Citește  horoscopul săptămânal 11-17 martie 2024. Urmează o perioadă în care mai multe zodii ajung acolo unde își doresc și își îndeplinesc o dorință mare pe care o au. Nu toți vor reuși acest lucru, dar vor face pași înspre idealul lor.

Citește horoscopul săptămânal 11-17 martie 2024 pentru toate zodiile

Află ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 11-17 martie 2024.

Consultă horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

horoscop

Vezi ce îți aduce săptămâna 11-17 martie 2024. Consultă horoscopul săptămânal pentru a vedea care sunt zodiile norocoase.

[Sursa foto: iStock]

Berbec

Pentru nativii Berbec urmează o perioadă interesantă și foarte potrivită pentru a-și urma visurile. Este esențial să depună eforturi pentru a atrage ceea ce își doresc de atât de mult timp. Totuși, această zodie este „avansată” în ceea ce privește drumul spre succes.

Este bine să aibă grijă la lucrurile care îi pot doborî destul de repede, cum ar fi o relație care nu mai merge atât de bine ca întrecut sau anumite întâmplări neprevăzute. Atât timp cât își păstrează sufletul curat și claritatea în minte, acești nativi sunt pe drumul cel bun.

Taur

Taurii au o energie de neegalat în această săptămână și încearcă să rezolve foarte multe dintre sarcinile pe care le-au lăsat deoparte de-a lungul timpului.

În această perioadă pot primi semne în viața lor, sub orice formă.

Semnele îi vor ghida către alegerea corectă, iar acestea, în combinație cu intuiția, trebuie să le ofere acestor nativi o perspectivă sigură asupra viitorului. Taurii sunt productivi pe plan profesional în această săptămână și pot obține o mărire la locul de muncă. Acesta va fi unul dintre pașii importanți către atingerea idealurilor lor.

Gemeni

Gemenii au o săptămână plină din punct de vedere al interacțiunii cu cei din jur. Este posibil să lucreze mai puțin, dar vor fi plecați mai mult timp de acasă. Dacă au un job flexibil, este bine să se arunce în diverse călătorii de ultim moment.

Este posibil să se întâlnească cu fericirea pe drum într-un moment total neprevăzut, iar cei din jur pot observa acest lucru. Zodia Gemeni este la extreme în această perioadă și ar trebui să își urmărească interesele. Dorințele lor pot deveni realitate dacă alegerile lor sunt cele potrivite pentru ei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

zodia gemeni

Horoscopul saptamanal pentru 11-17 martie 2024 ne spune că zodia Gemeni are o viață socială activă.

[Sursa foto: Freepik]

Rac

Racii au în față o perioadă în care unele aspecte importante legate de viața lor sunt din ce în ce mai clare. Prin prisma persoanelor pe care le vor întâlni, dar și a acțiunilor pe care le vor face în această săptămână, zodia Rac va fi cu un pas mai aproape de a-și îndeplini o dorință.

Această perioadă este perfectă pentru a-și reevalua prioritățile și pentru a face din pasiunile lor ceva măreț. Nu trebuie să se grăbească, deoarece graba strică treaba. Este loc sub soare oricând pentru această zodie.

Leu

Leii se bazează pe propriile abilități și reușesc să facă lucruri minunate cu cunoștințele pe care le au în diverse domenii. Ei au oportunitatea de a începe un proiect important care pe viitor le va asigura un venit stabil, mai ales dacă se dedică sută la sută.

Această zodie nu trebuie să fie egoistă atunci când caută succesul. Este important să lucreze cu toți din jurul său și să încerce să „fure meserie” dacă este cazul. Generozitatea și empatia îi va conduce spre îndeplinirea dorinței lor mărețe.

zodia leu

Horoscopul saptamanal pentru 11-17 martie 2024 ne spune că zodia Leu intră într-o zonă benefică pentru ei din punct de vedere financiar.

