ncidentul a avut loc pe data de 17 mai, atunci când mai multe persoane suspecte ar fi intrat în incinta unei firme, iar la sosirea polițiștilor, cei trei bărbați au fugit. Unul dintre ei a fost arestat, iar ceilalți doi au reușit să scape. Persoana arestată este un tânăr român de 23 de ani, fără domiciliu stabil în Germania.

Citește și: VIDEO- Supermarketurile au fost învinse de hoți. O arădeancă a dat lovitura la o casă rapidă, iar când a fost prinsă și-a aruncat inclusiv portofelul

Acesta a fost eliberat, la ordinul procurorilor, după ce a depus o garanție de 400 de euro pentru procedurile judiciare. 
Potrivit autorităților, hoții ar fi forțat intrarea în companie cu intenția de a fura mai multe cabluri de cupru, iar în apropiere au fost găsite două bobine sustrase din firmă.

Citește și: VIDEO |Doi minori au fost agresați, în tramvai, de un grup de tineri

Supermarketurile au fost învinse de hoți. O arădeancă a dat lovitura la o casă rapidă, iar când a fost prinsă și-a aruncat inclusiv portofelul

Femeia din Arad a furat mai multe bunuri dintr-un supermarket prin intermediul unei case rapide. Paznicii au observat-o și au prins-o, iar aceasta a încercat să fugă, aruncând toate produsele, inclusiv portofelul cu bani. Casele rapide din supermarketuri au devenit prilejul hoților. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Angajata unui cazino închisă în baie, în timp ce un tânăr a furat banii

Tot mai multe persoane profită de „oportunitate”, iar paznicii magazinelor spun că numărul de hoți crește din ce în ce mai rapid.

Femeia  a vrut să dea lovitura  într-un supermarket din cartierul Micălaca din Arad. Profitând de agitația din jur și de mulțimea de oameni, hoața a umplut două plase și a trecut rapid pe lângă casa de marcat, în speranța că va putea pleca neobservată.

Citește și:  VIDEO- Tânăr din Craiova, cercetat după ce a mințit că a fost tâlhărit. Acesta a pierdut banii la jocurile de noroc

Chiar și așa, paznicul a urmărit-o încă de la început. Când a fost descoperită, ea a lăsat plasele și chiar portofelul în care își ținea banii. Femeia a fugit în disperare pentru a scăpa de paznicul care o urmărea.

Citește și: VIDEO- Jaf armat într-un cazino din județul Arad. Hoții au dat lovitura în 60 de secunde


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si