Horoscop chinezesc mai 2020. Cu toții suntem interesați de horoscop. Unii mai mult, alții mai puțin, însă ne cunoaștem fiecare zodia și, uneori, ascultăm curioși atunci când se vorbeste despre semnul zodiacal căruia îi aparținem. Aceasta în cazul în care nu suntem cu adevărat pasionați și căutăm horoscoape în fiecare zi, pe internet, ca să aflăm ce ne rezervă astrele.

Iată o nouă provocare pentru pasionații de horoscop și, începând din această lună vă oferă “un altfel de horoscop”, HOROSCOPUL CHINEZESC.

horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai
horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai

Vom afla la ce trebuie să ne așteptăm în luna mai care, ATENȚIE, conform metafizicii chineze, începe pe 5 mai. Pentru a desluși tainele zodiacului chinezesc, am apelat la Izabela Cristea, specialist în metafizică chineză. Alături de ea, vă invită, să urmăriți cât de benefică, sau nu, este luna mai pentru fiecare dintre noi.

 

Horoscop chinezesc mai 2020. Șobolanul

horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai
horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai

Acestor nativi li se recomandă multă răbdare în relaționarea cu partenerul de viață. Ei pot trece la următorul nivel în cuplu, prin înțelegere, comunicare asertivă și eficientă. Financiar, lucrurile pot merge progresiv, cu specificația să fie atenție la investiții și cheltuieli, observând la un moment dat necesitatea unei schimbări de prespectivă. Nativii vor avea parte de susținere din partea prietenilor, a familiei și a oamenilor din jur.

 

Horoscop chinezesc mai 2020. Zilele norocoase pentru Șobolan:

12, 20, 24, 30 mai

În aceste zile se pot programa întâlniri importante. Se pot da emailuri sau telefoane în urmă cărora nativii din șobolan pot beneficia, deoarece energia acestor zile le este benefică.

 

Horoscop chinezesc mai 2020. Bivolul

horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai
horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai

Bivolul poate fi implicat în tot felul de bârfe și zvonuri care pot duce la litigii, astfel că e nevoie să nu își mențină încăpățânarea de care da adesea dovadă și să fie mai flexibil în orice întreprinde. Această luna îi poate aduce venituri din diverse surse, incusiv din vânzarea unor bunnuri de valoare. Dacă sunt în căutarea unei relații, o pot găsi printre partenerii de afaceri sau printre colegii de muncă.

 

Horoscop chinezesc mai 2020. Zilele norocoase pentru Bivol:

13, 19, 25, 31 mai

 

Horoscop chinezesc mai 2020. Tigru

horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai
horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai

Pentru nativii din tigru pot apărea anumite vești neplăcute, dar depinde foarte mult de modalitatea în care privesc și primesc veștile, adică cum se poziționează ei față de situația externă care apare în viață lor.

Dacă vor avea strategii concrete și un scop bine pus la punct, nu vor fi luați din surprindere și vor trece cu bine peste situațiile apărute în această luna. Pentru cei aflați într-o relație, o pot concretiza în această luna, de asemenea, fiind și dând dovadă de flexibiliate.

 

Financiar, li se pot ivi anumite oportunități, însă e nevoie să aibă grijă la investiții care li se par nesigure, folosindu-și intuiția de care pot beneficia în luna mai.

Din punct de vedere al sănătății, ei pot simți un soi de epuizare după prima jumătate a lunii mai.

 

Horoscop chinezesc mai 2020. Zile norocoase pentru Tigru:

8, 20, 21 și 26 mai

 

Horoscop chinezesc. Iepurele

horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai
horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai

Dacă au cumva de rezolvat situații care țin de partea juriduca sau de anumite clauze din contracte, nativii din Iepure au nevoie de multă precauție, pentru că există posibilitatea unor conflicte care îi vor afecta.

