Horoscop: Zodia Taur. Taurul este unul dintre cele mai norocoase și favorizate semne astrale din zodiac. Zodia guvernată de Venus are parte de un destin favorizat, de frumusețe, prosperitate și beneficii pe care le primește adesea în viață.

Tot ce trebuie să știi despre zodia Taur 20 aprilie- 21 mai

Taurul simbolizează perioada începutul unui nou ciclu asemenea primăverii, coarnele sale reprezentând fertilitate.

O dezvoltare asemenea pământului fertil când totul crește din abundență. Simbolul Taurului a fost venerat încă din antichitate.

Zodia Taur este o zodie feminină de pământ, definită de stabilitate și guvernată de planeta Venus, care o face materialistă, posesivă și orientată spre satisfacerea dorințelor sale. Reprezentative pentru cei născuți în zodie sunt tenacitatea și răbdarea cu care își urmăresc scopurile. Calmi, placizi, aceștia vor aborda problemele sistematic și cu tact. Nu sunt încântați de schimbări, ei au nevoie în permanență de siguranță. Își cunosc limitele și sunt obiectivi, acționând conform realității.

Citeste si: Horoscop: Zodia Berbec. Tot ce trebuie să știi despre persoanele născute în perioada 21 martie- 20 aprilie

Horoscop: Zodia Taur. Tot ce trebuie să știi despre persoanele născute între 20 aprilie - 21 mai

Horoscop: Zodia Taur. Tot ce trebuie să știi despre persoanele născute între 20 aprilie - 21 mai

[Sursa foto: PixaBay]

Taurul este capabil să traverseze lungi perioade de muncă îndârjită și ceea ce-l uimește foarte tare, în astfel de situații, este că ceilalți nu pot ține uneori pasul cu el.

Cei născuți în această zodie sunt foarte buni administratori, fiind oamenii ideali pentru operațiuni financiare, potrivit site-ului eastrolog.ro.

Este a doua zodie din zodiac, după zodia Berbec. Nativul Taur este cel mai stabil, consecvent și echilibrat dintre toate semnele zodiacale. Nu doar pentru că este guvernat de Venus, care aduce echilibru și armonie, ci și pentru că este un om cu picioarele pe pământ care apreciază lucrurile simple și frumoase, care apreciază munca și banii, confortul, familia, liniștea și pacea interioară.

Personalitatea zodiei Taur 

Zodia Taurului durează de la data de 21 aprilie până la data de 21 mai. Ea reprezintă a doua Casă a zodiacului și al doilea trimestru al primăverii, când natura înflorește, se îmbogățește și vremea se încălzește tot mai mult. Zodia Taurului era vreme bună pentru activitățile agrare intense, când erau semănate culturile de vară, legumele și florile, ea fiind astfel zodia care aduce prosperitate celor muncitori.

Personalitatea Taurului și caracteristici speciale Zodia Taurului este un semn negativ, precum Racul, Fecioara sau Scorpionul. Ea este o zodie fixă, precum Leul, Scorpionul și Vărsătorul, și este o zodie feminină, prin armonia ei interioară și prin influența pe care o primește de la astrul ei guvernator, Venus.

Citeste si: Horoscopul compatibilităților: Cele două zodii care nu ar trebui să fie niciodată împreună

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Horoscop: Zodia Taur. Tot ce trebuie să știi despre persoanele născute între 20 aprilie - 21 mai

Horoscop: Zodia Taur. Tot ce trebuie să știi despre persoanele născute între 20 aprilie - 21 mai

[Sursa foto: PixaBay]

Nativul Taur este generos cu cei din familie, cu cei pe care îi iubeşte şi chiar cu unii prieteni pe care îi admiră. Este foarte sensibil la reacţiile pe care le stârneşte în jur, la opiniile celorlalţi despre el şi la poziţia sa în societate. De aceea, Taurul se va strădui să câştige cât mai mult în fiecare an, să îşi cumpere lucruri de valoare, case, terenuri şi maşini de lux.

