Close sidebar
Close sidebar

Iata ce facturi nu se vor mai plati la posta de la 1 februarie. Ce alternative de plata au clientii acestei companii

Operatorul Telekom Romania a anuntat luni ca a incetat contractele cu Posta Romana, incepand cu 1 februarie 2018, pentru plata facturilor aferente contractelor de servicii fixe si mobile, ”ca urmare a nerespectarii obligatiilor contractuale de catre Posta Romana”.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Clientii Telekom Romania beneficiaza in continuare de cele peste 40.000 de puncte de incasare (reteaua proprie de magazine, retele de retaileri, banci partenere, ATM-uri si automate de plati), din mediul urban si rural, unde isi pot plati facturile”, a informat Telekom Romania.

De asemenea, raman valabile si alte alternative pentru plata facturii Telekom, de exemplu modalitatile de plata precum plata online, pe site-ul companiei, la sectiunea MyAccount, plata prin debit direct, prin internet banking,  mobile banking (prin bancile partenere, care ofera aceste servicii).

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

”Telekom reaminteste ca toate detaliile privind facilitatile de plata se regasesc pe spatele fiecarei facturi si pe site-ul Telekom, la sectiunea Asistenta”, informeaza compania.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI