Crima a avut loc in timp ce mama adormise din cauza betiei in casa criminalului, unde ajunsese cu fiica sa sa o marite cu cel ce avea sa o ucida.

Principalul suspect a fost retinut de procurori pentru 24 de ore, urmand ca maine sa fie prezentat in fata judecatorilor Tribunalului Vaslui cu propunerea de arestare preventiva.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Tanarul de 20 de ani, din satul Valea Canepii, comuna Ivanesti, si-a recunoscut faptele.  Persoanele audiate, atat rude ale fetei ucise, cat si ale criminalului, au dat informatii despre cum a ajuns minora in casa criminalului, iar detaliile sunt cutremuratoare.

Rudele victimei au povestit anchetatorilor, ca minora, care locuia in comuna vecina la Gherghesti, a fost dusa de mama sa la familia criminalului, intentionand sa-si marite fiica minora cu acesta.

Citeste continuarea pe Adevarul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si