Sunt imagini surprinse in ambuscada-fulger pe care politistii i-o pusesera la cale suspectului...

Dorin Sima, zis "Vampiru" se ascundea in casa iubitei sale. Cand a realizat ca e incoltit, a reactionat ca-n filme: cu acelasi pistol cu care a amenintat-o pe casiera bancii, individul incepe sa traga!

Cate focuri de arma s-au tras?  S-au tras, nu va pot spune cu certitudine cate focuri s-au tras, in jur de 5-6.



In ploaia de gloante trase de atacator, un om al legii cade ranit. E chiar seful serviciului Investigatii Criminale, comisarul Paul Andreica.    

Colegii lui riposteaza cu focuri de arma si reusesc sa-l doboare pe suspect. Cel supranumit "Vampiru" e impuscat in coapsa. La scurt timp, e preluat, sub paza, de cei de la Ambulanta.

Unde te-ai ascuns? De ce ai facut asta?

Individul care a ajuns din casa iubitei, la spital si apoi in arest are reputatia unui tip agresiv. A fost condamnat la 6 ani de inchisoare pentru furt si talharii, iar in 2003, dupa ce si-a ispasit pedeapsa, a batut si impuscat in ceafa un taximetrist din Satu Mare. Ajuns din nou dupa gratii, Sima nu s-a lecuit si in 2012 a fost condamnat iar pentru furt de aceasta data peste hotare. Abia ce fusese eliberat pentru buna purtare.

Alexandra Veresezan- purtator cuv politie: Autorul jafului de la unitatea bancara savarsit indata de 5 iulie a fost retinut de politisti.
Cel in cauza  este cunoscut cu antecedente penale atat in Romania, cat si in Italia fiind recent eliberat din penitenciar.

Politistii trebuie sa afle acum ce a facut individul cu cei 19 000 de lei furati din banca.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si