Femeia a refuzat sa plece din spital, asa ca a fost dusa in sala unde ar fi urmat sa nasca, doar ca testele au aratat ca inima bebelusului nu mai batea. Ea crede ca copilul ei ar fi putut fi salvat daca medicii faceau ceva mai repede.

Fetita a fost nascuta morta, astfel ca cei doi parinti au vrut sa aiba acest moment pentru tot restul vietii, asa ca au facut cateva fotografii sfasietoare.

Se pare ca in urma tragediei, familia a fost despagubita de spitalul unde a avut loc nenorocirea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„Voi lupta pentru Ella si sper ca se vor lua masurile necesare. Am vrut sa fac public acest caz pentru a ma asigura ca se vor schimba lucrurile. Nu se va schimba nimic pentru familia noastra, insa problemele vor putea fi prevenite pentru ca alte familii sa nu mai treaca prin acest cosmar”, a declarat femeia, potrivit Daily Mail.

Moartea copilului a scos la iveala proeleme grave. Se pare ca unitatea spitaliceasca nu avea personal suficient si existau probleme de comunicare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si