Consultă  horoscopul săptămânii 11- 17 decembrie 2023. Mai multe zodii primesc vești bune înainte de Crăciun. Cum va arăta următoarea săptămână pentru cele 12 zodii?

Horoscopul săptămânii 11- 17 decembrie 2023

Află ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 11- 17 decembrie 2023.

Consultă horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

horoscop saptamanal

Consultă horoscopul săptămânii 11 - 17 decembrie 2023.

[Sursa foto: iStock]

Berbec

Berbecii au parte de o săpămână plină de oportunități în plan profesional. Ei au șansa de a se remarca prin inițiativele pe care le au și abordările creative pe care le propun la locul de muncă.

Acești nativi pot avea parte de vești excepționale cu doar câteva zile înainte de Crăciun, din partea colegilor sau a șefilor lor, iar acest lucru îi poate face să aibă o atitudine pozitivă pe parcursul întregii zile. De asemenea, ei se pot aștepta la un bonus înainte de sărbătorile de iarnă.

Taur

Taurii au parte de o săptămână prosperă, iar tot ceea ce își propun se poate îndeplini. Veștile bune vin rând pe rând către ei, iar bucuria pe care o simt este mare.

Acești nativi vor simți nevoia să se conecteze mai mult cu cei din jurul lor și să le facă surprize incredibil de frumoase prietenilor și familiei lor.

Cadouri vor primi și ei în această perioadă, de la colegi de muncă, oiri de facultate. 

Ei sunt fericiți să împărtășească grijă și iubire în jurul lor.

Gemeni

Gemenii se înțeleg bine cu cei din jur și pun la cale o surpriză pentru cineva drag, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Entuziasmul lor le dă energie celor din jur să continue să facă o treabă excelentă, iar nativii Gemeni sunt o sursă de inspirație adevărată pentru ei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bucuriile Gemenilor nu se opresc aici, deoarece ei pot fi luați prin surpindere chiar de persoana iubită cu o vacanță frumoasă sau cu un produs mult dorit. Ei se vor simți iubiți și apreciați.

Rac

Racii sunt grijulii cu cei din jurul lor și le oferă atenție mai mult decât de obicei. Este benefic ca aceștia să aibă grijă la intențiile celor din jur, deoarece nu toată lumea va fi onestă cu ei în aceste zile.

Săptămâna 11-17 vine și cu vești neașteptate pe care Racii le primesc de la familie sau de la prieteni, cu privire la o nouă oportunitate care le strigă numele de mai mult timp. Este bine ca Racii să își ia inima în dinți și să le arate tuturor de ceea ce sunt în stare.

Leu

Leii își lasă creativitatea să zburde și îi surprind pe cei din jurul lor. Prietenii și familia se vor simți norocoși să îi aibă în preajmă, mai ales atunci când vine vorba despre alegerea cadourilor de Crăciun perfecte. Nativii Leu își pot asuma rolul de „spiriduș al moșului” și le pot da sfaturi bune celor din jur pentru a ca aceștia să facă surprize inedite.

Nici ei nu sunt lăsați deoparte. În această săptămână, ei au ocazia să experimenteze adevărate surprize.

Fecioară

Fecioarele sunt determinate să își termine tot ce au de făcut în această săptămână, pentru ca apoi să aibă suficient timp pentru a sta cu cei dragi. Este o inițiativă bună din partea lor, și chiar realizabilă. Totul depinde de ei.

Este important ca în această săptămână, nativii acestei zodii să comunice mai mult cu colegii de la locul de muncă. În acest fel, ei se pot cunoaște mai bine, iar relațiile lor se pot consolida semnificativ.

Balanță 

Balanțele sunt gata să se dăruiască întru totul activităților de iarnă. Ei tind să pună pauză activităților de la locul de muncă în această săptămână și să pornească în căutarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Veștile bune pentru ei sunt la tot pasul, așa că ei trebuie doar să fie puțin mai atenți.

Nativii acestei zodii sunt interesați să își consolideze relația cu prietenii lor, dar și cu familia. O întâlnire cu persoanele dragi la un restaurant sau chiar în confortul propriei case, va fi de mare ajutor.

 

Scorpion

Scorpionii își dau voie să viseze cu ochii închiși la următoarea etapă din viața lor. Pe bune dreptate, ei au reușit în ultima vreme să se dezvolte mult, iar acum tot ce li se întâmplă bun în viață li se cuvine întru totul.

Este o perioadă în care armonia este prezentă atât în sufletul, cât și în casa nativilor Scorpion. Ei sunt dispuși să ofere mult din ceea ce au celor dragi pentru ca aceștia să fie fericiți.

Săptămâna aceasta este una bună pentru pentru investiții.

Săgetător

Săgetătorii au parte de o săptămână bună. Ei primesc vești bune de la oamenii din jurul lor și își doresc să evolueze cât mai mult în această perioadă. Cei dragi le vor fi alături la orice pas, însă inițiativa trebuie să pornească chiar de la ei.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Săgetătorii sunt dedicați activităților pe care le pot face cu mâna lor, cum ar fi croșetatul sau construcția cutiilor cu cadouri de la zero. Creativitatea lor va fi foarte apreciată de familie și de prieteni.

Capricorn 

Capricornii au planuri mari pentru această săptămână. Ei muncesc din greu pentru ca mai apoi să aibă parte de zile liniștite și, de ce nu, de o vacanță de neuitat alături de persoana iubită, chiar în preajma sărbătorilor.

Ei vor avea energie să facă tot ce și-au propus și chiar și mai mult. Vor primi vești bune despre o mărire salarială, iar bucuria lor va atinge cote maxime. Este o perioadă bună pentru ei și nu ar trebui să se lase descurajați de „gurile rele”.

Vărsător 

Vărsătorii au parte de o săptămâna mai liniștită și lipsită de conflicte. Ei sunt axați în această săptămână căutarea cadourilor pentru cei dragi. 

Totodată, în viața lor vin vești bune, cu puțin timp înainte de Crăciun. Acestea pot avea legătură cu o sumă de bani sau cu o casă pe care nativul Vărsător și-o dorește demult. Este o perioadă bună pentru manifestarea dorințelor. Este important ca acești nativi să dea curs întâmplărilor bune din viața lor fără să se întrebe de ce nu s-a întâmplat într-un alt fel.

Pești

Peștii sunt foarte atenți la cei din jurul lor și încearcă să afle cât mai multe despre oamenii la care țin. Așa, vor ști mai bine ce li se potrivește și care sunt așteptările lor de la sărbătorile de iarnă care sunt foarte aproape.

Nativii zodiei Pești se pregătesc de noi începuturi și simt entuziasm în legătură cu toate cele ce vor urma. Este important ca ei să se concentreze pe propria persoană și să își acorde timpul necesar să treacă peste greutățile vieții.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si