Horoscopul săptămânii 22-28 august 2022. Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru următoarea perioadă și vezi ce te așteaptă în dragoste, carieră sau în sectorul banilor!   

Horoscop săptămânal 22-28 august 2022 pentru toate zodiile

Iată horoscopul  săptămânal 22-28 august 2022  pentru toate semnele zodiacale!

horoscop săptămânal 22-28 august 2022

Horoscopul săptămânii 22-28 august 2022. Zodiile care au cel mai mare ghinion zilele acestea.

[Sursa foto: PixaBay]

Berbec

În săptămâna 22-28 august 2022 Berbecii ar trebui să dea dovadă de mai multă încredere.

Dacă vor avea ocazia de a face o schimbare și se vor simți capabili să facă acest lucru atunci nu ar trebui să mai stea pe gânduri. Orice element de noutate care va apărea în această perioadă îi va face pe nativii Berbeci să aibă o stare de spirit extraordinară.

Taur

Nativii din zodia Taur ar putea avea cheltuieli mai mari decât cele la care s-au așteptat. Astfel, pe plan financiar ar putea avea parte de o săptămână destul de dificilă. Vor învăța ca pe viitor să fie mai responsabili, mai ales în ceea ce privește sectorul financiar.

Citeste si: Horoscop 23 august 2022. O zi dificilă pentru aceste zodii. Atenție, decizii importante de luat în dragoste!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

horoscop săptămânal 22-28 august 2022

Horoscopul săptămânii 22-28 august 2022. Zodiile care au cel mai mare ghinion zilele acestea.

[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Gemenii se vor apuca să facă curățenie în viața lor personală. Își vor da seama că au acordat prea multă încredere unor persoane care nu meritau acest lucru din partea lor. Vor pune punct unor relații care nu le aduc prea mult bine și vor găsi puterea de a merge mai departe.

Rac

Racii au parte de o săptămână agitată, mai ales la locul de muncă. Pot avea noi responsabilități, dar în același timp și noi provocări cărora vor fi nevoiți să le facă față.

Leu

Pentru Lei este o săptămână liniștită în care vor avea tot timpul de care au nevoie pentru a-și pune ordine în gânduri. Dacă simt nevoia să facă unele schimbări, trebuie să știe că este cel mai bun moment pentru a face astfel de lucruri.

Fecioară

Fecioarele adoră curățenia, iar această săptămână este una bună pentru ele. Vor face curățenie în viața personală și profesională și vor lăsa în urmă unele lucruri care i-au ținut pe loc. Vor deveni astfel, mai responsabili. Această săptămână va fi una perfectă pentru Fecioare, cu multe aspecte pozitive.

Balanță

Balanțele vor avea parte de o săptămână puțin mai dificilă la locul de muncă. Pot afla unele informații care, deși nu le va afecta în mod direct, le vor pune pe gânduri. Nu se vor putea concentra asupra lucrurilor și vor avea senzația că nu pot ține ritmul cu colegii de la birou.

Scorpion

Scorpionii au nevoie de spațiu în această săptămână, singurul lucru care îi va deranja va fi doar dacă cineva le va încălca intimitatea.

Săptămâna aceasta îi va găsi pe Scorpioni mult mai sensibili decât de obicei, lucru care va putea fi observat de cei din jur.

Citeste si: Horoscop bani septembrie 2022: Care sunt cele două zodii norocoase care se vor umple de bani

horoscop săptămânal 22-28 august 2022

Horoscopul săptămânii 22-28 august 2022. Zodiile care au cel mai mare ghinion zilele acestea.

[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Săgetătorii vor lucra mult pentru a duce la capăt un proiect, fapt ce le va cauza mult stres. Din această cauză pot apărea conflicte cu persoanele din jurul lor.

Capricorn

În această săptămână Capricornii pot avea parte de conflicte în familie. Nu vor fi pe aceeași lungime de undă anumite persoane apropiate din familie, dar nu se vor feri să le spună verde-n față cum văd ei lucrurile de fapt. Astrele îi sfătuiesc să fie atenți la vorbe și să nu folosească replici dure pe care le-ar putea regreta mai târziu.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să aibă mai multă răbdare în această săptămână. Nu vor rezolva lucrurile dacă vor fi nervoși, astfel că trebuie să dea dovadă de răbdare și calm. În a doua parte a săptămânii vor avea parte de surprize plăcute care îi vor bucura.

Pești

Peștii fac pași timizi, dar siguri spre viitor. Vor reuși în sfârșit să lase în urmă trecutul și se vor simți liniștiți sufletește. A venit momentul pentru a se gândi ai mult la propria lor persoană și pentru a-și stabili obiective clare pentru următoarea perioadă.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citeste si: Marte intră în Gemeni începând cu 20 august 2022. Cum sunt influențate zodiile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si