Consultă horoscopul săptămânal 4-10 martie 2024. Prima săptămână din luna martie 2024 aduce zâmbetul pe buzele mai multor nativi, deoarece veștile bune vin către ei. Au succes și spor în toate, iar legăturile cu cei dragi se îmbunătățesc.

Citește horoscopul săptămânal 4-10 martie 2024 pentru toate zodiile

Află ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 4-10 martie 2024.

Consultă horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

horoscop

Horoscopul săptămânal pentru 4-10 martie 2024 ne spune cum va fi prima săptămână de primăvară.

[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Horoscopul zilei de 27 februarie 2024: Zodiile care se pregătesc pentru venirea primăverii. Simt o energie pozitivă în jurul lor

Berbec

Berbecii au în față o săptămână bună din punct de vedere profesional. În plan personal, aceștia vor primi unele vești încântătoare care le va face sufletul să zburde. Lucrurile bune vin în viața lor într-un moment în care au maximă nevoie de ele.

Această zodie va putea face progrese către direcția dorită pe parcursul săptămânii, dar ar trebui să știe și cum să profite de darurile pe care i le oferă viața și să se bucure de fiecare în parte. În această săptămână vor socializa mai mult cu cei dragi și vor lega noi prietenii.

Taur

Taurii încep săptămâna cu forțe proaspete și se bucură de fiecare oportunitate financiară pe care o întâlnesc în drum.

Este posibil ca acești nativi să primească o ofertă de muncă excepțională, căreia nu-i va putea rezista.

Așadar, cu norocul de partea lor, Taurii vor putea realiza multe lucruri în această perioadă frumoasă. Prima săptămână de primăvară aduce, deci, noi modalități prin care să-și crească veniturile, dar și prin care își pot îmbogăți cultura generală.

Gemeni

Gemenii au o săptămână în care comunicarea cu cei din jur este absolut necesară.

Fie că le place sau nu, acești nativi vor găsi timp și răbdare pentru a pune totul cap la cap. Este în interesul lor să facă tot ceea ce trebuie pentru a-și atinge obiectivele.

Pot primi vești bune cu privire la oportunitatea de a-și deschide propria afacere. Energia lor nu se compară cu cea a celor din jurul lor, așa că ar trebui să își ia în calcul toate avantajele și calitățile pentru a ajunge acolo unde își doresc.

Rac

Racii au parte de o săptămână în care vor simți nevoia de a se retrage și de a se reconecta cu ei înșiși. Puțină pauză nu face rău nimănui, astfel încât această zodie poate liniștită să se preocupe de aspectele care o macină în această perioadă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Luna martie va fi plină de surprize pentru Raci, dar prima săptămână a acestei perioade va fi cu adevărat surprinzătoare. Veștile pe care le pot primi îi poate ambiționa să se autodepășească. Eforturile lor vor fi apreciate.

Leu

Leii primesc recunoașterea de care au nevoie în această săptămână. Eforturile lor contează, iar veștile bune se apropie tot mai mult de acești nativi.

Se vor simți satisfăcuți și vor fi plăcut surprinși să afle că toate ideile lor au prins viață.

Este bine să își asume riscuri în această perioadă, dar nu unele exagerate. Puțină adrenalină nu le va face rău, însă nu trebuie să se abată de la drum. Vor primi vești bune cu privire la un plan pe care l-au pus mai demult pe hârtie.

Citește și: Horoscop chinezesc pentru luna februarie 2024: Ce schimbări aduce Anul Nou Chinezesc?

Fecioară

Fecioarele se întâlnesc cu mai multe oportunități de învățare în drumul lor, în această săptămână. Acești nativi se dezvoltă din punct de vedere intelectual și îi uimesc pe cei din jur cu cunoștințele lor. Dezvoltarea lor personală va fi pe primul loc pentru ei în această săptămână.

Zodia Fecioară are o surpriză în mânecă pentru cei de lângă ea care poate s-au îndoit de abilitățile sale. Totul este pe cale să se schimbe, iar această zodie va avea numai de câștigat. Este bine să fie pozitivă și să-și țină capul sus.

zodia fecioară

Horoscopul săptămânal pentru 4-10 martie 2024 ne spune că zodia Fecioară învață lucruri noi.

[Sursa foto: Freepik]

Balanță

Balanțele simt nevoia să se concentreze pe relațiile cu cei de lângă ele în această săptămână. Această perioadă le oferă câteva momente pentru a socializa și a se gândi mai în adâncime la unele lucruri pe care vor să le facă.

Dacă această zodie își dorește să pornească pe un nou drum, atunci ar fi bine să-și asculte instinctul care nu le minte niciodată. Este important să se înconjoare cu oameni buni, iar către finalul săptămânii pot primi vești excepționale.

Scorpion

Scorpionii au noi oportunități în această săptămână. Totul se rezumă la transformarea și poate chiar regenerarea lor ca ființe. Vor avea timp să dezbată unele lucruri cu cei dragi și se vor gândi mai în profunzime la unele aspecte.

Este important să nu se lase influențați de unii factori din jur și să acționeze așa cum le dictează inima. Pot descoperi o nouă abordare a vieții într-un moment în care își pierd speranța. Niciodată nu este prea târziu să schimbe ceva.

Săgetător

Săgetătorii au o săptămână plină, cu puțină aventură, dar și muncă. Este foarte bine să se relaxeze înainte de a începe săptămâna în forță. Prima săptămână de primăvară le aduce vești bune în legătură cu un lucru pe care și-l doreau de mai mult timp.

Nu ar trebui să devină lăudăroși, ci ar trebui să își ia puțin timp să aprecieze ceea ce au lângă ei. Această zodie va reuși să echilibreze perfect viața profesională și viața personală. Va avea doar de câștigat.

Capricorn

Capricornii simt nevoia să se concentreze pe aspectele ce țin de propria persoană. O perioadă în care stau mai mult singuri decât cu ceilalți le-ar putea face mai mult bine decât cred. Obiectivele lor vor fi gata cât ai zice pește dacă această zodie se ține de treabă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Totodată, ar trebui să își lase „ușa” deschisă, dacă cineva dorește să o ajute. Capricornii tind să fie rigizi și inabordabili în această perioadă, motiv pentru care poate ar trebui să fie puțin mai liniștiți.

zodia capricorn

Horoscopul săptămânal pentru 4-10 martie 2024 ne spune că zodia Capricorn tinde să fie inabordabilă.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: VIDEO- Anul Dragonului de Lemn vine cu surprize. Cum vor fi afectate zodiile și la ce trebuie să se aștepte fiecare nativ în parte?

Vărsător

Vărsătorii au multe oportunități grozave în această săptămână. Totul este în balanță pentru ei și se pot reconecta cu cei dragi la care țin. Vor avea spor la muncă, dar și în plan academic, dacă este cazul.

În plan emoțional, ei devin mult mai stăpâni pe ceea ce simt. Prima săptămână de primăvară le poate aduce vești extraordinare, dar și surprize incredibile la care poate doar visau în trecut. Este un pas înainte pentru ei.

Pești

Peștii sunt gata să pornească într-o nouă aventură. Este favorabil pentru ei să se conecteze cu ceea ce au în suflet și să se gândească cu speranță la viitor. Săptămâna aceasta de primăvară le aduce claritatea în viață și le simplifică viziunea.

Totul merge către bine pentru ei. Ar trebui să fie atenți să nu se piardă în lumea viselor și să revină, dacă este cazul, cu picioarele pe pământ. Altfel, acești nativi sunt deciși să facă lucruri mărețe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si