Horoscopul săptămânal 17- 23 octombrie 2022.  Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru următoarea perioadă și vezi ce te așteaptă în dragoste, carieră sau în sectorul banilor!  

Berbec

Începutul săptămânii poate fi mai dificil pentru berbeci. Este posibil să te simți prea sensibil, așadar și cel mai mic conflict te-ar putea afecta. Ar fi mai bine să alegi un loc confortabil acasă și să citești o carte bună sau să te ocupi de ceva ce îți face plăcere.

În cursul săptămânii vei avea mai multă energie decât de obicei la locul de muncă.

Taur

S-ar putea să existe unele informații confuze despre sănătatea ta, încât nu e de mirare că uneori parcă nu știi ce să faci. S-ar putea să primești vești contradictorii din surse de încredere. Ar fi mai bine să amâni opțiunile de sănătate. Energia și activitatea se reunesc și ești gata să îți mărești veniturile.

Gemeni

Descoperi că realitatea nu se potrivește cu viziunea ta. Așteaptă înainte de a face ceva permanent într-un anumit proiect. Îți intensifici exercițiile fizice pentru a fi mult mai în formă decât până acum.

Citeste si: Horoscop dragoste 2023: Vine anul schimbărilor pentru aceste zodii!

Horoscop săptămânal 17 - 23 octombrie 2022. Totul se schimbă în viața acestor zodii!

Horoscop săptămânal 17 - 23 octombrie 2022. Totul se schimbă în viața acestor zodii!

[Sursa foto: PixaBay]

Rac

Îți faci ordine în viață. Intuiția ta va fi foarte dezvoltată în această perioadă. Ești energic și vrei să faci curățenie în casă ori chiar să începi un proiect la care te gândești de ceva timp.

Leu

După un început de săptămână mai complicat, lucrurile se vor îmbunătăți. Vei avea parte de o comunicare greșită cu o anumită persoană.

Încearcă să ai răbdare și totul se va rezolva cumva. S-ar putea să ai niște activități interesante însă cu un grup de prieteni. 

Citeste si: Horoscopul compatibilităților: Cele două zodii care nu ar trebui să fie niciodată împreună

Fecioară

Săptămâna începe cu multă relaxare și devine destul de dificlă pe final. Ai grijă la cumpărături pentru că lucrurile vor arăta mai bine decât sunt în realitate. Asta te  poate face să cheltui prea mult. La locul de muncă abordezi un proiect mare care te incită și ești gata să ți-l asumi. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Zodia care se îmbogăţește în 2023

Horoscop săptămânal 17 - 23 octombrie 2022. Totul se schimbă în viața acestor zodii!

Horoscop săptămânal 17 - 23 octombrie 2022. Totul se schimbă în viața acestor zodii!

[Sursa foto: PixaBay]

Balanță

Pot interveni unele probleme în relația de cuplu. Îți petreci timpul mai mult pe drumuri, în vizită la prieteni sau familie pentru că nu i-ai mai văzut de ceva timp. Sau s-ar putea să călătorești la o conferință sau o întâlnire importantă. Poți să vezi locuri noi și să încerci feluri de mâncare delicioase.

Scorpion

Ai parte de oportunități benefice în această săptămână. Ai putea să ieși din zona ta de confort, iar Universul te va rasplăti. Acesta este un moment bun pentru a căuta în interiorul tău. Există un mesaj important care te așteaptă. Ai încredere întsine, iar ușile se deschid pe măsură ce te apropii. Ar putea exista o șansă de investiție care vine cu informațiile de care ai nevoie. De asemenea, ai putea profita de o oportunitate bănoasă.

Săgetător

Totul devine mai clar și lucrurile par să se îmbunătățească. S-ar putea să faci unele schimbări în casa ta, poate o renovare. Ai multă energie, așa că este o idee bună să-ți iei iubita de mână și să mergi să mergeți într-o călătorie. 

Capricorn

Această săptămână nu pare a fi prea benefică pentru tine. Cineva ar putea avea o impresie foarte eronată despre tine. Este ușor să te superi când reputația ta pare să fie în joc. Așteaptă câteva zile și te clarifici. Este posibil să antrenezi un nou membru al echipei tale sau să fi trimis la o specializare pentru jobul tău. 

Vărsător

S-ar putea să descoperi ceva de care erai interesat de mult timp. Este o zi dificilă pentru a face planuri de călătorie. Totul pare complicat, iar prețurile se schimbă sub ochii tăi. Ceea ce părea o oportunitate, pare acum un drum închis. S-ar putea să fii cam nervos. Poate că ai trăit o viață obișnuită, în siguranță. 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop: Zodiile care vor avea probleme sentimentale până la finele anului

Horoscop săptămânal 17 - 23 octombrie 2022. Totul se schimbă în viața acestor zodii!

Horoscop săptămânal 17 - 23 octombrie 2022. Totul se schimbă în viața acestor zodii!

[Sursa foto: PixaBay]

Pești

Intră în jocul iubirii și vei avea doar de câștigat! Trebuie doar să fii gata să faci ajustări pentru programul celeilalte persoane. Dezamăgirea devine încântare atunci când dintr-o dată drumurile se deschid. Ai multă energie în această săptămână, profită de ea!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si