Taurul este un om de carieră, căruia îi place să urce în ierarhie și să ocupe o poziție solidă și apreciată.
Taurul este reprezentat, la nivel simbolic, printr-o jumătate de Lună odihnindu-se întoarsă pe cercul Soarelui ca o cupă. Jumătatea de Lună sau cupa reprezintă puterea materială şi bogăţia derivate din forţa unei voinţe puternice.

Dragostea și zodia Taur

Deseori, taurii par ocupaţi mai mult de propria bunăstare, decât de fericirea femeii sau bărbatului cu care îşi împart viaţa. Însă, dacă îşi găsesc partenerul ideal, nimic nu mai poate concura cu dragostea pe care i-o oferă. Nativii din zodia Taur sunt senzuali și romantici, sunt pasionali în tinerețe, foarte generoși cu iubirea lor și cu timpul lor. Ar petrece ore întregi numai în pat cu partenerul sau partenera lor de cuplu. Cu toate acestea, Taurii se feresc să îşi arate sentimentele deschis şi spun foarte rar „te iubesc”, de teama de a nu fi respinşi.

Partenerul unui Taur trebuie să se ferească să îi stârnească gelozia. Nativii din Taur sunt foarte posesivi, de aceea rămân fideli unei singure iubiri de-a lungul vieţii. Dar au pretenţii mari de la cei cărora le încredinţează inima lor, așteptând loialitate necondiționată.

Citeste si: Horoscop dragoste 2023: Vine anul schimbărilor pentru aceste zodii!

Horoscop: Zodia Taur. Tot ce trebuie să știi despre persoanele născute între 20 aprilie - 21 mai

Horoscop: Zodia Taur. Tot ce trebuie să știi despre persoanele născute între 20 aprilie - 21 mai

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Zodia care se îmbogăţește în 2023

Defectul de bază al personalității lor îl reprezintă încăpățânarea. Nativii acestei zodii sunt cei mai îndărătnici oameni din tot zodiacul. Ei manifestă și tendința de a deveni prea posesiv și materialiști. De asemenea, pot fi cuprinși de gelozie, superficialitate, nepăsare și chiar uneori de imoralitate.

Piatra prețioasă: agatul și smaraldul

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ziua norocoasă — vineri

Numerele norocoase — 4, 6 Culori norocoase — galben, galben-portocaliu, albastru deschis, verde

Simțul cel mai dezvoltat — pipăitul

Meserii indicate — profesiuni bancare, restaurație, bucătar, horticultor, grădinar, medic, meserii artistice, cântăreț, decorator.

Meserii potrivite pentru nativii Tauri

Femeilor sau bărbaților din zodia Taur li se potrivesc funcţiile de conducere și vor avea rezultate excelente în tot ceea ce înseamnă administrație. Acești nativi pot avea multă răbdare, au fler pentru bani și afaceri și se pot ocupa de orice slujbă care presupune minuțiozitate și atenție sporită.

Slujbe precum şef de personal, contabil, administrator, agent de bursă sau agent imobiliar sunt potrivite pentru această zodie. Adesea, Taurul te va surprinde cu predicţiile lui legate de bani, câştiguri şi investiţii profitabile. Taurul este interesat de bani și carieră încă din școală și va lupta să îşi depăşească condiţia socială. Are simţ practic, calităţi de lider și putere de decizie. 

Sănătatea și zodia Taurului

Taurul guvernează gâtul, ceafa, metabolismul, glandele și producția de hormoni. Tiroida este un punct sensibil pentru această zodie și trebuie să fie prudentă, dar și slăbiciunea pentru mâncare și dulciuri.

Mulți dintre acești nativi au tendința de a se îngrășa rapid și ar fi bine să facă mișcare și sport toată viața lor. Ei mai sunt predispuși și la afecțiuni ale stomacului și ficatului sau la apariția diabetului, dacă nu își controlează bine pofta de dulce și preparate sățioase și grase.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si