Horoscopul pentru weekendul 17-18 februarie 2024. Sunt câteva evenimente astrologice importante care își pun amprenta asupra acestui weekend.

Citește și: Horoscopul zilei de 16 februarie 2024: Zodia care primește o sumă importantă de bani

Horoscopul pentru weekendul 17-18 februarie 2024. Marte a intrat în Vărsător încă de la începutul săptămânii, de marți, 13 februarie, și va sta acolo până pe 22 martie.

În același timp, Venus se alătură lui Marte și Pluto în Vărsător, începând de vineri, 16 februarie până pe 11 martie.

Horoscop pentru weekend. Zile minunate pentru trei zodii

Cu planeta energizantă Marte care traversează acest semn zodiacal unificator, colabotrativ și inovator, Vărsător, poți fi un agent al schimbării, aducând oamenii înapoi la înțelegere și cooperare.

Astrologii recomandă să te concentrezi pe aspectele comune și pe obiectivele comune, creând în același timp un spațiu incluziv pentru ca vocea tuturor să fie auzită.

Este o perioadă în care proiectele de echipă au șanse de reușită, scrie Astrostyle.com.

Cum Venus în Vărsător din acest weekend, există pericolul să fii surprins că te simți atras de un prieten la care nu te-ai gândit niciodată „așa”.

Pentru cupluri, această perioadă poate declanșa un dialog sincer despre felul în care fiecare își imaginează o uniune fericită.

Recomandarea astrologilor este să reduci frica și posesivitatea, ceea ce va crea spațiu de respirație pentru individualitatea fiecăruia. Se anunță zile însorite pentru Gemeni, Raci și Pești.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Horoscop pentru weekend. Zile minunate pentru trei zodii

Horoscop pentru weekend. Zile minunate pentru trei zodii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Horoscop pentru weekend. Berbec

Fii atent la întâlnirile întâmplătoare din weekend, când Venus se aliniază cu Pluto. În cuplu, Berbecii ar trebui să acorde prioritate grupurilor și activităților pe care amândoi le fac cu plăcere.

Duminică, Soarele strălucește în Pești și în 12-a ta casă a compasiunii și introspecției. Acum îți va fi mai ușor să treci cu vederea orice lucru mărunt. Posibil să descoperi că ai nevoie de mai mult somn decât de obicei.

Horoscop pentru weekend. Taur

Emoțiile profesionale și personale continuă să vină în weekend! De vineri, planeta Venus amoroasă și estetică, se închide în cea de-a zecea casă a carierei, statutului și orientării viitoare până pe 11 martie, împletind acele două domenii cheie ale vieții tale. Fii pregătit pentru o revelație puternică sâmbătă, când Venus se conectează la alchimicul Pluto.

Taurii care sunt singuri trebuie să testeze noi strategii și mai ales să-și înțeleagă dorințele. Duminică, își face simțit spiritul de echipă, în timp ce Soarele începe turneul anual al Peștilor și al casei a 11-a colaborativă. Acest val solar poate atrage oameni inovatori, conștienți din punct de vedere social, pe orbita ta.

Gemeni

Pentru Gemeni sunt vești romantice binevenite în acest weekend, spun astrologii.

Lucrurile care s-au simțit „prea fierbinți" pentru a fi gestionate la începutul anului pot părea brusc la îndemână acum, inclusiv a-și asuma o altă șansă la romantism. O evadare rapidă din casă sau chiar din oraș te-ar putea ajuta să-ți recapăți ritmul.

Duminică, întreaga vibrație se schimbă, când Soarele iese din Vărsător și își începe vizita anuală de o lună în Pești, a 10-a casă a ta, a ambiției profesionale. În următoarea perioadă, este posibil să fii selectat pentru un rol de conducere sau o poziție care aduce mai multă responsabilitate și autonomie.

Rac

Puterile tale de atracție ar putea fi crescute în acest weekend, dar acesta nu este un motiv pentru a-ți coborî standardele. Să fii foarte clar în ceea ce privește tipul de persoană pe care vrei să-l atragi în vrejele tale. Este important să-ți actualizezi „lista” de criterii și să te concentrezi acum mai degrabă pe valori și caracter decât pe atribute fizice.

Astrologii spun că trebuie să fii pregătit pentru o mică aventură sălbatică începând din această duminică. Soarele își începe șederea anuală în Pești, unde îți va lumina cea de-a 9-a casă, în căutarea libertății, până pe 19 martie. Următoarea perioadă îți oferă o fereastră ideală pentru o călătorie în străinătate sau pentru începerea unei mici afaceri.

Leu

Săptămâna care se apropie de final a avut o temă dominantă pentru Lei: relațiile! Sunt persoanele cu cea mai mare inimă din zodiac, iar loialitatea lor legendară îi face să meargă până la capătul pământului pentru cineva pe care-l iubesc. Lucrurile încep să devină foarte interesante de vineri, indiferent dacă ești singur sau într-o relație.

Pasiunea se va infiltra în viața ta mai ales sâmbătă, când Venus face o combinație de o zi cu magneticul Pluto. Începând de duminică, când Soarele intră în Pești până pe 19 martie, s-ar putea să fie nevoie să te retragi de la toată lumea și să te sincronizezi din nou cu tine însuți. Ești pregătit pentru o transformare personală profundă.

