Cei doi au decis să lase orgoliul și neînțelegerile și să sărbătorească împreună acest Paște. Cristina chiar a mers la mama lui Bogdan, acolo unde au ciocnit și ouă.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au împăcat

Dansatoarea a recunoscut faptul că s-au împăcat și că au reușit să depășească momentele delicate.

Citește și: Tzancă Uraganu a vorbit despre credință: „Fără Dumnezeu nu se poate nimic”

''Poate vă era dor de formula asta... Dumnezeu ne vrea împreună! Vă mulțumim pentru toată susținerea voastră, pentru toate mesajele frumoase, chiar dacă am trecut printr-o perioadă mai delicată și am fost certați. Ne iubim și asta e tot ce contează! Paște fericit vă dorim tuturor, prețuiți ceea ce iubiți și ce vă face fericiți!'', a scris Cristina Pucean pe contul ei personal de Tik-Tok.

Cu ce cadou a surprins-o Bogdan de la Ploiești pe Cristina Pucean: "M-ai lăsat fără cuvinte”

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi radiază de fericire.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Marymar, logodnica lui Tzancă Uraganu, mesaj pentru cele care zic că nu este naturală: „Cum să nu fiți supărate pe mine?!”

Bogdan de la Ploiești și-a surprins iubita cu un cadou de mii de euro. Acesta și Cristina Pucean trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi radiază de fericire unul în preajma celuilalt. Acesta și-a surprins iubita cu o geantă de lux în valoare de mii de euro.


''Te iubesc! M-ai lăsat fără cuvinte.'', a scris Cristina Pucean pe contul ei personal de Instagram atunci când a deschis cadoul de la Bogdan de la Ploiești.

Citește și: VIDEO- Bogdan de la Ploiești este asaltat de fane. Ce a pățit artistul pe scenă

”Nu pot să cred. Astăzi mi-a fost mașina la revizii și uitați ce am găsit când mi-a adus-o înapoi. Doamne, deci nu ai idee cât de mult te iubesc, iubirea mea. S-a gândit și la Raym, i-a adus păpușele. Abia aștept să vii acasă, iubirea mea. Am rămas plăcut surprinsă. Nu mai știam nici să vorbesc. Te iubesc!”, a spus Cristina Pucean pe Instagram.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si