Tuturor ne place un test atractiv de inteligență, care nu se bazează doar pe cifre și figuri geometrice, ci are în spate o iluzie optică cât mai colorată.

Citește și: Ai ochi de vultur dacă vezi șarpele ascuns în această imagine- VIDEO

O astfel de iluzie optică te provoacă să găsești o micuță minge de golf pe un teren de joc plin de puncte albe și de forme de relief.

Test IQ complicat: poți găsi mingea de golf?

Realizatorii imaginii spun că doar 2% dintre oameni reușesc să găsească mingea albă în maxim 30 de secunde, potrivit The Sun

Testul pare simplu la prima vedere, dar pe măsură ce te afunzi în imagine devii tot mai confuz. Poți să încerci să găsești mingea de golf în ilustrația complicată de mai jos.

Imaginea de mai sus arată un jucător de golf cu picioarele încrucișate, în timp ce se sprijină pe o crosă. Se uită drept înainte pe un câmp plin de capcane de nisip, copaci, gazon și un lac.

Cu toate acestea, sunt suprapuse peste imagine o mulțime de frunze verzi care cad, dar și pete albe care fac dificilă reperarea mingii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ai exact 30 de secunde să încerci să-o descoperi.

Ceea ce trebuie să iei în calcul este că, spre deosebire de petele albe cu forme neregulate, mingea de golf este perfect rotundă, ca un punct alb.

Care este soluția testului IQ

Pentru cei care nu au descoperit singuri răspunsul în maxim 30 de secunde, realizatorii testului au creat o a doua imagine cu soluția la problemă.

Poți găsi rezolvarea mai jos.

Înainte de asta, trebuie să știi că teaserele de acest fel îți pot îmbunătăți memoria, stimula creativitatea și îți ascut concentrarea- ceea ce nu înseamnă că nu pot fi și foarte distractive, sau enervante. 

Răspunsul se află în colțul din stânga sus al imaginii, la marginea unei capcane de nisip.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Mingea albă și perfect rotundă se ascunde între două frunze.

Alte teste IQ bazate pe imagini

Mai avem o mulțime de puzzle-uri pe care le puteți juca dacă doriți să vă puneți la încercare abilitățile cognitive:

Citește și:  Test de inteligență. Doar persoanele cu un IQ ridicat găsesc în 7 secunde un cartof printre urși

Citește și:  Ai un IQ peste medie dacă găsești pisica din imagine în 7 secunde. Testul care a îți dezvoltă capacitatea de concentrare și abilitățile de rezolvare a problemelor

Citește și:  Ai un IQ peste medie dacă vezi cerbul ascuns în imagine în maxim 13 secunde

Citește și:  Dacă vezi numărul ascuns în această imagine, ai un simț de observație ieșit din comun


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si