Un martor e cel mai filmeaza infioratoarea scena. Sub partea din spate a masinii de politie un motociclist urla si implora dupa ajutor!

Barbatul se plange ca are dureri sfasietoare. In timp ce trecatorii imcearca sa-l linisteasca, agentul pare mai preocupat sa dirijeze circulatia.

Uluitor e ca cel care a fugit de politisti ajungand, intr-un final, sub masina agentilor, e, la randul sau, politist, intr-o localitate din judetul Giurgiu.

Daniela Gaitan- prim procuror Parchetul de pe lânga Judecatoria Zarnesti

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Consulul Ungariei la București a murit într-un accident pe A1. El a fost decapitat după ce un TIR i-a strivit mașina- antena3.ro

„Politia statiunii a observat doi motociclisti care au facut o depasire pe o trecere de pietoni au incercat oprirea acestir motociclistio au pus in functiune semnalele luminoase"

"Intr o curba desoebsit de periculoasa la stanga autospeciala de politie a intrat in coliziune cu roata spate a motocicletei"

Sunt sanse mari ca un simplu detaliu sa rastoarne cazul: cand au pornit in urmarie, politistii nu au avut pornite semnalele acustice, ci doar pe cele luminoase.

Teoretic, politistul care conducea motocicleta ar putea spune ca nu si-a dat seama ca in spatele lui se derula, de fapt o urmarire, ca-n filme. Cu atat mai mult cu cat in mediul online se speculeaza ca tanarul accidentat nu ar fi avut oglinzi retrovizoare. EL urmeaza sa fie audiat, dar deocamdata este in spital, pentru ingrijiri.

Daniela Neculoi- manager Spitalul Judetean Brasov 

"Prezenta  diagnosticul de politraumatism prin accident rutier, respectiv de motor. momentan se afla internat pe sectia de ortopedie"

Politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si