[Sursa foto: Freepik]

Fecioară

Fecioarele sunt gata să se bucure de roadele muncii lor după o perioadă de foc. La începutul săptămânii tind să fie aspre cu ele însele și să gândească unele lucruri negative despre propria persoană. Cel mai bine este să se înconjoare cu oameni buni.

Această zodie recunoaște și apreciază toate lucrurile frumoase care apar în viața lor, mai ales către finalul perioadei menționate. Ea ar trebui să sărbătorească fiecare reușită pentru a-și vedea propria valoare.

Balanță

Balanțele cresc în această săptămână, pe plan profesional. Această zodie va fi de neoprit și atunci când își va pune în minte să facă un lucru, vor reuși să îl ducă până la final și să obțină rezultate incredibile.

Nu ar trebui să caute aprobarea celor din jur, ci să se bucure de fiecare lucru mărunt din jurul lor. Totodată, această zodie trebuie să știe că părerea sa este cea mai importantă atunci când vine vorba despre alegeri pentru propria persoană. Dacă își doreau de mai mult timp să obțină o funcție importantă, până la finalul acestei perioade astrele pot face în așa fel încât să se și întâmple.

Scorpion

Scorpionii au o săptămână minunată pe plan profesional. Fac mai mulți bani decât în mod normal, iar proiectele se înmulțesc pe zi ce trece în această perioadă. Cu toate acestea, Scorpionii sunt stângaci la capitolul dragoste.

Chiar dacă nu este o veste bună, ei trebuie să știe că undeva, există o șansă să repare lucrurile și să o ia de la zero. În această săptămână ar trebui să se concentreze pe ceea ce nu au putut rezolva în trecut și să își facă curaj să încerce noi zone profesionale.

Săgetător

Săgetătorii sunt înțelepți în această săptămână, iar bunătatea lor îi duce foarte aproape de dorința măreață pe care o au. Obstacolele care apar în calea lor sunt inofensive, așa că nu ar trebui să se lase intimidați.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Au tendința de a fi impulsivi și de a acționa fără a se gândi la eventualele consecințe. Nu este cel mai bun mod de a aborda o situație, indiferent de cât de complicată poate părea. Cu cât se stresează mai puțin, cu atât răspunsurile vor veni mai repede către ei.

Capricorn

Capricornii trec printr-o săptămână de foc, la propriu, din punct de vedere emoțional. Este posibil ca în această perioadă să simtă sentimente negative puternice față de ceva sau cineva, dar ar trebui să știe că fiecare lucru care li se întâmplă, se întâmplă cu un scop.

Este foarte posibil ca până la finalul săptămânii să realizeze lucruri importante și să își dea seama că nu orice este întâmplător. Dorința lor se poate îndeplini destul de repede dacă se țin departe de ceea ce simt că-i consumă pe dinăuntru.

Vărsător

Vărsătorii sunt buni ascultători în această săptămână, iar prin prisma bunătății și empatiei lor față de cei din jur, pot avea oportunități mărețe. Importanța lor la locul de muncă este recunoscută și asta își și doreau.

Simt lucruri minunate și își revin la normal pe plan emoțional. Vărsătorii sunt dedicați tuturor activităților pe care le fac în această săptămână și niciun efort nu trece neobservat. Este o perioadă minunată pentru a explora noi locuri și pentru a cunoaște noi persoane.

Pești

Peștii își îndeplinesc toate dorințele în această săptămână, cel puțin pe cele mai mici dintre ele. Există destul timp în viitor pentru a-și atinge potențialul, dar ei mai au de lucrat până acolo. Este bine să își urmeze aspirațiile cu toată încrederea.

Această perioadă vine cu bune și cu rele, iar atunci când Peștii vor dori să obțină ceva, vor face tot posibilul să ia ceea ce este al lor. Nu trebuie să se lase consumați de gândurile negative, ci trebuie să își vadă de treaba lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si