Este o săptămână intensă cu aspecte interesante. Venus din Fecioară formează un trigon cu Uranus în Taur, aspecte armonioase și mai multă organizare, mai bună organizare în relații. În schimb, Marte și Mercur din semnul Scorpion formează o poziție cu Jupiter în Taurr. Discuții legate de resurse, discuții legate de bani, unele aș spune despre ele, sunt destul de agresive sau tensionate.

Fecioară și Pești

Fecioarele și peștii au o săptămână bună pe sectorul financiar. Aveți rezultate în urma discuțiilor negocierilor la locul de muncă. Poate că vă susțin și clienții și rezultatele voastre.

Gemeni și Săgetător

Pe sectorul financiar, gemenii și săgetătorii acumulează pe o parte, dar vor cheltui pe cealaltă. Încercați să găsiți echilibru, astfel veți ajunge la fundul sacului și nu o să stați foarte bine.

Leu și Vărsător

Leii și vărsătorii sunt deschiși în dragoste, să-și arate sentimentele, să facă planuri și de ce nu, să-i surprindă pe parteneri.

Taur și Scorpion

Taurii și scorpionii sunt tentați pe sectorul iubirii să țină secrete. Fie sunt surprize pe care le pregătiți, fie sunt anumite lucruri pe care nu vreți să le împărtășiți cu partenerii voștri.

Rac și Capricorn

Racii și capriconii vor rezolva anumite probleme de sănătate. Vindecare pe toate planurile, în special planul sufletului.

Berbec și Balanță 

Berbecii și balanțele au nevoie de mai multă odihnă. Este o săptămână obositoare, iar acest lucru se reflectă în starea voastră de sănătate. Preocupați-vă să vă personalizați meniul de zi cu zi.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si