Close sidebar
Close sidebar

I-au apărut are câteva ALUNIŢE ROŞII pe corp şi s-a dus la medic. ÎNGROZITOR! Ce i-a spus doctorul

Alunițe roșii. Ce sunt alunițele roșii? De ce apar alunițele roșii? Denumirea ştiinţifică a acestor mici aluniţe roşii este „angioame cherry" şi sunt mai frecvente la persoanele cu pielea foarte albă sau de vârstă mijlocie.

A.M.S.,

Alunite rosii. Ce sunt alunitele rosii? De ce apar alunitele rosii

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alunițe roșii. Ce sunt alunițele roșii? De ce apar alunițele roșii? Aceste aluniţe roşii nu reprezintă un pericol, dar dacă observi că apar brusc o mulţime de semne, ar trebui să consulţi un medic pentru că în mod cert organismul a suferit o schimbare. Experţii asociază unele aluniţe roşii cu problemele hepatice.

Ele pot apărea din cauza unei alimentaţii nesănătoase, a acumulării de toxine în intestine şi ficat.

Micile aluniţe roşii se formează că urmare a unei creşteri anormale a vaselor mici de sânge.

Mărimea acestora, în mod normal, poate fi între 1 şi 4 milimetri. Zonele în care apar aluniţe roşii pot fi: pe braţe şi sub braţe, pe piept şi pe spate, pe picioare sau în zonele genitale etc.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Alunite rosii. Ce sunt alunitele rosii? De ce apar alunitele rosii

Citeste si: Avertismentul medicilor: Nu mai mâncați banane dacă suferiți de această boală!

Alunițe roșii. Ce sunt alunițele roșii? De ce apar alunițele roșii? Când trebuie să mergi la dermatolog?

Dacă marginile şi textura unor aluniţe roşii sunt neregulate, aspre la atingere şi depăşesc 6 mm, este nevoie de un consult la medicul dermatolog.

Citeste si: Astea sunt primele simptome care apar la orice tip de cancer

Alunite rosii. Ce sunt alunitele rosii? De ce apar alunitele rosii

Alunițe roșii. Ce sunt alunițele roșii? De ce apar alunițele roșii?   Este absolut necesară verificarea periodică a pielii copiilor! Astfel de mici semne pot apărea, de asemenea, şi la copiii cu pielea foarte sensibilă, conform bzi.ro.

Citeste si: 5 obiceiuri sănătoase pentru ca pielea ta să radieze de fericire

Dacă ai din naştere aluniţe roşii pe piele, nu trebuie să fie un motiv de îngrijorare, deoarece acestea nu sunt grave şi nu necesită vreun tratament.

Alunițe roșii. Ce sunt alunițele roșii? De ce apar alunițele roșii? Recomandări

Totuşi, ar fi recomandat să se ţină cont de următoarele sfaturi:

- Ar fi bine să te consulte un medic dacă au apărut multe aluniţe roşii pe torace. Dacă ai una-două, nu trebuie să te îngrijorezi, însă mai multe şi o înmulţire bruscă a acestora ar trebui să însemne că a apărut o problemă de sănătate.

Alunite rosii. Ce sunt alunitele rosii? De ce apar alunitele rosii

Citeste si: Semnele care iti arata ca o alunita este cancerigena. Trebuie sa mergi de urgenta la spital, daca le ai

- Verifică dacă formă micilor aluniţe roşii este simetrică, iar dacă observi o formă asimetrică a acestora, este nevoie de părerea unui medic specialist.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

- Atenţie, de asemenea, la culoarea aluniţelor! Dacă aceste semne rămân roşii, nu este o problemă, însă dacă devin mai închise sau mai deschise la culoare, ar trebui consultat medicul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI