E groaznic! Cum sa tii un om care este bolnav atataea ore aici?

I s-a facut rau unui domn, pacient, care venise singur sa-si depuna dosarul

Nu ne pui pe noi pe drumuri, tocmai din Aparatorii Patriei sa vin schioapa, vai mama mea!




Batrani, bolnavi si umiliti. Este tabloul celor care abia se mai tin pe picioare, dar care sunt nevoiti sa astepte cu orele pentru drptul lor la sanatate.


Uitati-va un pic! Cu operatie pe stangul, in halul asta cu piciorul drept, mainime, nu pot sa tin carjele. Credeti ca se poate asa ceva? Sa vii in halul asta aici?

Este disperarea unei batrane bolnave, care abia mai sta in picioare, dar care de luna aceasta trebuie sa ajunga personal la Casa de Sanatate Bucuresti, ca sa primeasca asistenta medicala la domiciliu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro



Nu pot sa ajung sa-mi fac o injectie, nu pot sa-mi fac fizioterapia. Cum sa facem? Cum putem sa traim asa?

Cu greu a ajuns la sediul institutiei dis de dimineata, ca sa fie sigura ca va primi documentul de care are atat de mare nevoie.


Aceasta este hartia de care aveati nevoie? Da, pentru o bucata de hartie de genul asta, stau de azi dimineata de la ora 7.30. E posibil?

Povestea este parca trasa la indigo pentru sutele de batrani care nu copii sau soti care sa faca dtrumul in locul lor.

Sa stiti, ca de multe ori, te si lipsesti. Capete luminate! Trebuia sa depuna ca inainte, nu ne pui pe noi pe drumuri, tocmai din Aparatorii Patriei sa vin schioapa, vai mama mea!

Boala, caldura si asteptarea lunga a fost
prea mult.

I s-a facut rau unui domn, pacient, care venise singur sa-si depuna dosarul

E bataie de joc pentru noi, batranii


CRISTINA CALINOIU, purtator de cuvant al CASMB: Unei persoane in varsta i s-a facut rau, am chemat ambulanta, paramedicii si-au facut datoria.

De luna aceasta, dosarele bolnavilor care au nevoie de ingrijiri la domiciliu pot fi depuse in alte conditii.

Nu poate veni un bolnav, mai ales ca mama are amputatie de picior. Mi se pare o nebunie!

CRISTINA CALINOIU, purtator de cuvant al CASMB: Noutatea este procura notariala, cea care a fost introdusa acum. Inainte, o persoana, in baza unei imputerniciri, putea depune dosare pentru mai multe persoane.

Cat costa o procura? Intre 75 si 84 de lei, daca pacientul se poate deplasa, daca notarul vine la domiciliu, costa in jur de 240 de lei.

O suma mult prea marea pentru bunicii nostri.  Sumele destinate ingrijirii la domiciliu sunt mici, asa ca, luna viitoare, vor fi nevoiti sa ia coada de la capat.

CRISTINA CALINOIU, purtator de cuvant al CASMB: Daca la momentul respectiv, casa de asigurari nu are fonduri care sa probe aceste decizii, dosarele se resping


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si