Financiar, dacă doriți să va suplimentati veniturile, luna mai se dovedește a fi propice. Veți munci mai mult, dar veți avea parte de un buget de rezervă. Relațiile obțin o creștere prin comunicare, empatie și apropiere. Nu va izolați, ci implicați-vă în mod activ. Însă, evitați locurile cu energie IN stagnantă, pentru că sunteți predispuși să preluați influență negativă.

Mai este o luna benefică pentru meditații și răspunsuri pe care puteți să le primiți din partea Universului la întrebările care v-au chinuit în ultimul timp.

 

Horoscop chinezesc mai 2020. Zilele norocoase pentru Iepure:

3, 15, 27 mai

 

Horoscop chinezesc mai 2020. Dragonul

horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai
horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai

Nativii din Dragon trebuie să acorde atenție și înțelegere partenerului de viață. Dacă există un partener de viață. Căci pot interveni anumite situații în care se vor simți neajutorați sau chiar singuri pt că energia relațională poate fi controversată. Pe partea de carieră, însă, pot obține o anumită recunoaștere, dar vor fi și provocări care duc la pierdere de bani sau la cheltuieli foarte mari. Determinarea cu care vor munci îi poate propulsa spre noi uși deschise.

 

Horoscop chinezesc mai 2020. Zile norocoase pentru Dragon:

10, 16, 22, 28 mai

 

Horoscop chinezesc mai 2020. Șarpe

horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai
horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai

Acești nativi pot simți anumite blocaje, piedici și frici, pentru că ei suferă o autopedepsire în luna mai care aparține nativilor șarpe.

Însă pe partea de iubire devin mai atractivi și, astfel, pot fi deschiși către o relație nouă sau către căutarea unei relații noi.

La capitolul sănătate, este indicat că nativii acestei zodii să aibă grijă la micile accidente domestice. Educația și cunoașterea care le-au obținut până acum se pot materializa în certificări sau în promovarea anumitor examene.

De asemenea, financiar, ei pot simți că investițiile nu merg, deoarece în anii de șobolan au o presiune pe care o aduce energia șobolanului și au nevoie de asumare decizională

 

Horoscop chinezesc mai 2020. Zile norocoase pentru Șarpe:

5, 11, 17, 29 mai

 

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4-10 mai. Racii pot fi trădați în dragoste!

Citeste si: Horoscop Camelia Pătrășcanu pe trei ani! Trei zodii dau lovitura

Citeste si: Horoscop MAI 2020, luna schimbarilor uriase pentru toate zodiile. Cine e luat pe nepregatite

 

Horoscop chinezesc mai 2020. Cal

horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai
horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai

Nativii din acest semn zodiacal se pot simți puțîn obosiți sau epuizați fizic după prima jumătate a lunii mai, dar nimic serios. Relațional, dacă sunteți în căutarea iubirii, e o luna în care va puteți actualiza profilul online și să socializați. Pentru că puteți atrage iubirea. Dar cum suntem în izolare, nu va pot recomandă să ieșiți să socializați față în față. Este luna în care nativii e nevoie să își facă temele temeinic pt a avea o perioada ulterioară de liniște și de fericire. Bucurați-vă de timpul petrecut cu familia și cu prietenii, deoarece sunteți cei cărora le face bine comunicarea și socializarea

 

Horoscop chinezesc mai 2020. Zile norocoase pentru Cal:

6, 12, 24, 30 mai

 

Horoscop chinezesc mai 2020. Capra

horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai
horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai

„Caprița” poate beneficia de inițiativă pe partea de afaceri, însă prudență este importantă, deoarece șansele de reușită sunt mari atâta timp cât aceștia iau decizii corecte. Altfel, riscă să piardă. În anul Șobolanului, Capra are oportunități de a crea flux financiar. Relațional, dacă va aflați într-o relație, e nevoie de un update ușor și... să veniți cu ceva nou Aveți grijă de sănătate prin exerciții fizice și mișcare.

