și nu face alegeri pripite, ascultă-ți intuiția și analizează bine fiecare situație în parte. Într-un final, vei ști ce este potrivit pentru tine, având în vedere că Luna Plină în Fecioară îți arată lucrurile care contează cu adevărat. Și relațiile tale vor avea de suferit dacă nu îți stabilești prioritățile, așa că ai mare grijă ce faci în aceste zile.

Citeste si: Horoscop pentru weekendul 12- 13 martie 2022. Surprize neașteptate și momente pline de iubire pentru mai multe zodii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si