Horoscopul săptămânii 19- 25 februarie 2024. Noua săptămână vine cu momente de fericire și bucurie pentru mai multe zodii. Veștile bune apa în plan sentimental, acolo unde iubirea își va face loc ușor, ușor în viața nativilor.

Horoscopul săptămânii 19- 25 februarie 2024

Vezi ce îți rezervă astrele în săptămâna 19-25 februarie 2024.

Știrilekanald.ro îți prezintă horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Citește și: Horoscopul zilei de 16 februarie 2024: Zodia care primește o sumă importantă de bani

Horoscopul săptămânii 19 - 25 februarie 2024: Surprize mari de Dragobete

Horoscopul săptămânii 19 - 25 februarie 2024: Surprize mari de Dragobete

[Sursa foto: Istockphoto.com]

Berbec

Berbecii au parte de o săptămână cu bucurie. Săptămâna ce vine le aduce fericire, iar pe plan amoros totul se îndreaptă în direcția potrivită.

Mai mult, vor avea nevoie de o îndrumare pentru a lua o decizie.

Taur

Taurii vor avea o săptămână în care vor fi încercați. Pe plan profesional vor avea parte de provocări, dar vor uita de tot stresul când vor ajunge acasă, acolo unde lucrurile decurg perfect.

Ar trebui să acorde o mai mare atenție planului financiar pentru că au tendința de a cheltui banii pe lucruri inutile. Unii nativi se pregătesc să facă o schimbare pe plan profesional.

Citește și: Horoscopul zilei de 15 februarie 2024: Vești de departe pentru două zodii. Ce ne spun astrele?

Gemeni

Gemenii au o săptămână așa cum au visat. În iubire lucrurile le merg perfect: iubesc și sunt iubiți și mai mult decât atât își intensifică legăturile și conexiunile cu partenerul de viață.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

S-ar putea trezi în anumite situații la care nu s-au așteptat. Totuși, au nevoie de diplomație pentru a face față cu brio.

Rac

Racii au o săptămână presărată cu iubire și liniște. Pentru ei/ ele apar noi parteneriate și proiecte care îi vor propulsa atât din punct de vedere social, cât și financiar.

La începutul săptămânii, o persoană tânără din viața lor își va pune amprenta asupra stării lor de bine ceea ce le va fi benefic pentru poziția socială și pentru planul amoros.

Leu

Leii vor observa cum relațiile pe care le au se îmbunătățesc. Persoanele care nu au un partener de viață acum pot cunoaște pe cineva alături de care să se simtă împliniți sau pot avea câștiguri financiare considerabile.

Este o săptămână care le aduce o stare pozitivă și perfectă pentru a avea noi începuturi. La finalul săptămânii ar putea apărea tensiuni în familie sau la locul de muncă. Unii dintre ei ar putea resimți nevoia de a se reorienta din punct de vedere profesional. Trebuie să se gândească bine.

Fecioară

Fecioarele primesc un impuls pe plan amoros. În ceea ce privește iubirea, vor fi răsplătiți cu momente unice și ar putea duce lucrurile la următorul nivel. 

Pentru ei/ele lucrurile stau diferit la locul de muncă. Există posibilitatea să apară pierderi financiare și pot apărea discuții în contradictoriu care vor degenera.

Balanță

Balanțele sunt vizate de iubire. Dar dacă nu renunță la orgoliu lucrurile ar putea căpăta o altă întorsătură. Pe plan financiar e important să acorde mai multă atenție banilor pentru că i-ar putea pierde ușor. Trebuie să fie atenți/ atente la ce, cât și cum cumpără.

Scorpion

Scorpionii își vor petrece timpul liber în compania persoanelor dragi din viețile lor și își vor da seama cât de importante sunt relațiile lor și comunicarea cu persoanele la care țin.

Munca le va fi lăudată dar ar fi bine să rămână discreți cu reușitele pe care le au în această săptămână fabuloasă.

Citește și: Horoscopul zilei pentru 14 februarie 2024: Zodiile care se simt iubite și respectate în această zi

Horoscopul săptămânii 19 - 25 februarie 2024: Surprize mari de Dragobete

Horoscopul săptămânii 19 - 25 februarie 2024: Surprize mari de Dragobete

[Sursa foto: Istockphoto.com]

Săgetător

Săgetătorii ar putea vedea cum problemele din plan amoros îi copleșesc. Tristețea îi va cuprinde. Vestea bună este că vor avea parte de noi începuturi.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

E important să se concentreze și pe lucrurile bune pe care le întâmpină, nu doar pe cele dificle.

Capricorn

Capricornii sunt norocoși pentru că se bucură de relații stabile și au în jurul lor prieteni și persoane în vârstă care îi/ le ajută în momentele dificile.

Ar putea apărea tensiuni pe care vor reuși să le depășească foarte ușor dacă se concentrează să rezolve problemele și învață lucruri importante din experiențele acestea.

Vărsător

Vărsătorii au o săptămână pe care nici nu o simt. Munca îi/ le copleșește și vor ca lucrurile profesionale să iasă perfect. Spre finalul săptămânii apar oportunitățile ceea ce le va aduce fericire. Rezultatele favorabile nu vor întârzia să apară.

Trebuie doar să aibă încredere în ei/ ele și totul va fi bine.

Citește și: Horoscopul zilei pentru 13 februarie 2024: Zodiile care sunt ferite de ghinion. Au realizări pe mai multe planuri

Pești

Peștii sunt atenți/ atente la viața de cuplu. Au foarte mare grijă în ceea ce privește deciziile pe care le iau pe plan profesional și în carieră.

În următoarea perioadă sunt sfătuiți/ sfătuite să stea departe de discuții, în special cele de la începutul săptămânii pentru că doar în acest mod pot sta departe de discuții care nu își au rostul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si