Horoscop chinezesc mai 2020. Zile norocoase pentru Capra:

7, 13, 19, 31 mai

 

Horoscop chinezesc mai 2020. Maimuță

horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai
horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai

Nativii din Maimuță sunt sfătuiți să aibă grijă cum își cheltuie bănuții. Este momentul să se orienteze mult mai mult către sănătatea fizică și mentală, pentru a preveni anumite evenimente care se pot anunța în iunie.

Relațional, totul merge bine dacă se implică suficient. Pot resimți că sunt victimele unor nedreptăți, de aceea, recomandarea este să cereți cu încredere ceea ce considerați că vi se cuvine.

 

Horoscop chinezesc mai 2020. Zile norocoase pentru Maimuta:

8, 14, 20, 26 mai

 

Horoscop chinezesc mai 2020. Cocoș

horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai
horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai

Totul a mers bine până acum, pentru Cocoș, însă poate fi o perioada de stagnare, așa că e nevoie de răbdare, iar de vină sunt planetele retrograde din această perioada. Faceți strategii noi pe partea de investiții și verificați-vă balanțele.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Pe parte de iubire, puneți la cale o seară romantică în care să va focusați numai pe partener, lăsând restul familiei la o parte, pentru că puteți oferi partenerului o seară încununată de succes.

Din punct de vedere al sănătății, țineți cont de posibilitatea schimbării stilului de viață, a dietei și inclusiv de introducerea dietei în rutină zilnică.

 

Horoscop chinezesc mai 2020. Zile norocoase pentru Cocoș:

9, 15, 21 și 27 mai

 

Horoscop chinezesc mai 2020. Câinele

horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai
horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai

În anul Șobolanului de metal, câinele e cel mai oropsit din tot zodiacul. În luna mai, însă, va simți un soi de relaxare, astfel încât poate avea parte de prosperitate, noroc și relații armonioase. E o luna în care poate fi foarte apropiat de familie și de prieteni și în care poate comunica eficient, chiar și online. Este o luna în care vor avea parte de proiecte creative, iar recomandarea e să le pună în practică și să le scoată la lumina cu încredere, pentru că se pot materializa în bani.

Câinii vor avea parte de protecție Divină în luna mai.

 

Horoscop chinezesc mai 2020. Zile norocoase pentru Câine:

10, 16, 22, 28 mai

 

Horoscop chinezesc mai 2020. Porc

horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai
horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai

Nativii din acest semn zodiacal pot simți anumite presiuni față de de multitudinea de sarcini și responsabilități pe care le au. Financiar pot avea parte de încasări și de ajutor, de aceea să nu ezite să ceară susținere, atunci când simt că nu mai fac față și au nevoie.

Dacă nu sunteți într-o relație, aveți șansă să întâlniți o persoană pentru care veți simți o atracție și o chimie foarte puternice.

Dacă aveți o relație, recomandarea este să rămâneți focusați și implicăți sută la sută și să nu va uitați prin curți vecine.

 

Horoscop chinezesc mai 2020. Zile norocoase pentru Porc:

11, 17, 23, 29 mai

 

Izabela Cristea, specialist în metafizică chineză, telefon 0728.099.305, email: [email protected]

 

Horoscop chinezesc mai 2020. Ce zodie ești în Zodiacul Chinezesc în funcție de data nașterii

 

Data nașterii      Zodie

 

Feb 17 1950 – Feb 05 1951                     Tigru

Feb 06 1951 – Ian 26 1952                      Iepure

Ian 27 1952 – Feb 13 1953                      Dragon

Feb 14 1953 – Feb 02 1954                     Șarpe

Feb 03 1954 – Ian 23 1955                      Cal

Ian 24 1955 – Feb 11 1956                      Capră

Feb 12 1956 – Ian 30 1957                      Maimuță

Ian 31 1957 – Feb 17 1958                      Cocoș

Feb 18 1958 – Feb 07 1959                     Câine

Feb 08 1959 – Ian 27 1960                      Porc

Ian 28 1960 – Feb 14 1961                      Șobolan

Feb 15 1961 – Feb 04 1962                     Bou (Bivol)

