Ca manager, vrei sa le asiguri angajatilor tai cele mai bune conditii de munca. Pentru ca atunci cand angajatii sunt fericiti, treaba merge mai bine si profitul nu ezita sa se arate. De-a lungul timpului, ai organizat team building-uri la mare, la munte sau chiar in oras, la un restaurant sau la o pista de karting. Insa anul acesta vrei ca toata lumea sa aiba parte de ceva special. Ca sa te ajutam, iti oferim cateva sugestii pentru un team building reusit.

Delta Dunarii
Adu-ti echipa mai aproape de natura cu o cazare in Delta Dunarii. Va veti putea bucura impreuna de preparate din peste proaspat, iar daca aveti chef de putina aventura, veti putea organiza o iesire cu barca sau o mica drumetie pe malul Dunarii.

Noaptea de karaoke
O noapte de karaoke va fi ocazia perfecta de a le oferi angajatilor tai ocazia sa se relaxeze si sa se distreze. Poti chiar organiza mici concursuri cu premii pentru a adauga acea nota de competitie in intreaga activitate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Seara de board games
Intr-o vineri, dupa program, poti incerca sa organizezi o mica seara de board games. E distractiv si competitiv, iar tu nu va trebui sa cheltui prea mult pentru ca nu veti parasi biroul. Iar daca echipa ta este una destul de mare, poti organiza chiar un turneu de board games ca la sfarsit, cei mai buni sa castige.

Escape rooms
Daca ai nevoie de o activitate de echipa care necesita timp de gandire, analiza, logica si rabdare, atunci o vizita la un Escape Room poate fi solutia perfecta pentru echipa ta. Iar acum ca au devenit atat de populare, nu-ti va fi greu sa gasesti una cat mai aproape de birou. Veti avea o ora la dispozitie sa “evadati”, iar un sondaj a aratat ca doar 20% din oamenii care intra intr-un Escape Room reusesc sa rezolve puzzle-ul intr-o ora.

Parc de trambuline
Cine zice ca trambulinele sunt doar pentru copii? Scoate-ti echipa intr-un parc de trambuline pentru a va distra impreuna si a topai pana tot stresul de peste zi a disparut. Vei gasi cateva optiuni in Bucuresti si orasele mai mari ale tarii, asa ca nu iti va fi greu sa organizezi aceasta activitate.

Paintball
Cauti o varianta distractiva care sa ii umple de adrenalina pe angajatii tai? Paintball-ul este activitatea perfecta. Nu numai ca e foarte distractiv, dar le va pune angajatilor tai la incercare abilitatile de lucru in echipa, dar si cele de strategie si logica.

Exploreaza un oras nou
Cunoastem cu totii bucuria si entuziasmul descoperirii unui oras nou. Asa ca de ce sa nu faci asta impreuna cu echipa ta? Rezerva cateva zile libere pentru a calatori intr-un oras nou impreuna cu angajatii tai.

Vizitati toate obiectivele turistice, savurati mancarea specifica locului si, cel mai important, explorati impreuna.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si