Fecioara

Este un moment bun pentru activități de îngrijire personală și sport. Astrologii le recomandă Fecioarelor masaje, energie, mese hrănitoare și timp de relaxare. Antrenează-te în sala de gimnastică, în studioul de yoga sau pur și simplu plimbă-te în aer liber.

Începând cu acest weekend, apare o creștere a energiei solare în zona cuplului ideal pentru Fecioare. Nu trebuie să te grăbești pentru că Soarele rămâne în Pești până pe 19 martie. Fecioarele aflate deja într-o relație vor avea plăcere să se implice în proiecte comune, împreună cu persoana iubită.

Balanța

Pentru Balanțe, carismatica Venus se leagă în weekend de Vărsător și de casa a 5-a a flirtului amoros. În calitate de stilist al zodiacului, nativul din Balanță este invitat de Venus, iubitoarea de lux, să se răsfețe cu meniuri speciale, cu mai multe feluri de mâncare și combinații de vinuri.

Începând de duminică, te vei reconecta la centrul tău, pentru că Soarele intră în Pești și în 6-a casă a sănătății, organizării și îngrijirii de sine până pe 19 martie. Dacă îți place să faci liste, programează exerciții zilnice pentru perioada următoare. Și nu uita să rămâi hidratat, un aspect foarte important atunci când Soarele se află în semnul de apă Pești. Este un moment fertil pentru inspirația creativă.

Horoscop pentru weekend. Zile minunate pentru trei zodii

Horoscop pentru weekend. Zile minunate pentru trei zodii

Scorpion

Poate fi un moment bun să faci unele ajustări în spațiul casei tale, pe care le-ai amânat în ultima vreme. Vei simți o intensificare a energie, să nu fii surprins că te trezești brusc neliniștit să faci niște schimbări majore în camera ta.

Citeste si: Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”- kfetele.ro

Citeste si: "Asta este o chestie a unui om care gândește atât de pervers". Tavi Colen, motivul pentru care nu l-a dat în judecată pe Alin Oprea- radioimpuls.ro

Dacă ești în căutarea unui partener, e momentul potrivit să exprimi pe rețeaua de socializare favorită ce cauți exact. Sfatul astrologului: nu-i respinge în mod reflex pe cei tăcuți sau pe care par banali la prima vedere!

O trezire de primăvară ar putea avea loc duminica aceasta, când Soarele luminează în Pești: este o oportunitate pentru un nou început. Acest lucru este valabil atât pentru viața ta personală, cât și pentru cea profesională sau artistică. 

Săgetător

Marte energizant a intrat în Vărsător, alăturând Soarele și Pluto în a 3-a casă a comunicării și cooperării pentru Săgetători, intensificându-ți nevoia de contacte sociale. Din fericire, oamenii vor fi dornici să se asocieze cu tine în aceste zile. A treia casă guvernează, de asemenea, comunicarea, iar Marte îți poate accelera munca la un proiect de scriere, podcasting sau media.

Este posibil ca în weekend să cunoști oameni noi și să îți lărgești cercul de prieteni. Vei fi tentat să ieși într-un club, la un concert live sau la un eveniment cultural despre care tot ai auzit, dar nu ai participat niciodată. Se anunță ieșiri memorabile, spun astrologii.

Capricorn

Este un moment ideal pentru a te gândi la modalități de a îți crește câștigurile, poate prin căutarea de clienți potențiali și încheierea de oferte, pentru început. La fel ca toată lumea, va trebui să îți urmărești și cheltuielile, iar asta poate fi puțin dificil, deoarece gustul înnăscut pentru lux este greu de înfrânat.

Venus a intrat de vineri în a doua casă a ta, cea productivă, eficientă. Nu pierzi timpul dacă îți organizezi și înfrumusețezi biroul și casa. Pune-ți în ordine finanțele și obiectivele, rămâi concentrat și determinat și vei avea
numai de câștigat.

Vărsător

Este momentul ideal pentru Vărsător, așa că îndepărtează-ți atenția de la problemele altora și direcționează-ți energia neobișnuită către tine. Nivelurile tale de energie pot începe să crească și s-ar putea să te trezești căutând o misiune potrivită.

Începând de vineri, Venus plină de viață a intrat în zodia ta: ar putea fi reîmprospătarea stilistică sau romantică pe care o așteptai. Duminică, Soarele se mută în Pești: pentru tine asta înseamnă că astrul don zodiac se pregătește să-ți energizeze zona monetară. Acum este timpul să îți îndrepți atenția către lucruri precum creșterea potențialului de câștig. 

Pești

Găsești acum comutatorul pentru a înlocui vechile mesaje negative cu altele noi, pozitive. Este oportunitatea ideală de intra în contact cu sentimentele tale autentice. Acum s-ar putea înclina balanța spre fantezie: lasă-ți propria imaginație bogată să te ducă unde știe mai bine.

Duminică este startul oficial al celei mai minunate perioade din an: sezonul Pești! Soarele care intră în semnul tău poate aduce o ușurare binecuvântată, mai ales după o lună mai dificilă. 

De acum ș până în 19 martie, ești literalmente în elementul tău, așa că mergi mai departe și sărbătorește-l cu ritualuri de îngrijire personală. Este momentul să te pui pe TU pe primul loc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si