Mama Ilenei Ciuculete se lupta sa depaseasca socul mortii fiicei sale. Femeia a declarat pentru WOWbiz.ro ca ia medicamente in fiecare zi, fara de care n-ar putea sa traiasca. „Nu stau deloc bine cu sanatatea. Am probleme cardiace si am fost operata de colon. Nu ma simt deloc bine, dar uite, macar mai pot sa merg si sa fac treaba prin gospodarie. Luni m-am intors de la Bucuresti (de la parastasul Ilenei Ciuclete n.r.)

si acum il astept pe baiatul meu, pe Aurel”, a declarat mama Ilenei Ciuculete pentru WOWbiz.ro, din fata casei din localitatea doljeana Gubaucea. 

 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

Femeia spune insa ca sufera enorm dupa fiica sa. „Nu exista durere mai mare pentru o mama decat sa-si piarda copilul”, mai spune femeia, printre lacrimi.

La 86 de ani, mama Ilenei Ciuculete locuieste singura la Gubaucea, un sat uitat de lume din apropierea Craiovei. Tatal Ilenei Ciuculete a murit in urma cu 25 de ani, din cauza unui infarct si este inmormantat in cimitirul din sat. 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si