Horoscop săptămânal 24- 30 octombrie 2022. Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru următoarea perioadă și vezi ce te așteaptă în dragoste, carieră sau în sectorul banilor!

Horoscop săptămânal 24 - 30 octombrie 2022

Horoscop săptămânal 24 - 30 octombrie 2022: O perioadă de vis pentru aceste zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Berbec

Berbecii s-au distanțat de unele persoane și resimt acest lucru. Pun pasiune în relațiile de dragoste pe care le au, chiar dacă știu că uneori riscă prin asta.

Din punct de vedere profesional, apar oportunități care pot fi explorate.

Taur

Cei care sunt în căutare de noi prieteni sau parteneri de afaceri au toate șansele ca aceste lucruri să se întâmple în săptămâna ce vine. Energia și gândurile negative te pot face să abandonezi planurile de acțiune. Fii concentrat/ concentrată pe acele emoții constructive care să te ajute să evoluezi.

Citeste si: Horoscop 20 octombrie 2022. Câștiguri fabuloase pentru aceste două zodii!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Gemeni

Gemenii au parte de dificultăți în ceea ce privește comunicarea și din acest motiv aleg să se retragă din a mai interacționa social. Ai răbdare și nu accepta lucrurile forțat. Se vor bucura de unele reușite, iar situația se poate schimba.

Rac

Racii simt nevoia să ierte și să fie iertați.

Ar fi bine să stea departe de orice fel de dispute și intrigi. Viața profesională este de succes, în plină ascensiune. Dacă vei evita persoanele dragi, riști ca acestea să se îndepărteze și să rupi pentru o perioadă legătura cu ele.

Leu

Leii vor fi protejați și însoțiți de Saturn pe drumul pe care îl vor alege. Evenimentele din viața ta sunt pline de emoții care mai de care mai profunde, dar vei învăța să nu te mai implici atât de mult din punct de vedere emoțional și să fii mai indiferent/ indiferentă în momentele tensionate.

Fecioară

Fecioarele sunt din ce în ce mai greu de suportat și acceptat de către persoanele sensibile din viețile lor. Atitudinea pe care o au îi deranjează puțin pe cei din jur. Romantismul și confortul psihic din propria relație le ajută pe Fecioare să facă față provocărilor din fiecare zi.

Balanță

Balanțele au parte de provocări, dar și de reușite, în special în plan profesional. Respectă indicațiile pe care le primesc de la persoanele mai experimentate și ține cont de părerile lor în munca pe care o faci. Ai mai multă grijă la stările de anxietate.

Scorpion

Scorpionii sunt de părere că este mai bine să se retragă din relațiile în care nu sunt apreciați la adevărata lor valoare. Acest punct este pentru Scorpioni rezultatul acțiunilor pe care le-au făcut în trecut și care nu au fost lăudate de cei din jur.

Au învățat că este important să își iubească propria persoană. Pe plan profesional ar trebui să acorzi mai multă atenție acelor persoane care încearcă să te ajute.

Citeste si: Horoscop 21 octombrie 2022: Zodiile care au parte de o zi magică

Horoscop săptămânal 24 - 30 octombrie 2022

Horoscop săptămânal 24 - 30 octombrie 2022: O perioadă de vis pentru aceste zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Se simt neînțeleși. Își setează noi priorități, în special pe plan personal. Se implică prea mult în ceea ce fac și acest lucru va fi în defavoarea lor. Pe plan profesional lucrurile sunt dinamice și ai nevoie de soluții pe care să le ai la îndemână pentru a acționa.

Capricorn

Capricornii realizează că propriile visuri au nevoie de perseverență și muncă, iar acum ești blocat/ blocată te propriile tale gânduri. Vrei să te faci remarcat/ remarcată de acele persoane care par să îți hrănească orgoliul. Ești în plină evoluție pe plan profesional, așa că ai grijă cum îți gestionezi reacțiile în fața presiunilor.

Vărsător

Vărsătorii au noi gânduri care se potrivesc într-o parte a vieții lor. Sunt înconjurați de persoane care au experiență de viață și asta îi va învăța să fie mai maturi și mai constructivi în gândire. În unele situații ar putea ajunge ca ei să fie cei care îi încurajează pe apropiați. Încearcă să fii calm/ calmă și să nu apelezi la cuvinte agresive în conflictele care vor apărea.

Pești

Peștii pun accentul pe partea profesională și sunt indiferenți cu privire la familie. În unele prietenii simți nevoia de emoții puternice, apreciere și susținere. Îți este greu și nu ești de acord să rămâi în relațiile care nu te fac să te simți fericit/ fericită și împlinit/ împlinită.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Venus intră în Scorpion începând cu 23 octombrie 2022. Cum sunt influențate zodiile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si