Feb 05 1962 – Ian 24 1963                      Tigru

Ian 25 1963 – Feb 12 1964                      Iepure

Feb 13 1964 – Feb 01 1965                     Dragon

Feb 02 1965 – Ian 20 1966                      Șarpe

Ian 21 1966 – Feb 08 1967                      Cal

Feb 09 1967 – Ian 29 1968                      Capră

Ian 30 1968 – Feb 16 1969                      Maimuță

Feb 17 1969 – Feb 05 1970                     Cocoș

Feb 06 1970 – Ian 26 1971                      Câine

Ian 27 1971 – Feb 14 1972                      Porc

Feb 15 1972 – Feb 02 1973                     Șobolan

Feb 03 1973 – Ian 22 1974                      Bou (Bivol)

Ian 23 1974 – Feb 10 1975                      Tigru

Feb 11 1975 – Ian 30 1976                      Iepure

Ian 31 1976 – Feb 17 1977                      Dragon

Feb 18 1977 – Feb 06 1978                     Șarpe

Feb 07 1978 – Ian 27 1979                      Cal

Ian 28 1979 – Feb 15 1980                      Capră

Feb 16 1980 – Feb 04 1981                     Maimuță

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Feb 05 1981 – Ian 24 1982                      Cocoș

Ian 25 1982 – Feb 12 1983                      Câine

Feb 13 1983 – Feb 01 1984                    Porc

Feb 02 1984 – Feb 19 1985                     Șobolan

Feb 20 1985 – Feb 08 1986                     Bou (Bivol)

Feb 09 1986 –Ian 28 1987                       Tigru

Ian 29 1987 – Feb 16 1988                      Iepure

Feb 17 1988 – Feb 05 1989                     Dragon

Feb 06 1989 – Ian 26 1990                      Șarpe

Ian 27 1990 – Feb 14 1991                      Cal

Feb 15 1991 – Feb 03 1992                     Capră

Feb 04 1992 – Ian 22 1993                      Maimuță

Ian 23 1993 – Feb 09 1994                      Cocoș

Feb 10 1994 – Ian 30 1995                      Câine

Ian 31 1995 – Feb 18 1996                      Porc

Feb 19 1996 – Feb 06 1997                     Șobolan

Feb 07 1997 – Ian 27 1998                      Bou (Bivol)

Ian 28 1998 – Feb 15 1999                      Tigru

Feb 16 1999 – Feb 04 2000                     Iepure

Feb 05 2000 – Ian 23 2001                      Dragon

Ian 24 2001 – Feb 11 2002                      Șarpe

Feb 12 2002 – Ian 31 2003                      Cal

Feb 01 2003 – Ian 21 2004                      Capră

Ian 22 2004 – Feb 08 2005                      Maimuță

Feb 09 2005 – Ian 28 2006                      Cocoș

Ian 29 2006 – Feb 17 2007                      Câine

Feb 18 2007 – Feb 06 2008                     Porc

Feb 07 2008 – Ian 25 2009                      Șobolan

Ian 26 2009 – Feb 13 2010                      Bou (Bivol)

Feb 14 2010 – Feb 2 2011                       Tigru

Feb 3 2011 – Ian 22 2012                        Iepure

Ian 23 2012 – Feb 9 2013                        Dragon

Feb 10 2013 – Ian 30 2014                      Șarpe

Ian 31 2014 – Feb 18 2015                      Cal

Feb 19 2015 – Feb 7 2016                       Capră

Feb 8 2016 – Ian 27 2017                        Maimuță

Ian 28 2017 – Feb 15 2018                      Cocoș

Feb 16 2018 – Feb 4 2019                       Câine

Feb 5 2019 – Ian 24 2020                        Porc

Ian 25 2020 – Feb 11 2020                      Bou (Bivol)

 

tabel-zodiac-chinezesc.pdf

horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai
horoscop-chinezesc-zodii-luna-mai


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si