Chiar daca nu ajung la castigurile Andrei sau ale Deliei, cantaretii de muzica populara au reusit sa stranga o avere din concertele pe care le sustin intr-un an intreg.

In capul clasamentului artistilor de muzica populara campioni la incasari se afla Constantin Enceanu, Petrica Matu Stoian, Niculina Stoican, Steliana Sima, Emilia Ghinescu ce au o medie saptamanala de 3 evenimente ce, la un calcul simplu, pun la sfarsit de

an peste 120.000 euro.  

Acestia nu sufera nici in perioadele de post caci, sarbatori locale, festivaluri populare, de sezon si aniversari, toate cu cantec, se organizeaza din plin oriunde in tara noastra.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nici Ionut Dolanescu n-o duce rau caci, avand in vedere ca jumatate de an locuieste in Statele Unite. Cat se afla in Romania, alaturi de mama- Maria Ciobanu- si de sotia sa, strange ca o furnicuta cam cat fac ceialti in tot anul.

Cu cheltuieli mai mari, avand in vedere ca nu-s asa mobili din cauza trupelor de acompaniament,  in top se gasesc Aurel Tamas, Dumitru Furdui si violonistul basarabean Nicolae Botgros, primul milionar in euro din muzica populara.

Citeste mai mult pe Libertatea.ro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si