Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Incident șocant în Coreea de Sud! Un bărbat a fost ucis de un robot în timp ce făcea inspecția senzorilor

Un incident șocant a avut loc în Coreea de Sud. Un bărbat a fost omorât de un robot. Brațul robotizat trebuia să transfere mai multe cutii cu legume de pe rafturi pe paleți, iar bărbatul venise să-i facă inspecția senzorilor. Numai că o erore de soft a făcut ca angajatul să fie confundat cu una dintre cutii. Bărbatul de 40 de ani a fost pur si simplu zdrobit. A fost transportat la spital cu numeroase răni, dar ulterior a decedat.

Redactia Stirile Kanal D,

Incident șocant în Coreea de Sud! Un bărbat a fost ucis de un robot în timp ce făcea inspecția senzorilor

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Un incident șocant a avut loc în Coreea de Sud. Un bărbat a fost omorât de un robot. Brațul robotizat trebuia să transfere mai multe cutii cu legume de pe rafturi pe paleți, iar bărbatul venise să-i facă inspecția senzorilor. Numai că o erore de soft a făcut ca angajatul să fie confundat cu una dintre cutii. Bărbatul de 40 de ani a fost pur si simplu zdrobit. A fost transportat la spital cu numeroase răni, dar ulterior a decedat. Un incident asemănător s-a petrecut și la începutul anului, când un alt muncitor a fost prins și rănit de un robot la o fabrică de piese auto.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI