În această săptămână, atmosfera astrală este încărcată. Mercur este în conjuncție cu soarele, astfel poate să vă aducă tot felul de idei creative pe care să le folosiți atât la locul de muncă, dar și în relațiile cu cei apropiați.

Berbec și Balanță

Pe sectorul iubirii, berbecii și balanțele au parte de comunicare armonioasă. Vă ascultați cu mai mult interes parteneri, iar aceștia sunt dornici să vă sprijine cu nevoile voastre.

Rac și Capricorn

Pe sectorul emoțional, racii și capricornii au parte de răsturnări de situație. Este momentul să stabiliți reguli noi în cuplu pentru ca toate lucrurile să funcționeze cât mai bine.

Taur și Scorpion

Pe sectorul financiar, o săptămână excelentă pentru taur și scorpioni. Marte în taur vă ajută să câștigați jocuri de putere și să aveți mai mulți bani.

Leu și Vărsător

Pe sectorul financiar au parte de emoții intense și crize, leii și vărsătorii. Este o săptămână foarte interesantă. Mare grijă la deciziile pe care le luați, deoarece acesta ar putea să vă urmărească mult timp.

Gemeni și Săgetător

Pe sectorul sănătății, gemenii și săgetătorii stau foarte bine. Este o săptămână în care aveți parte de multe activități, energie bună și surprize neașteptate.

Fecioară și Pești

Sectorul sănătății este vulnerabil pentru fecioare și pești. Găsiți soluții destul de repede, însă există posibilitatea să vă speriați atunci când analizele nu ies cel mai bine. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si